Jump to content

LUPO 1.4 TDI

SRV-JM

Postare recomandată

hai ca asta cu spatiul interior mai mare ca la un passat este super tare :D :D :rolleyes: :D :D

De fapt e mai mare ca si o cabina de TIR.

DE fapt e mai incapator ca o sufragerie.

De fapt e o masina doar pentru 2 persoane.

DE fapt.........e super faina.

De fapt nu ai dreptate,deoarece eu inainte am avut passat.

De fapt,ce mai conteaza.

Link către comentariu

felicitari de masinutza, multi km fara incidente; De fapt e chiar dragutik :huh:

Modificat de mishuhuhu
Link către comentariu
Fara cea mai mica retzinere spun ca e mai incapatoare sau spatiul interior mult mai mare decat la un passat

:) :D :D :))

Link către comentariu

Alo,de ce suntem rai?

Gata cu mistoul,ce naiba!!!!!

Daca asata este parerea omului trebuie sa o respectam.

Ca posesor de LUPO as trebui sa dau dreptate colegului...............dar nu pot!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Eu de cand mi-am luat Lupo-ul, toti oamenii mai inalti si mai plinutzi care s-au urcat in masina au ramas chiar surprinsi. Se asteptau sa stea chircitzi, cu genunchii la gura, si cand colo s-au trezit ca stau chiar comod, au loc destul si chiar nu dau cu capul de sus... :lol: Intr-adevar asta presupunea ca in spate sa nu mai stea nimeni, sau cineva fff mic :(.

Link către comentariu

poze cu modificarea nr.2 ,in timp ce montam.....xenonul.

Ce e nasol,ca becul finnd H4,faza lunga practic a disparut,adica cind dau pe faza lunga parca as avea o luminare aprinsa in fata masinii si nu becuri aprinse ,in rest e super marfa.

Nu ma bucur ca si un bebe ca am xenon,dar cred ca e mai fain ca cel original(am si un a6 cu xenon original),din cauza nuantei de albastru.

Becurile sunt H4 de 6000 k.

Modificat de cristiseven7
Link către comentariu

Super masina. Sa o stapanesti sanatos. E adevarat si eu am ramas uimit de spatiu interior . Un coleg are una 1,2 tdi 3l si este foarte multumit de ea. De cand a vazut-o sotia nu mai am liniste pana nu ii cumpar una :D

Link către comentariu

Ceva poze cu xenonul mai pe inserat nu ai? Sau in care sa se vada ambele faruri aprinse te rog. Tare imi place cum arata.

Link către comentariu

post-3143-1167256357_thumb.jpg aici faruri HELLA CELIS pe G4 cu xenon

post-3143-1167256310_thumb.jpg nuanta de albastru la 6000 k pe masina mea,faruri fara lupa

Modificat de cristiseven7
Link către comentariu
  • 7 months later...

azi zi putin trista pentru mine.

Buburuza a plecat.

Am vindut-o tot in familia unui iubitor de VW.

Sper sa aiba grija de ea si atunci si ea va avea grija de el.

:D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!