Jump to content

un nou ibizar

pityu
 Share

Postare recomandată

confirm ce a spus DRE mai sus, am testat acu 5 min si merge numai ca trebuie apasat de 2 ori butonul, daca se apasa o singura data se actioneaza numai usa soferului

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

No problem man! Ma bucur ca am putut sa va fiu de folos. Oricum era super aiurea faza cu opritul motorului pt a descuia portbagajul... ;)

Link către comentariu

citind toate aceste posturi am tot testat si vad ca usile se deschid si se incuie cum le taie capul...trebuie sa-l duc la un vag-com

in legatura cu acoperisul textil ...chiar nu are nimeni asa ceva?

Link către comentariu

imi cer scuze ca mai pun un reply dar am uitat de o maaaare problema.Cine mai are acest model de ibiza...cum este ambreiajul?la mine este mai tare ca la un tractor?Imi trebuie frta serioasa sa apas pedala..cum e la voi?poate a fost strans cablul pentru ca s-a tocit discul?sau vorbesc prostii?cine este mai in tema..help

Link către comentariu

am fost la service si au umblat la cablu...acum nu mai e asa de tare dar nici nu mai trage asa bine masina poate nu se cupleaza bine discul?se poate asa ceva?rog ajutorul cunoscatorilor...mersi anticipat

Link către comentariu

• 1 month later...
in legatura cu acoperisul textil ...chiar nu are nimeni asa ceva?

A cumparat un amic de-al meu din germania un polo cu acoperis textil si in sfarsit m-am prins despre ce e vorba.

Plafonul e in totalitate din panza (material textil :P ).

E super fun acoperisul ala, abia astept sa fie vreme frumoasa sa vad cum merge masinuta fara acoperisul respectiv.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!