Jump to content

VW Golf IV - TDI PD - Sport Edition

WRC

Postare recomandată

frumoasa masina, WRC. dar are 101 cai! ca atat a avut si a mea. (74 kw x 1.36 = ?)

dar baga si tu un set de poze calumea. (:D o gramada de dotari a avut si a ema :D. sunt curios cum e cu scaunele alea sport.

Link către comentariu
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• WRC

73

• voinea

5

• Bogdan_wrc

5

• claus_golf4

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumoasa masina, WRC. dar are 101 cai! ca atat a avut si a mea. (74 kw x 1.36 = ?)

dar baga si tu un set de poze calumea. (:) o gramada de dotari a avut si a ema :P). sunt curios cum e cu scaunele alea sport.

am mai rasp o data la problema cailor :)", The One ma asteptam la reply-ul asta dar dynotestul a zis 106, io nu pot sa-l contrazic..."

...o sa-i fac dar nu prea mai am timp si va trebuin sa-i pun si rotile de iarna si atunci va fi mai uratica :P

Salut, daca nu te superi care a fost pretul masinii?

Eu am msina din semnatura, cu putin mai multe dotari si am adus-o de vreo 3 luni in tara...

Multumesc.

8.500 acolo, anul trecut in Oct.

Link către comentariu

Ai drepatate cu 270KMH dupa anvelope, am gresit eu acolo, iar prezentarea la masina mea o vei gasi in cel mai bun caz cu un titlu de topic mai adecvat. Eu cu siguranta nu pot spune ca a fost un maniac cel care si-a comandat-o. Cunosc persoana, o doamna care a facut anul acesta 58 de ani. Deci nici vorba de a fi maniac. Ahhh da... ar trebui sa te documentezi mai bine, despre dotarile unui Golf 4 Sport edition, care vine standard cu scaune sport, intr-o vreme erau chiar recaro, volan schimbator si frana de mana imbracate in piele, iar celalalte optionale, cum ar fi pachetul full electro, la nemti nu mai sunt accesorii atat de neatinse.

Iar ceea ce tine de CP-ul masinii, trebuie spus clar ca la trei dyno-uri diferite, vei avea trei valori diferite, deci no offence dar nu-i un punct forte.

Link către comentariu

Titvs Caivs, am inteles, esti impotriva mea...:blink: -glumesc....cre' ca stiu si de ce...da' ma rog :P

Normal ca ma dreptate cu anv. ca de cele mai multe ori vb. in cunostiinta de cauza...:P

Daca te referi la fostul propietar al masinii se numeste Bernd Walgenbach (chief executive of PKDW)si implineste la anu' 45.:P

Am vazut in mai toata Europa multe Golf 4 Sport Edition....dar... :P

Cu dyno ai dreptate, trebuie sa stii doar unde sa te duci... :scratch:

Merci de sfaturi,

Bafta!

Link către comentariu

Merci Extreme, la fel si tie cu Passat-ul sau Touran-ul.:(

Modificat de 91WRC
Link către comentariu
  • 1 month later...
Salut, daca nu te superi care a fost pretul masinii?

Eu am msina din semnatura, cu putin mai multe dotari si am adus-o de vreo 3 luni in tara...

Multumesc.

Salut Farfarello , ti-am raspuns dar a ta cat a costat cu totul?

Link către comentariu

Mai are o surioara identica (in afara culorii) in Bv. Tot din Germania. Tot 2001. Exact la fel, acelasi interior. Observ ca ne lipseste cotiera. Eu vreau sa-mi pun.

Interior cu scaune sport, ceasuri cromate, volan, schimbator, frana de mana -piele, jante Santa Monica pe un TDI din 2001

Sa ai bafta de ia.

Modificat de Mihai Dobrescu
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

e frumoasa masina... hy sa nu mai carcotim... omu e fericit k noi toti d altfel cu ce are... si noi cu ce avem... nu e kiar de "maniac", dar e frumoasa si asta conteaza cel mai mult, toti ne iubim masinutele... NU?? s-o stapanesti sanatos man si iati cotiera sa para si mai de maniac :blink: glumesc, da o cotiera???

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Mai are o surioara identica (in afara culorii) in Bv. Tot din Germania. Tot 2001. Exact la fel, acelasi interior. Observ ca ne lipseste cotiera. Eu vreau sa-mi pun.

Interior cu scaune sport, ceasuri cromate, volan, schimbator, frana de mana -piele, jante Santa Monica pe un TDI din 2001

Sa ai bafta de ia.

..super tare Mihai.

Cotiera ...hmmm..m-as baga..:P...pt. confort...dar nu te ajuta deloc cand folosesti mult frana de mana..:)...ramana oricum in calcul

Ma bucur ca are o surioara foarte aproape..:P

e frumoasa masina... hy sa nu mai carcotim... omu e fericit k noi toti d altfel cu ce are... si noi cu ce avem... nu e kiar de "maniac", dar e frumoasa si asta conteaza cel mai mult, toti ne iubim masinutele... NU?? s-o stapanesti sanatos man si iati cotiera sa para si mai de maniac :P glumesc, da o cotiera???

....:)...am raspuns la "surioara" de cotiera..:(

Multumesc.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

;) acu ne si cunoastem si e marfa masinutza... da cotiera e rabatabila.... si io ma joc cu frana... ;) ne vedem duminica... IAR:)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Stiu Claus ca e tare si cu cotiera, dar inca nu am gasit ceva care sa imi placa sau inca nu sunt convins sa dispun de aceasta suma in acest scop :lol:

...duminica trecuta nu te-am vazut, banditule...:)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

heheh tare masina :Driver:

adica interesante dotari ;)

sper sa ai parte cat mai mult de ea si sa te bucuri de ea fara incidente

Link către comentariu

Am mai gasit 2..:Driver:

Am mai gasit 2..:)

post-7868-1170869080_thumb.jpg

post-7868-1170869187_thumb.jpg

Modificat de 91WRC
Link către comentariu
  • Administrator
LW5Z - jazz blue

:blink:

Nu pot sa cred ca eu sunt singurul de pe forum , care are LW5Y . :(

Link către comentariu
:(

Nu pot sa cred ca eu sunt singurul de pe forum , care are LW5Y . :(

:(

Aryes de ce esti suparat , inseamna ca esti special daca ai LW5Y si nu mai e nimeni..:(

....dar sincer nu am mai auzit de codul asta de vopsea. Da-mi un PM cu o poza ca sunt chiar curios ":(

Link către comentariu
Nu-s suparat .:D Dar s-ar parea ca eu sunt singurul cu asa ceva . Ceilalti mai au " colegi de culoare " , eu nu . :D

LW5Z= Jazz blue

LW5Y = Techo blue

Poza : http://vwforum.ro/index.php?showtopic=18847

Dupa cum ti-am scris si in prezentarea masinii tale - ar trebui sa fii mandru, este o culoare frumoasa si destul de rara..:D

Link către comentariu
jucaria ta arata mai bine in realitate decat in poze!

Merci mult Nadir, stai sa o vezi cu rotile de vara...:rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!