Jump to content

VW Golf IV - TDI PD - Sport Edition

WRC

Postare recomandată

exact Dragos...alea de pe GTI aniversar vorbeam.. :Driver:

Link către comentariu
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• WRC

73

• voinea

5

• Bogdan_wrc

5

• claus_golf4

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

:Driver: Stiu Bogdan , ca noi suntem mai mereu pe aceasi frecventa :huh:

Link către comentariu

Dragos si Bogdan, exista echipare fabrica GIV GTI cu Santa Monica, mai mult exista inclusiv materiale de prezentare unde Golf-ul IV apare echipat cu Santa Monica, deci variante exista....:Driver:

Link către comentariu

...sunt frumoase, ce-i drept si le sta si bine pe patrar....:huh:

Link către comentariu
Salut, in primul rand felicitari pentru masinuta.

As avea si eu cateva intrebari...de unde ti-ai achizitionat ploapele faruri + grila fata Kamei si terminatie esapament Borla?

S-a schimabt cumva sunetul ...ca din cate stiu la diesel nu e mare lucru. Din poze nu vad prea bine...ai modificat si partea de jos de la bara, astfel incat terminatia sa se potriveasca bine?

Arata f bine si as fi si eu interesat de asa ceva.

Multumesc mult. Numai bine.

--grila fata Kamei + pleoape le-am primit cadou, dar din cate stiu exista la Pit Stop, Augsburg, C&C ...etc....vezi si tu unde te intelegi cu oamenii de un discount..

--tips-urile Borla au fost achizitionate si montate la Pilot Tuning (in Pantelimon), cu o finete rara..... :huh: ...ii recomand cu incredere. ...ca si sunet se simte o mica diferenta, pt. ca la turatii mai mari fiind inox intra in rezonanta...ca si modificari, ai intuit bine..va trebui decupata o mica parte din prelungirea spoilerului.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ma tare bate gandul sa-mi pun pedale sport. Cele mai potrivite le-am considerat cele de TT, dar avand in vedere ca este penurie, nu prea am gasit pe nicaieri, decat niste imitatii destul de bune, dar imitatii..:lol:, cer parerea voua asupra acestui aspect.

Ce alte pedale s-ar potrivi (sa fie obligatoriu aluminiu + cauciuc, nu plastic, sau alte prosti)?

Merci si astept opinii.. :rolleyes:

Link către comentariu
Poti sa le pui si pe cele de golf aniversar sau de cupra.

Merci Chris,

... este o idee, dar aceeasi problema, nu prea le gasesti..cele din poza sunt cele de Cupra, corect?....ar mai fi cele de R32, dar am inteles ca nu prea se potriveste footrest-ul...:icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

....referitor la pedale, deja am comandat - Audi TT.

In alta ordine de idei saptamana trecuta PD -ul a primit 3 cadouri...:salut:

1.covorase cauciuc, originale (cel putin asa arata..:salut:, fara prindere podea, dar oricum, nu se misca sub nici o forma - testat

2.antena scurta de Sharan, cea veche avea izolatia de cauciuc crapata si apareau interferente (multumesc dlui Voinea pt. idee... :salut: )

3. stergatoare Bosch-Aero Twin Retrofit

post-7868-1177348741_thumb.jpg

post-7868-1177348748_thumb.jpg

post-7868-1177348895_thumb.jpg

post-7868-1177348911_thumb.jpg

post-7868-1177348919_thumb.jpg

post-7868-1177349059_thumb.jpg

post-7868-1177349066_thumb.jpg

Modificat de 91WRC
Link către comentariu

foarte frumoasa .... ii mai lipseste cotiera fata. Incearca sa scapi de carligul pentru remorcare ...

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
Cat a costat antena de Sharan? De unde ai cumparat-o? :lol:

...am cumparat-o de la un amic din Bacau iar pretul a fost de 50 Ron/ buc (in conditiile in care am cumparat 2 buc)

Link către comentariu
foarte frumoasa .... ii mai lipseste cotiera fata. Incearca sa scapi de carligul pentru remorcare ...

Sa o stapanesti sanatos!

...referitor la cotiera am mai postat, nu sunt inca 100% convins sa-mi pun (restrictioneaza oarecum accesul la frana de mana, ca doar nu o sa stau in permanenta cu ea rabatata, ca atunci nu se mai justifica investitia) - poate doar la drum lung....vom vedea...

...cat despre carlig s-ar putea curand sa-mi fie de folos, in scopul pentru care a fost proiectat ;)

Link către comentariu

Cotiera nu are treaba cu frana de mana ;). Poti sa iti pui linistit, e mult mai comfortabil cu ea.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri...

...am mers 2 sapt. cu un Passat cu cotiera si eram cam stresat ca nu pot actiona frana de mana cu repeziciune (nu se stie niciodata cand iti poate fi de folos)...

Voi vedea, oricum ramane in calcul, dar nu ca o prioritate...:lol:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

In week-endul trecut masinuta a mai primit Pedale Audi TT si un "clean look", badgeless la hayon..:lol: ---- sper cat de curand sa pun si poze cu rezultatul :lol:

..deci lista poate fi updatata astfel:

DOTARI INITIALE:

- ABS, ESP

- jante aliaj - Santa Monica(dotare GTI) - 17"

- anvelope Pirelli P Zero Rosso - 225/45

- scaune sport - limited edition

- Climatronic

- Computer de bord

- Oglinzi electrice, incalzite, heliomate

- Bord - ceasuri inele cromate

- 4 geamuri electrice

- 4 air-bag -uri

- bandouri, clante usi - vopsite in culoarea caroseriei

- manere usi, panou frontal, scrumiea, suporturi pahare - aluminiu

- volan, schimbator, frana de mana - piele

- parbriz + geamuri "blue tinted"

- 2 chei briceag, etc.

DOTARI ULTERIOARE:

- Chip Tuning - TCM Turbo (Stage 1)

- roti iarna (jante tabla 15" + anvelope Michelin 195/65)

- ploape faruri + grila fata Kamei

- stopuri Hella - Magic Colors

- terminatie esapament Borla

- etrieri vopsiti Foliatec

- discuri frana + placute Ferodo

- Alpine MP3 Player CDA 9854 R

- statie DLS Classic 4x 70 w RMS,

- power kitt Dietz

- 4 difuzoare DLS Reference 16,5 cm, 80w RMS + 4 tweetere DLS Reference -50 W RMS + 4 cross-overe DLS Reference

- antena scurta - Sharan

- covorase cauciuc VW Golf IV

- pedale Audi TT

- stergatoare Aero Twin Retrofit

- hayon badgeless

Modificat de 91WRC
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

..au sosit si pozele...1. cu hayonul badgeless si 2 pedalele ... :icon_thumright:

post-7868-1179081033_thumb.jpg

post-7868-1179081052_thumb.jpg

post-7868-1179081067_thumb.jpg

post-7868-1179081135_thumb.jpg

Modificat de 91WRC
Link către comentariu

Bogdan, sa stii ca m-am gandit, dar mi se pare cam mult metal "la picioare".. ;) ....si sincer acel loc de odihna pentru picior, nu il folosesc niciodata....;)

..oricum merci de sfat si sincer de cele mai multe ori m-au ajutat mult sfaturile vwforumistilor... ;)

Link către comentariu

....inca 2 poze, zic eu, interesante..si care cu siguranta valoreaza mai mult decat o lunga prezentare...:banghead:

post-7868-1179939536_thumb.jpg

post-7868-1179939575_thumb.jpg

Link către comentariu
cu cat ai mers man?? si cat timp??

Probabil ...prea tare si prea mult :P Hai ca si eu sunt curios sa aud "explicatia"....

PS: Esti un criminal sa stii. :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!