Jump to content

schimb roti

ACE
 Share

Postare recomandată

schimb 4 roti din aluminiu cu anvelope aproape noi 185/60 pe 14 cu 4 prezoane ptr golf 3 ,intr-o stare f buna,nelovite nezgariate , cu 4 roti pe 15 tot ptr golf3 .buc 0720428404.O sa revin si cu poze!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sorin Golf 3 cabrio
schimb 4 roti din aluminiu cu anvelope aproape noi 185/60 pe 14 cu 4 prezoane ptr golf 3 ,intr-o stare f buna,nelovite nezgariate , cu 4 roti pe 15 tot ptr golf3 .buc 0720428404.O sa revin si cu poze!

Salutare, pune si tu poze si voi face si eu poze la ale mele pe `15, poate facem un schimb ceva...

Link către comentariu

Salutare, pune si tu poze si voi face si eu poze la ale mele pe `15, poate facem un schimb ceva...

au si anvelope?

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
au si anvelope?

Au dar nu-s cine stie ce.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

195/50/15 Cauciucuri BARUM (toate anotimpurile), rulate cam 6000 km , la mine pe spate lovesc pe interiorul contraaripii

eu sunt din Gaesti, asa ca daca ai drum si iti/imi convine poate facem manevra, da pune si tu niste poze

YM: vio_pana

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!