Jump to content

Mi-am luat Passat...dupa lungi cautari

vlady_zch

Postare recomandată

Este vorba de Passat 1,9 TDI 116 CP din 2000...sincer m-a impresionat foarte mult masina deoarece eu am adus-o din Germania si pe drum am apucat s-o testez...dar nu i-am vazut adevarata valoare pana ce am trecut de Szeget (cand s-a terminat autostrada :( ). Eu nu am avut niciodata masina asa de mare si nu am realizat pana acuma ce inseamna siguranta...

Masina are:

-162305 de KM acuma si tin sa cred ca sunt originali tinand cont de cartea de service care o avea de la Volksvagen...find masina de firma si de uzura scaunelor, volanului, bordului si interiorului in general.

-climatronic

-geamuri electrice (numai fata :( )...daca gasesc o sa-i pun si in spate

-computer de bord

-ESP

-incalzire si dezaburire in oglinzi

-inchidere centralizata cu comanda pe cheie (tip briceag)

-alarma de fabrica

-4 airbag-uri

...si cam atat din cele importante

Poze:

Link către comentariu
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlady_zch

45

• wts

7

• nadir@boosted.ro

3

• Ice_2k

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o folosesti sanatos cat vei dori sa o pastrezi.

Sa-i pui sticker! :(

Asteptam o prezentare la prima intalnire.

Toate bune,

D.

Link către comentariu

Acolo a costat 6000 de euro + numerele 130 + motorina 50 + tranzitul 70 + drumu incolo 100 + vama 1690 + 300 actele + alte cheltuieli = aprox 8400 de euro.

Sa o folosesti sanatos cat vei dori sa o pastrezi.

Sa-i pui sticker! :))

Asteptam o prezentare la prima intalnire.

Toate bune,

D.

Da...o sa-i pun sticker...dar cu restrictionat ;)

Link către comentariu
Nu stiu cum va poate impresiona o asemenea harabaie (no offence pt detinator, eu ma refer strict la designul modelului).

Nu esti obligat sa postezi. Suntem o comunitate si ne respectam reciproc.

Daca nu ai ceva mai inteligent de adaugat, poti sa ramai spectator.

Modificat de BogMW
Link către comentariu

Sincer...nici pe mine nu m-a impresionat modelul asta de Passat dar modelul cu facelift nu mi-l prea permit in starea care o vreau si cu ceva extrase pe el si am nevoie de o masina mare si neaparat combi si neaparat VW.

O poza cu interiorul:

Link către comentariu

Am descoperit inca o chestie pe care mi-am dorit-o dintotdeauna...e vorba de racire in torpedou...nu stiu daca au toate sau daca e extras dar chiar aveam nevoie de asa ceva.

P.S. Multumesc tuturor pentru urari.

Link către comentariu

Vlad , din partea mea sa ai parte numai de bucurii cu ea , se vede cat esti de entuziasmat din posturile tale , nu pot decat sa ma bucur si eu ca mai e unul fericit pe lume :lol: , mie imi place masina daca as avea nevoie de capacitatea ei de incarcare de fapt break-urile pentru asta sunt facute nu pentru frumusete ca nu e nu stiu ce Jaguar... asa ca sa ai parte de ea si sa te slujeasca cu cat mai putine defectiuni :lol:

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

Este super tare masina (chair daca nu ma omor cu Passat-ul...:lol:), sa o stapanesti sanatos si muuuulti Km fara evenimente . Din poze mi se pare ca exteriorul arat excelent!

Bafta!

Link către comentariu

Felicitari, bravo, cred ca suntem gemeni.

Nu te omori cu geamurile electrice pe spate, nu merita. incearca sa mergi cu un geam deschis in spate, o singura data si o sa te lipsesti. Sincer mie mi-a placut mai mult variantul, dar acum parca as schimba-o pe o berlina.

Racire in torpedo, au cam toate passaturile, este vb doar o simpla dirijare a aerului.

Eu am dat pe ea 8100e (luata din tara) cu 158k.km. dar are in plus tempomat, cutie cu 6+1 rapoarte, 4 geamuri electrice.

Thx, for cleaning Ice.

Modificat de Rudy
Link către comentariu

Ai o gramada de spatiu acum :D. Nu poti fixa mai bine HU-ul ? Pare cam iesit in afara. In rest, masina e intr-o stare foarte buna, se vede ca e rulata pe afara.

Link către comentariu

Sa o stapnesti sanatos :D Mie mi se pare ca are 6+1 viteze si asta :D La HU mi se pare ca lipseste masca exterioara, de aia cred ca se vede asa.

Link către comentariu

Va multumesc pentru posturi si am rezolvat si cu HU...lipsea ornamentul deoarece era rupta o clema pe care am lipit-o si am pus-o la loc...de stat asa sta el...putin mai in afara.

Legat de alegerea variantului...am planuri sa fac transport de persoane cu el (desi nu sunt foarte sigur)...dar daca alegeam Passat oricum alegeam variant deoarece eu sunt foarte pasionat de muzica si nu suna la fel de bine in berlina si wooferele mele asteapta de ceva timp sa sune tare :rolleyes: .

Link către comentariu

Man, s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Generatia asta de Passat este rezistenta pentru Romania.

Am si eu o intrebare : daca ti-ai luat masina acum, in 2006, cum o sa faci cu inmatricularea ? Din cate stiu, motorul pe care il are este Euro3, nu Euro4. Te intreb ptr. ca si pe mine m-ar mai tenta un Passat B5 din Germania si vroiam sa stiu cum sa fac. Thx!

Link către comentariu
Man, s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Generatia asta de Passat este rezistenta pentru Romania.

Am si eu o intrebare : daca ti-ai luat masina acum, in 2006, cum o sa faci cu inmatricularea ? Din cate stiu, motorul pe care il are este Euro3, nu Euro4. Te intreb ptr. ca si pe mine m-ar mai tenta un Passat B5 din Germania si vroiam sa stiu cum sa fac. Thx!

Dar nu se cere Euro 4...Euro 3 este deajuns ca sa inmatriculezi orice masina.

Link către comentariu

Felicitari ! Cand treci cu ea pe la lucru sa o admir si eu? :wacko:

Modificat de litza
Link către comentariu
Felicitari ! Cand treci cu ea pe la lucru sa o admir si eu? :P

Unde la lucru? :wacko:

Link către comentariu

Nu mai lucrezi vis-a-vis de "Langa" ? Ca eu is chiar langa butiq. Tot iti vedeam vechea masinuta pe strada.

Eu sunt cu masina din semnatura. Un pic mai incolo pe strada :wacko:

Modificat de litza
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!