Jump to content

Polo 1.9 Tdi 126cp - O Sa-mi Vina :)

criserb

Postare recomandată

a "uitat"? Eu zic sa profiti bine de tot de chestia asta, e o greseala grosolana si-ar trebui sa ofere o compensatie, ceva...

Link către comentariu

Schimbat semnatura :blink:

De ce ma lipesc... o sa vad si am sa va tin la curent, deocamdata nu am nici o noutate, dar cand o sa am o sa fiti primi care o sa aflati. La navigatie inca nu m-am gandit sa le cer... dar merci de idee, nu e rea...

Norocul lor e ca inca nu am facut scandal prea mare, pt ca masina e superioara tuturor asteptarilor pe care le-am avut, nu ma asteptam sa se miste asa de bine... chiar pot sa zic ca... "zboara" cand apas pedala, si un sunet al motorului deosebit de frumos. Mi-am pus azi mintea cu tot felul de baietasi la semafoare... si nu au avut nici o sansa... sa nu mai zic ca masina e in rodaj, si incerc sa nu o turez prea tare. Totusi reusesc sa schimb viteza pana in 3000, dar in majoritatea cazurilor pana in 2500 de ture.

Oricum, super masinuta mi-am luat nota 10 pt VW, nu si pt dealer...

Link către comentariu

@TIR> Nu am vazut ca nu are decat dupa ce am facut 200-300m cand am ajuns la peco, am facut plinul, si am dat sa resetez computerul de bord, care surpriza, lipsea.

Hai sa va mai povestesc despre masina.

Am facut azi un drum pana la Balea.

Am plecat cu 200 de km deja facuti in Bucuresti, intr-un stil agresiv, ca de, am vrut sa vad ce poate...

Pana la Pitesti am mers pe autostrada, cu tempomatul bolcat la 160, i-am dat la um moment dat, cca 10km, 190 (sa vad cat poate - cred ca mai putea, dar m-am oprit aici). Dupa Pitesti, pana la Valcea am mers cu 110-120, mai putin prin localitati, unde am lasat-o mai moale. De la Valcea la Balea, la fel... 110-120, mai putin cand am inceput sa urc spre Balea, unde nu mai aveam cum sa merg asa, deci iar am lasat-o mai moale. La intors am mers la fel cu exeptia faptului ca pe autostrada tempomatul a fost fixat pe 150.

Am ajuns in Bucuresti cu becul aprins la motorina, am fost la peco, la aceeasi pompa la care am alimentat si anterior... 822 km parcursi, 42 litri motorina deci... un consum de 5.1% ceea ce dupa mine, avand in vedere stilul cu care am mers, si avand in vedere de asemenea ca masina este inca in rodaj... consumul mi se pare foarte bun.

Am sa revin cu niste poze, numa sa le descarc din aparat....

Link către comentariu
  • 2 months later...

Hello

Vreau sa va anunt ca mi-a fost montat computerul de bord, moca, fara sa dau nici un ban in plus, si acum totul este ok.

Masinuta merge impecabil, nu am ce sa ii reprosez iar consumul este de 5% extraurban, dar la un mers agresiv, pe autostrada pus pe tempomat la 160, iar in rest, 100-120 mers asa cum am zis agresiv. In Bucuresti consumul este de 7% dar nici aici nu stau cuminte la semafor :(

Avand in vedere ca temperaturile de afara sunt destul de scazute, eu cred ca este ok, consumul pt care il am, ma gandesc ca odata cu cresterea temperaturi consumul o sa scada si el, am inteles asta in urma citirii manualului de utilizare, care are acolo un grafic...

Deci nu pot decat sa fiu incantat, nu am nici o alta problema de care sa ma plan, si recomand dealerul Cardinal Motors Ploiesti care si-a facut treaba pana la capat, chiar daca in prima faza au uitat sa puna computerul de bord pe masina. Asa cum am zis, nici nu l-am platit, si acum l-au instalat moca, deci ii recomand cu incredere.

Link către comentariu

Extreme> Cu totul a ajuns undeva la 17.000 Euro

Ieri am tunat-o ;) i-am pus si eu chip de la Voinea

Deci acum am 126 CP si un cuplu de 340, care e demential.

Masina merge mult mai bine dupa upgrade parca e cu totul alta. Ceea ce s-a schimbat cu adevarat e cuplul la turatii mai mari, e mult mai fashneata chiar si la 3000-3500 ture. Pe langa astea e mult mai nervoasa in vitezele 3, 4 si 5 unde pana acum nu avea aceiasi putere.

Am facut aseara cca 80km prin Bucuresti, unde mi-am pus mintea cu tot felul de masini, si vreau sa zic ca am fost f placut surprins cand soferii masinilor mai cu pretentii ca a mea, A4, Pasat, ma opreau la semafor sa ma intrebe ce motor au de nu se puteau tine dupa mine ;) Deci masina merge impecabil, e cu totul alta. In cei 80km parcuri am avut un consum de 6.7 l/100, valoare indicata de computerul de bord, ceea ce dupa mine e f bine avand in vedere felul in care am condus masina.

Am sa va tin la curent mai departe cu ceea ce se intampla de acum incolo :P

Link către comentariu

F. frumoasa masina si foartea rapida! Pai ai 126 CP si masina cat are? 1,1-1,2 tone? :) Misto acuma urmeaza s-o tunezi (la jante, poate suspensii sport ca vad ca-ti place viteza :) )

Sa vii la intalnirile VW sa o vedem si noi :)

Link către comentariu

Merci Executron, intradevar la greutatea ei e f "rea". Promit sa fac tot posibilul sa vin la intalnirile de duminica, dar eu am o mare problema cu trezitul la ora aia ;), pt mine e chiar matinala, dar am sa incerc, macar din cand in cand ;)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Dar de rodaj ai auzit? ;) Pacat de ea s-o torturezi in halul asta inainte sa se aseze un pic motorul, macar pentru chip puteai sa astepti pana dupa 3-5 mii km. Dar oricum, pe banul tau tu comanzi, asa ca distractie placuta!

Link către comentariu

cda> am auzit de rodaj, cred ca am uitat eu sa precizez, masina are 2 luni si 8000 de km, cred ca rodajul e facut ;), sorry am scris pe undeva de nr de km, dar se pare ca nu aici ;)

Link către comentariu

Precizare referitoare la masa proprie a masinii lui criserb( la fel si la masina mea) trecuta in talon = 1288 kg. Asa ca iese aproape 1CP/ 10 kg :D

Si inca o precizare pentru Cristi - trebuie sa modifici titlul topicului sau sa faci altul, ca aici se vorbeste de Polo 1.9/ 100CP, ceea ce nu mai este cazul la tine :D

Modificat de bridefo
Link către comentariu

As modifica eu titlul forumului, dar chiar nu stiu cum se face, asa ca daca e vreun moderator care poate sa ma ajute... sau sa-mi dea vreun sfat... chiar am sa-l schimb

Link către comentariu
  • 2 months later...

Zilele trecute mi-am pus cotira pe care am cumparat-o de la codatel. La montare m-a ajutat, sau mai bine zis a montat-o el, Michael_9N. Ii multumesc cu ocazia asta pt ajutorul acordat. Un mare domn. Multumesc man.

Deocamdata nu m-am obisnuit cu ea, mi se pare prea inalata... dar cu timpul sunt convins ca o sa fie ok. Stiti cum e, te obisnuiesti si cu bune si cu rele.

Am sa revin cat de curand si cu poze.

Link către comentariu

Al meu Polo e trecut in talon cu 1327 kg. Este vreo diferenta intre motorul de 100 cai si cel de 131? Este vorba de aprox 40 kg, dubios. Frumoasa culoarea, asa trebuia sa fie si a mea daca mai aveam rabdare. Bafta!

Link către comentariu
  • 1 year later...

sal'tare..am si eu o intrrebare..din curiozitate..ce viteza ai pe bord?260 sau numai varianta de 1,9-130cp are 260?

Link către comentariu

Felicitari de masina sa o stapanesti sanatos , cred ca la 1.9 tdi trage super :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!