Jump to content

VW Golf IV - TDI PD - Sport Edition

WRC

Postare recomandată

eu aveam asa dupa ce am mers de la Bv la Pl. cam 1 h.

Link către comentariu
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• WRC

73

• voinea

5

• Bogdan_wrc

5

• claus_golf4

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

....am avut week-endul trecut treaba la Mamaia :P , si la intoarcere am mers cei 150 km de autostrada cu viteze cuprinse intre 180 si 210 KM/h, deci saracele muste nu stiu daca au avut cum sa anticipeze momentul de intalnire...:P

....P.S. consum la 180 km/h 10,5 l, iar la 210 km/h 13 l..... :P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

...masina a primit week-endul trecut o spalare la motor (defapt 4 una dupa alta), facuta de proprietar..:(...operatiunea a durat 2,5 h :(

...o sa pun si poze, dar nu am avut timp sa le "developez"..:)

Modificat de 91WRC
Link către comentariu

...au sosit si pozele...:lol::

post-7868-1181895610_thumb.jpg

post-7868-1181895622_thumb.jpg

post-7868-1181895667_thumb.jpg

post-7868-1181895724_thumb.jpg

post-7868-1181895741_thumb.jpg

post-7868-1181895753_thumb.jpg

Modificat de 91WRC
Link către comentariu

...nimeni, nimic ? :) ....nici o sugestie, recomandare...etc. ?!

...v-am mai atasat o poza, poate va stimuleaza creativitatea... :P

post-7868-1182264146_thumb.jpg

Link către comentariu

...ICE, asa am cumparat masina, cu acest capac de motor, dar acum se potriveste, la 130 CP..:D

Link către comentariu

nu prea se potriveste....daca avea 150 se potrivea...

in alta ordine de idei, f frumos interiorul (e un alt look cu volan in 3 spite si insertii de aluminiu+scaune sport); arata ingrijit

Link către comentariu

...merge si pt. 130 CP, TDI - rosii toate, tine de mai multe aspecte: motorizare, cuplu si dotari...deci eu zic ca e ok.

....foarte bine ingrijita masina, am vazut-o personal.

Link către comentariu

Va multumesc foarte mult pentru aprecieri :) si va tin la curent cu modificarile ulterioare .. :lol:

Link către comentariu

Draga Mihnea nu vreau sa-ti mai vad masina, ma stimuleaza, ma incita si ma enerveaza, spre exemplu afla ca mi-am luat si eu BC exact ca al tau, asa ca sa nu mai zici ca nu-mi pun nimic pe masina :lol:

Link către comentariu

@KLAU - Multumesc si ma bucur sa aud ca ai iesit din barlog... ;) D-abia astept sa vad cum arata montat...

@individual - de ce nu?, timp sa fie si se rezolva si asta, oricum l-am spalat cu o solutie activa de la MaFra, care nu era pt. motor, ci pt. caroserie, dar a iesit toata mizeria...deci nu a fost prea multa munca :(

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Saptamana trecuta Jazz Blue -ul a primit stergator hayon - Skoda Fabia si cotiera fata negru textil... :rolleyes:

Voi reveni si cu poze.

Lista updatata, mai jos:

DOTARI INITIALE:

- ABS, ESP

- jante aliaj - Santa Monica(dotare GTI) - 17"

- anvelope Pirelli P Zero Rosso - 225/45

- scaune sport - limited edition

- Climatronic

- Computer de bord

- Oglinzi electrice, incalzite, heliomate

- Bord - ceasuri inele cromate

- 4 geamuri electrice

- 4 air-bag -uri

- bandouri, clante usi - vopsite in culoarea caroseriei

- manere usi, panou frontal, scrumiea, suporturi pahare - aluminiu

- volan, schimbator, frana de mana - piele

- parbriz + geamuri "blue tinted"

- 2 chei briceag, etc.

DOTARI ULTERIOARE:

- Chip Tuning - TCM Turbo (Stage 1)

- roti iarna (jante tabla 15" + anvelope Michelin 195/65)

- ploape faruri + grila fata Kamei

- stopuri Hella - Magic Colors B/W/W/B

- terminatie esapament Borla

- etrieri vopsiti Foliatec

- discuri frana + placute Ferodo

- Alpine MP3 Player CDA 9854 R

- statie DLS Classic 4x 70 w RMS,

- power kitt Dietz

- 4 difuzoare DLS Reference 16,5 cm, 80w RMS + 4 tweetere DLS Reference -50 W RMS + 4 cross-overe DLS Reference

- antena scurta - Sharan

- covorase cauciuc VW Golf IV

- pedale Audi TT

- stergatoare Aero Twin Retrofit

- hayon badgeless

- stergator hayon Skoda Fabia

- cotiera fata negru textil

Link către comentariu

astazi am avut ocazie sa-o vad si eu ....arata chiar bine dar si el are grija de masina ....e foarte ingrijita masina.....

fara incidente si fara accidente..... :icon_thumright:

apropo daca aud ceva de jnt. te anunt eu.....

Modificat de golf sdi
Link către comentariu
  • Administrator

cum? nimic cromat? :icon_thumright:

masina arata exemplar... felicitari!

Link către comentariu
astazi am avut ocazie sa-o vad si eu ....arata chiar bine dar si el are grija de masina ....e foarte ingrijita masina.....

fara incidente si fara accidente..... :icon_cool:

apropo daca aud ceva de jnt. te anunt eu.....

Merci mult, pt. aprecieri... :)

...lasa, lasa ca nici cu jantele tale nu mi-e rusine ... :D

Link către comentariu
Merci mult, pt. aprecieri... :lol:

...lasa, lasa ca nici cu jantele tale nu mi-e rusine ... :)

:) ------ :)

thanx frate,

apropo nici cu amortizoare tale cred ca nici mie nu mi-e rusine :P daca e...... ... ar fi mai bine ... :P

maine dmnt e gata tempomatul si sambata dmnt rezolv cu arcuri... sa vedem cum va iesi....

Modificat de golf sdi
Link către comentariu
:) ------ :D

thanx frate,

apropo nici cu amortizoare tale cred ca nici mie nu mi-e rusine :P daca e...... ... ar fi mai bine ... :P

maine dmnt e gata tempomatul si sambata dmnt rezolv cu arcuri... sa vedem cum va iesi....

Nu vreau sa fiu :) dar mai bine te anunt eu decat sa vada Voinea cum scrii... nu ii plac prescurtarile gen Mirc... parca vad ca ti-ar da un link spre regulament.

Scuze daca ti se pare ca te corectez... dar mi s-a parut corect, vazand ca esti nou pe aici sa iti explic care e mersul pe forum. :) :D

Link către comentariu

@ dudu Cromat pe aceasta masina va fi doar butonul de la frana de mana :) :D :) ... nu de alta dar altfel imi ies bubite pe piele ... :D

Link către comentariu
Nu vreau sa fiu :) dar mai bine te anunt eu decat sa vada Voinea cum scrii... nu ii plac prescurtarile gen Mirc... parca vad ca ti-ar da un link spre regulament.

Scuze daca ti se pare ca te corectez... dar mi s-a parut corect, vazand ca esti nou pe aici sa iti explic care e mersul pe forum. :) :cheers:

Multumesc. o sa incerc sa ma corectez dar daca iti zic ca nu prea stiu romana :) si tot incerc sa scriu corect prespun ca ai sa ma intelegi.... da iti dau dreptate dar gen yahoo nu mirc :P.... :) o sa incerc sa invat si sa scriu corect gramatical si sper sa se rezolva treaba in curand...

multumesc incaodata

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

;) Golf SDI, las-o p-asta cu limba romana pe care oricum o stii foarte bine avand in vedere ca nu esti roman... zi-mi ce ai facut cu tempomatul, e ok?

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Saptamana trecuta masinuta a primit anvelopa noua + echilibrare roti + azot = top speed feels great :salut:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
:) Golf SDI, las-o p-asta cu limba romana pe care oricum o stii foarte bine avand in vedere ca nu esti roman... zi-mi ce ai facut cu tempomatul, e ok?

am montat tempomatul si m-a ajutat foarte mult.Am facut in 3 luni 5000 si ceva de km si vreau sa iti zic a fost super confortabil.Nici nu m-am obosit avand in vedere ca am facut in 2 zile 1850km :D altfel mergeam din bucuresti pana in constanta si deja eram mort de somn :D si la consum parca s-a mai schimbat ceva la 850km consumul a fost 40 de lt si la 1050de km a fost 52lt si mai avem pana rosu un pic dar cred ca mai mergea inca 100-150 de km.Bine e si SDI dar nah nu stiu daca e vreo diferenta intre TDI ( la consum ).

Modificat de golf sdi
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

M-am intors din concediu si intr-adevar cred ca mi-ar fi folosit un tempomat - rezultatul:

6150 km in 11 zile :)) , din pacate cel mai obositor drum Arad - Bucuresti 11 ore, dupa 3,5 ore Viena - Szeget :P

Referitor la consum, raman la parerea mea, ca SDI ia mai putin decat TDI

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!