Jump to content

Un clancanit rar si fffff enervant

Skini
 Share

Postare recomandată

Scuze.Greseala mea.Credeam ca am acces la suruburile flansei telescopului din interior...Cum as putea ajunge la ele?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se poate sa am aces la acel capacel din imagine?Mi se pare ca din cauza lui am aceste zgomote.Ma gandesc sa nu fie sarit?Stiti din ce e,din plastic din metal?

post-17538-1237546203_thumb.jpg

Link către comentariu

eu ziceam de plasticul asta din poza ca si ala cred eu ca trebuie dat jos si daca nu e prins bine troncane de nu-i adevarat. La mine alea se misca si vreau sa la prind ca ma omoara la denivelari mici

Link către comentariu

marius1982.11

Acela vine "agaat" in fata si inca 2 saibe la mijloc si un surub in spate, deci daca nu s-a umblat la el si uitat cateva din ele, mai greu sa se slabeasca si sa troncane.

Link către comentariu

Am probat si eu acel capac.Dupa cum spune si Marius,slabe sanse sa troncane.Intr-o parte e prinsa in surub,in cealalta cu un "clips" in caroserie.Ma intereseaza daca acel capacel se pate sa sara din flansa si sa poata troncani undeva pe-acolo...Nimeni nu s-a confruntat cu o problema de genul asta?

Link către comentariu

Salut

Aceeasi problema o are si golfuletul meu

Un fel de zgomot metalic cand plec mai brusc de pe loc adica in momentul in care se ridica un pic masina de fata si la franari bruste. Se aude undeva in stanga spate, nu imi dau seama exact

Am crezut ca nu sta roata de rezerva bine in portbagaj dar...

La un momet am dat cu WD 40 la balamalele usilor si parca nu a mai facut o perioada dar nu cred sa fie vreo legatura :ceuameni:

Link către comentariu

De azi la mine nu mai clancane.... am dat jos plasticul ala si in partea dinspre scaun am invelit piciorusul ala cu banda izolatoare din material textil, am fortat plasticul inapoi si acum sta fix... la mine ala se auzea... acum dorm mai linistit :)

Link către comentariu

absolutep0wer

cred ca din bucse

Warning

Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente.

Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cat mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar.

In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

Modificat de WNS
Link către comentariu

• 7 months later...

Revin cu aceeasi problema.Zgomotul persista si este sesizabil la cea mai mica miscare a masinii.Am observat ca in momentul cand masina este incarcata nu se mai aude nimic.Acest zgomot a inceput sa se auda de cand am schimbat telescopul pe spate. :angry:

Link către comentariu

• 3 months later...

la mine am schimbat amortizoare +bucsr spate plus rulmenti amortizoare fata.

si................... nici un rezultat

Trancane in continuare cind accelerez sau pun frina. zgomotul mi se pare ca ar veni dinspre portiere mai degraba.

stie cineva cum se desface fata la portiera din spate si cea din fata?

Link către comentariu

@xvr

daca intr-adevar vrei sa te apuci tu de operatiunea de demontare panou usa fata, uite aici pasii!

dar sincer, daca nu ai mai facut asa ceva, nu te-as sfatui sa te apuci, pentru ca risti sa rupi vre-un clips ceva daca nu stii exact de unde sa apuci si sa tragi (pentru ca la un moment dat, dupa ce desfaci suruburile, panoul se tine si in niste clipsuri - se vede clar in imagini)

pentru usa spate ai link aici

pentru montat este operatiunea din linkuri...in sens invers

daca totusi vrei sa faci aceasta operatiune, spor :icon_thumright:

Link către comentariu

• 11 months later...

oh vad ca nu s-a scris aici cam de mult ... dar reinvii si eu un pic topicul ! ... si la mine se aude un cloncanit sau troncanit dreapta fata ... am fost la 3 mecanici si nici unul dintre ei nu mi-a putut sigur ce este ... ziceau ca totul pare ok ! ... In alta ordine de idei ... m-am mai dat si eu cu problema la unu si altul ... si majoritatea ziceau ca sunt bieletele antiruliu ... ok .. pun Lemfoerder ... schimbate amandoua bieletele ... si tot se aude !!! ... habar nu am ce sa mai fac cu problema asta :( ... as schimba dar ce? nu vreau sa ma apuc sa schimb tot !!! as vrea sa schimb numai ce trebuie ! aveti idei ce ar putea fi ?

Link către comentariu

unde se aude,la denivelari cumva?sa nu fie suportul de motor! ;)

Link către comentariu

iep la denivelari mici ... si viteza mica 30-40 ... hmm ...

Link către comentariu

Ar putea fi si flansele+rulmentul de amortizor, dar acolo din pacate nu ai cum sa verifici decat daca le desfaci :(

Link către comentariu

SAU....nu cumva protectia aia antipraf...atinge in telescop?Ia prinde'o cu ceva fixa si iesi la o tura sa vezi daca mai "bate".

Link către comentariu

tavy ... of asa ma descurajezi ! ...

zebrocksky sunetul e ceva de genul fier pe fier ... un cloncanit asa incet ...

Link către comentariu

Eu spun sa verifici si rotile. Ori sa schimbi fata cu spate sa vezi daca se aude pe spate dupa, sau sa le verifici bine.

Si la mine se auzea pe spate tot asa la denivelari (30 - 40 km/h) in special la limitatoarele de viteza. Am schimbat amortizoarele fata + spate si toate bucsele si degeaba. A disparut cand mi-am pus rotile de iarna.

Se pare ca avand rotile de vara Aftermarket aveau un inel de centrare, iar la una din ele a "disparut" la vreo vulcanizare...

Parerea mea! :)

Stefan

Link către comentariu

pai cu amandoua perechi de jante se aude zgomotul .. si cele de aliaj care sunt pe 16 OEM si cele de iarna tot OEM de 15 ...

Link către comentariu

• 9 months later...

Salut,

si eu experimentez un cloncanit pe spate, ca si cum as avea portbagajul plin de PET-uri goale care se lovesc dop in dop la mici denivalari.

Am schimbat cu 30.000 de km in urma amortizoare spate, protectie amortizoare si bucse punte spate. Nu am schimbat insa flansele.

Stevee, i-ai dat de cap problemei?

Thx.

Link către comentariu

Nu i-am dat de cap.Exact acelasi sunet se aude si la mine si mi se pare ca vine din parte dreapta,spate...Ma gandesc sa nu fie ceva de la rezervor,din rezervor....

Link către comentariu

Zgomotul poate proveni si de la benzina care se plimba prin rezervor sau ceva probleme la sistemul de franare gen : Etrier(daca aveti frana spate pe disc ) , Saboti (daca aveti frana spate pe tambur). Sa tinem cont si de faptul ca..chiar daca s-au inlocuit bucsele puntii spate , nu inseamna ca problema s-a rezolvat pentru ca inlocuitul bucselor puntii spate nu este atat de simplu precum suna,este indicat sa montati bucse OEM(puntea spate trebuie sa fie centrata), deci putem sa aducem in miezul problemei si " bucsa punte spate".

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

• 1 year later...

Revin cu problema. Știți cum se poate ajunge la capătul telescopului, acolo unde e prins de caroserie, în aripa? Am pus o poza cu câteva pagini în urma.. Ma gândesc sa nu fie acea protecție sărita din capătul tijei telescopului și joaca deasupra semiaripei

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!