Jump to content

cheie cu telecomanda Audi

GBRHans
 Share

Postare recomandată

Buna dragilor,

Ma poate ajuta cineva intr-o problema cu care sunt convins ca jumatate dintre voi v-ati intalnit ? :P

Am achizitionat in urma cu aprox 1 lune un Audi A6 din Germania si una dintre cheile cu telecomanda arata cam uzata. De aceea apelez la cunostintele voastre, cine imi poate face rost de o telecomanda originala Audi si la ce pret.

Cu multumiri,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O telecomanda noua gasesti la reprezentanta audi din orasul tau, mai precis la iesirea din cj spre oradea, inainte de practiker, pe partea stg. bineinteles v-a trebui comandata, platit un avans si in cca 2 sapt ar trebui sa ajunga. problema e ca in momentul cand ajunge, tu trebuie sa mergi cu ambele(sau chiar toate 3) cheile si telecomenzile lor pt codare.

Moderator: Te rog sa nu mai folosesti scrisul ingrosat in exces.

Link către comentariu

Sau faci ca mine: te duci la PBN si le ceri sa-ti schimbe yalele si ei te vor tine cu masina in service 2 saptamani spunandu-ti de fiecare data ca yalele care au sosit nu se potrivesc, mai exact nu se pot coda cheile.Joi il sun pe tip pentru al 4-lea set de yale (sa vad daca au sosit).Chiar atat de greo o fi sa comanzi o componenta care sa se potriveasca pe o masina de la care ai luat o serie de sasiu.

Ma indoiesc ca se pot confunda modelele intre ele.

Recomandarea consultantului de service a fost: "daca iti comanzi cheie poate dura si 2 luni pe cand un set de yale cu chei vin in 7 zile".

Link către comentariu

Dragilor,

Va multumesc ptr opinii si sfaturi. Eu personal am un dinte impotriva celor de la reprezentanta AUDI, asa ca va ramane sa-mi cumpar o cheie de pe piata. Daca cineva stie are o idee, sunt mai mult decat bucuros sa o aflu.

toate bune si aveti grija de voi,

Link către comentariu

daca cumperi telecomanda e usor sa o codifi. Bagi cheia in contact pui contactul apesi pe butonul de inchidere si tii apasat timp de 5.......10 sec, fara sa iei contactul. scoti cheia din contact si tii apasat pe deschidere mai mult si vezi daca coboara geamurile. daca nu functioneaza faci aceeasi operatie pe butonul de deschidere. alt mod pt. codificat nu cunosc.

Link către comentariu

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!