Jump to content

Mi-am luat Passat...dupa lungi cautari

vlady_zch

Postare recomandată

Multumesc andreiq :)

Am pus una langa alta pozele normal si "trantit"...nu este mare diferenta dupa cum am zis dar totusi este o diferenta.

Cu ocazia asta am adaugat si o poza noua :)

Link către comentariu
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlady_zch

45

• wts

7

• nadir@boosted.ro

3

• Ice_2k

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asta ar trebui sa o pun sticky ! sunt andreig de la andrei gudiu :) nu andreiq cum ma face toata lumea :(( dai o bere ca m-ai botezat :) :) :) mi-e somn.... vii deseara la intalnire ?

Link către comentariu

Scuze andrei ca te-am botezat...asta e...tre sa dau o bere :) . As veni la intalnire dar nu stiu daca ajung ca poate plec in cursa deseara.

Link către comentariu
Asta ar trebui sa o pun sticky ! sunt andreig de la andrei gudiu :P nu andreiq cum ma face toata lumea :P( dai o bere ca m-ai botezat :P :P :P mi-e somn.... vii deseara la intalnire ?

pai cand citesti useru nu ti poti da seama daca e g sau q ptr ca apare subliniat...si ..mica confuzie :P ....

frumoasa masina lu vlad. muzica mai ! :P m-a dat gata

Link către comentariu
  • 1 month later...

Datorita faptului ca au disparut toate pozele pun un link catre albumul meu unde am pozele: poze Passat

Modificat de ZCH
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

-Mi-am luat jante pe 17" dar trebuie sa schimb doua cauciucuri pentru ca sunt sterse si la jante trebuie lucrat putin...o sa le pun mai spre primavara...si mi-am luat si grila fara semn dar nu am facut poza inca deoarece e murdara masina in ultimul hal.

post-583-1170598204_thumb.jpg

Link către comentariu

asfalt uskt vladica, si traiasca grila fara semn :)

p.s: kt au fost jantele? ... arata bine!

Modificat de a6TDi
Link către comentariu

Multumesc frumos Dragos...pe jante am dat 200 de euro cu 2 cauciucuri praf dar pretul nu este relevant deoarece le-am luat de la un prieten cu care mai am si alte afaceri. Am vazut pe okazii.ro ca ale mele cu 500 de euro.

Link către comentariu

In sfarsit si pozele cu grila fara semn:cimg0129resizeep2.th.jpgcimg0132resizest8.th.jpg

Modificat de ZCH
Link către comentariu

Da...abia astept sa pun si jantele si va trebiu sa o las si mai jos pentru ca nu e destul.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

Salve Vlad :)

sa o stapanesti sanatos, mai ai si vechiul zch? sau ai ramas doar cu pasatul?

la cati mai multi km fara incidente

Link către comentariu

Salut Nadir...nu-l mai am pentru ca nu-mi permit sa le tin pe amandoua dar dupa ce-mi strang niste banuti vreau sa-mi cumpar o masinuta mai veche cu care sa ma plimb numai de placere si care sa aibe si ceva caluti. Oricum asta e doar un proiect care nu stiu cat este de realizabil inca...de 5 ani imi doresc sa ma dau la raliu la etapa jueteana dar nu am avut niciodata o masina potrivita.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

poti mai ales la astea judetene sa te dai la amatori cu masina de strada

oricum voi aveti mare avantaj fata de cei din bucuresti se tot fac tot felul de etape

cluj iasi timisoara oradea arad astia tot au etapele lor

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Mi-am pus astazi jantele pe Passat azi.cimg0010rc3.th.jpg

Si aici sunt toate pozele ce le-am facut azi. Din pacate e intuneric dar o sa fac niste poze faine curand.

Modificat de ZCH
Link către comentariu

Si ai vopsit si etrierele sau mi se pare mie? :wub:

Arata foarte bine... acum... nu stiu daca iti place ideea... dar ar trebui niste folie... ar da foarte bine pe ea... chiar si medie daca nu vrei neagra-neagra :)

Link către comentariu

Da...am vopsit si etrierii si intradevar mi-ar placea si mie o folie (cea mai deschisa) dar pe toate geamurile si datorita faptului ca nu se poate nu vreau sa am probleme...vreau sa am o masina cat se poate de legala si sa pot merge oriunde cu ea fara sa platesc amenzi.

Link către comentariu
2. drumurile in tm sunt bunicele.

Hai ma ca is praf drumurile in TM, sa fim sinceri.Aaaaaa...ca au refacut cateva artere asta e alta poveste dar per total cred ca sunt printre cele mai proaste drumuri din tara...Ai trecut prin alte parti ale tarii ca sa vezi ce drumuri au?Pacat de un oras asa fain ca al nostru...

Link către comentariu

Ma voi prezenta azi la intalnire. Sper ca nu te-ai razgandit Dragos. :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am pus o poza mai noua cu mine si Passat-ul la iarba verde :icon_thumright:.

post-583-1179573894_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!