Jump to content

Mi-am luat Passat...dupa lungi cautari

vlady_zch

Postare recomandată

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlady_zch

45

• wts

7

• nadir@boosted.ro

3

• Ice_2k

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

cred ca este cel mai frumos bleumarin vazut vreodata pe un vw.Frumoasa masina, desi urasc culoarea de baza :) .Sa te poarte sanatos si tu pe ea, cu cat mai putine probleme(cheltuieli oricum vei avea).

Link către comentariu

frumoasa masina. sa-o stapanesti sanatos fara evenimente. SI DAI BICE CA DUCE. culoarea este ca a mea este un pic pretentioasa. bafta

Link către comentariu
Arata mult mai bine cu rama :Driver: . HU-ul e in culorile bordului ?

Da este...doar albastru e alta nuanta.

Thx Liviuxp2000 si didea30

P.S. Este metalizata culoarea!

Link către comentariu

Mi-am pus o mare parte din scule...asa la repezeala. Nu o sa ramana asa nici praful de pe ele si nici mizeria din portbagaj :)

Urmeaza sa mai pun inca o statie si inca un woofer la fel...dar mai dureaza pana fac lada pentru amandoua si nu stiu daca o fac anul asta dar pana in primavara/vara sigur.

Modificat de ZCH
Link către comentariu

Multumesc frumos...i-am mai facut o mica modificare in sensul ca i-am pus leduri in pozitii: albe cu tenta de violet (xenon)...bat cam mult spre albastru ceea ce eu nu voiam dar am lucrat prea mult la ele si nu mai am chef de migaleala.

Link către comentariu

Nu sunt albastre, si eu le urasc pe alea...sunt confectionate de mine cu leduri cumparate din magazin si sunt albe exact ca si xenonul la masina...au doar o tenta de violet.

Link către comentariu

In poza chiar par mai albastre decat in realitate :) dar tot n-arata ca alea de piata :)

Link către comentariu

felicitari vlad ! masina arata f bine si la cati km zici tu ca are inca mai are viata fara investiii majore :offtopic:! daca stii ca ai luat-o tu direct, cu carte service si actele masinii .. atunci poti sta linistit ca e ceea ce ai cumparat, si la pretul asta ai facut o reala afacere ! Nici eu nu am geamuri el. pe spate si nu am avut vre-odata ocazia sa simt disconfort din aceasta cauza. Sa va conduceti unul pe altul cu bine :P !

LE - Mi se par cam chioare pozitiile astea Home Made :P !

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu

Multumesc de urari...da, sunt convins ca nu o sa am mare nevoie de geamuri electrice pe spate, dar a fost un moft de-al meu sa am o masina care sa nu mai aibe manivelele alea de geamuri :)) si sa aibe cat mai multe extrase si asta datorita faptului ca toate masinile care le-am avut pana acuma erau foarte prost dotate si am fost tot timpul ofticat de faptul ca nu aveam geamuri electrice.

Da, sunt putin cam chioare pozitiile :) ...dar totusi se vad binisor.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi am schimbat suspensia la Passat cu o suspensie sport luata de pe altul. Problema este ca diferenta este aproape insesizabila...de cca 1-2 cm. Stie cineva daca suspensia din poza este cea ce se pune de fabrica pe Sportline? Amortizoarele sunt pe gaz.

Modificat de ZCH
Link către comentariu

Plictisindu-ma pe acasa in asteptarea numerelor am mai facut un mic tuning...am facut semnul VW negru...este facut cu folie adeziva incalzita. Mai am de dat jos scrisul din spate (Passat)...TDI-ul l-am dat jos mai demult... si nu mai am nimic nichelat pe masina.

Link către comentariu

Niste faruri FK cu Angel Eyes ????

Schimba total fata masinii !!! Eu am facut deja acest efort financiar si sunt supermultumit , in afara ca se imbunatateste radical lumina pe timp de noapte.

Link către comentariu
Astazi am schimbat suspensia la Passat cu o suspensie sport luata de pe altul. Problema este ca diferenta este aproape insesizabila...de cca 1-2 cm. Stie cineva daca suspensia din poza este cea ce se pune de fabrica pe Sportline? Amortizoarele sunt pe gaz.

In pozele astea esti deja cu suspensii sport?.... nu se observa de loc. Dar masina cum se manevreaza cu noile suspensii?

Link către comentariu

Nu prea inteleg tu vrei sa-ti cobori garda la sol? Pe drumurile noastre, mare greseala! :(

Link către comentariu
Niste faruri FK cu Angel Eyes ????

Schimba total fata masinii !!! Eu am facut deja acest efort financiar si sunt supermultumit , in afara ca se imbunatateste radical lumina pe timp de noapte.

Eu sunt de parere ca farurile cu Angel Eyes sunt pentru BMW si atat iar eu nu prea agreez aceasta marca...daca fac o investitie aceasta va fi in farurile originale cu xenon...care au lupe de asemenea...

In pozele astea esti deja cu suspensii sport?.... nu se observa de loc. Dar masina cum se manevreaza cu noile suspensii?

Da, in ultimele poze masina are deja suspensie sport dar am descoperit ulterior ca suspensia sport care am pus-o este dupa cum am banuit suspensia sport ce se pune din fabrica pe sportline (mai joase cu cca 1,5-2cm)...despre manevrabilitate pot sa zic ca bineinteles masina este mai stabila si scutura putin mai tare dar nu deranjant.

Nu prea inteleg tu vrei sa-ti cobori garda la sol? Pe drumurile noastre, mare greseala! :hainoroc:

In Timisoara pot sa zic ca drumurile s-au imbunatatit semnificativ si daca ai grija si mergi mai incet in zonele cu drum mai rau nu e nici o problema...gropile se pot ocoli si plus ca eu am avut suspensie sport pe toate masinile mele...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!