Jump to content

vibratie suspecta intr-a 4-a la 65km/ora

Peter Bz
 Share

Postare recomandată

am cautat in tot ce s-a discutat mai inainte despre acest aspect si nu am gasit nimic asemanator, deci as vrea sa descriu in cateva cuvinte ce se intimpla cu masina mea(mk2 1,6td jr): sunt momente in care la o anumita turatie se produce o vibratie care se transmite in habitaclu lucru care devine suparator exemplu in treapta a3-a pe la 45km/ora,a4-a pe la 65km/ora,a5-a pe la 80km/ora.

cine a mai intilnit asemenea manifestari sa ma ajute si pe mine, va rog.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am cautat in tot ce s-a discutat mai inainte despre acest aspect si nu am gasit nimic asemanator, deci as vrea sa descriu in cateva cuvinte ce se intimpla cu masina mea(mk2 1,6td jr): sunt momente in care la o anumita turatie se produce o vibratie care se transmite in habitaclu lucru care devine suparator exemplu in treapta a3-a pe la 45km/ora,a4-a pe la 65km/ora,a5-a pe la 80km/ora.

cine a mai intilnit asemenea manifestari sa ma ajute si pe mine, va rog.

asa face si a mea! am schimbat tot in afara de capul de planetara... in curand il schimb si pe ala ...te tin la curent.

Link către comentariu

Salut! Am patit si eu ....vezi sa nu ai planetara slabita...piulita mare de la planetara.

Link către comentariu

Daca e de planetara de ce face urat la viteze diferite in functie de treapta. Asta ar indica mai degraba ceva pe la motor ori pe la ambreiaj.

Link către comentariu

Ai viteze diferite dar ai aceeasi turatie la motor.

Link către comentariu

Si eu ce-am zis? Planetara oricum nu are aceeasi turatie cu motorul.

Link către comentariu

asa face si a mea! am schimbat tot in afara de capul de planetara... in curand il schimb si pe ala ...te tin la curent.

ok! azi am schimbat capul de planetara si ...nu se mai aude nimic. initial dupa ce am dat jos capul de planetara de pe masina am crezut ca-l schimb degeaba ...nu avea joc deloc, dar dupa ce l-am spalat si l-am demontat am observat ca avea o uzura foate mare pe calea de rulare a bilelor. asta e!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!