Jump to content

Vw G4 variant 2002 tiptronic 131cp highline

theo

Postare recomandată

Cum am spus si mai sus, are motor de 131cp, tip ASZ, tiptronic, faruri xenon din fabrica, trapa elecrica, geamuri heliomate, parctronic, pilot automat, vol. din piele si comenzi pe el (audio+pilot automat), comp. de bord mare, navigatie color, mag. cd, geamuri electrice, scaune incalzite, spalator de faruri, ogl. incalzite heliomate, senzor ploaie, senzor lumini, scaune recaro mod. nou, jante 16 Vw in 9 spite noi, esp, de fapt cred ca nu-i lipseste decat piele. Sper sa fiu multumit de ea, cum am fost si de cealalta (care a plecat tot in comunitate doar ca e la Cluj acum :stupid: ). Poze o sa pun cat de curand, in functie de cum va fi vremea.

Link către comentariu

ia uitel frate si pe asta se putea sa nu se laude cu noua achizitie? :stupid: glumeam bineinteles, sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km ;)

Link către comentariu

Welcome to tiptronic users group!

for any question, ask! :stupid:

sa o stap sanatos. hai cu pozele ca descrierea suna f.f. bine!

Link către comentariu

Tinand cont ca ti-a luat aproape o saptamana de cand ai luat masina si pana ai facut topicul asta, cred ca a durat atat pt ca ai stat sa-i numeri optionalele... :stupid: ;) Felicitari Theo, ma bucur ca nu mai esti "vw pieton 131 CP" (pana la urma ai estimat corect)... Masina e super, arata si e intretinuta foarte bine. Sa va bucurati de ea si cat mai multi Km fara incidente...

P.S. In afara de piele ii mai lipseste: bancheta spate incalzita, "auxiliary heating" (WEBASTO)... si n-are protectie la jante ;) ;) ... Asta am spus-o evident de ciuda, ca ai mai multe optionale decat mine...

LE.: Aaaa...si n-are nici TV...nashpa

Modificat de Rapier
Link către comentariu

poze o sa fac si eu, astea sunt din ce am gasit in prezentarea ei.

In realitate arata mai bine, de fapt e superba! Unii au vazut-o joi la intalnire.

Link către comentariu

de fapt e chiar naspa. auzi, masina fara tv sau dvd player :P

acum, pe bune ca e super masina. arata intr-un mare fel, pacat ca n-am vazut-o decat noaptea. sper sa vad si eu cum e cu tiptronic :Driver:

dotarile sunt excelente, dar asa cum a zis si rapier, nu a protectie la jante si nici bancheta spate incalzita. :vaidecapulmeu:

Modificat de CristiN
Link către comentariu

Sper sa va placa. Da Adrian, inca nu am descoperit tot ce are (optionale). Si multumesc tuturor pentru sustinere!

Link către comentariu

E frumoasa Theo ! Sa ai grija de ea si la cit mai multi KM ! Mie imi este putin ciuda pe ea ca arata bine de tot !

Si sa te astepti la micuta rugaminte sa ma dai si pe mine la un drive-test de citeva sute de metri ca tare sint curios. Pe locul din dreapta, evident :vaidecapulmeu:

Modificat de kasius
Link către comentariu

imi pare rau, dar ai postat gresit.

rog un moderator sa mute topicul la "masina noastra". :Driver: :P :P

acuma de aratat ne-ai aratat-o, dar mai trebuie sa ne si plimbi... sa dau si eu din cap asa mandru ca ala de la vechea reclama la peugeot 206...

absolut superba masina si stiti voi cum este: ce-i dotat si lui Dumnezeu ii place!

ps cred ca iti mai mentii propunerea sa facem schimb, ca doar te stiu de om serios. :vaidecapulmeu:

le cu ocazia asta am aflat care esta pozitia minima a cotierei... ce blana sunt!!!

Modificat de VEKAU
Link către comentariu

o dai la schimb ? am un golf 4 ....da imi dai ceva diferenta ! :vaidecapulmeu:

hai noroc si la mai mare !

Link către comentariu

Adevarul e ca ai cu ce te lauda :vaidecapulmeu: daca ar fi fost varianta normal nu variant era bijuterie de masina :Driver:

Link către comentariu

Partea frumoasa e ca mie-mi place numai variant. Si da, e o bijuterie :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Frumoasa masina.S-o stapaniti sanatos si sa aveti grija de ea

TheOne, iar se supara theo pe tine... :blink: tii minte ca-ti repeta intr-una sa nu-i mai vorbesti cu "dumneavoastra"? :P

Si onTopic:

theo... esti tatic (si la propriu si la figurat :P ). Bijuterie e putin spus... e exact ce vroiai tu.. dotari multe, toate OEM.

S-o stapanesti sanatos... Felicitari! :scratch:

Modificat de shkoda
Link către comentariu
  • Administrator

si mie mi-a placut (am si condus 1000m) . Sa o stapanesti cu placeri si sa-ti plimbi sotia si viitorul bebe cu ea (am vazut la Sighisoara burtica mare).

Link către comentariu

Multumim frumos, bebe a fost prioritar in alegerea masinii, adica tot variant :scratch:

Link către comentariu

nu mai am cuvinte....stiai tu ce stiai cand ma intrebai asta-vara detalii despre dsg :o) de atunci aveai in plan schimbarile...ihh?

Sa va plimbati sanatosi unul pe celalalt si fara incidente...cat despre d-na cu burtica de la sighisoara(unde nu am apucat sa ajung :o ) si de cel mic....vom face un nou forum :P unde sa discutam cu si despre.oricum...ce e mai important este ca nu va doresc altceva decat sanatate.

Link către comentariu
ps cred ca iti mai mentii propunerea sa facem schimb, ca doar te stiu de om serios. :o

sa inteleg ca ploua??? :o

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!