Jump to content

Turatie motor golf IV 1.8 20v 125cp benzina!

darkblack
 Share

Postare recomandată

Dupa cum se vede si in semnatura sau in titlu am un Golf IV 1800cmc 20v 125 cp, cutie viteze 5+1.

Problema mea ar fi urmatoarea: la 100km/h am fix 3000rot.min, iar la 140kn/h am 4000rot/min. Mie mi se pare destul de turat si as putea spune si zgomtos. E nomal sa fie asha sau am o problema pe undeva? Va multumesc frumos!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am un leon cu acelasi motor si am exact aceleasi turatii ca tine la vitezele respective asa ca stai linistit, e normal.

Link către comentariu

Ok. 10x. Dar, sincer, nu ti se pare prea turat si prea zgomotos? Adk, in mod normal, la un asemenea motor, ar trebui ca 130-140km/h sa fie 'viteza de croaziera' si sa fie pe la 3000rot/min. Spre exemplu, mai am o Solenza care are 3000rot/min la 110km/h.

Link către comentariu

Acum depinde ce vrei, daca vrei 130-140 la 3000 ture trebuia cutia etajata mai lung, dar nu ar mai fi fost asa sprintena, oricum mie imi place foarte mult cum suna motorul:).Pe de alta parte la Pejo-ul meu am ~ 140 la 3200 de ture dar totusi e diesel, deci nu mi se pare ca e prost etajata cutia de pe leon

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!