Jump to content

VW Golf IV - TDI PD - Sport Edition

WRC

Postare recomandată

VW Golf IV, an: 2001, TDI-PD, 74 Kw, Jazz Blau

(am cautat-o Germania in toate parcurile auto din 5 orase - 10zile..:(

DOTARI INITIALE:

- ABS, ESP

- jante aliaj - Santa Monica(dotare GTI) - 17"

- anvelope Pirelli P Zero Rosso - 225/45

- scaune sport - limited edition

- Climatronic

- Oglinzi electrice, incalzite, heliomate

- Bord - ceasuri inele cromate

- 4 geamuri electrice

- 4 air-bag -uri

- bandouri, clante usi - vopsite in culoarea caroseriei

- manere usi, panou frontal, scrumiea, suporturi pahare - aluminiu

- volan, schimbator, frana de mana - piele

- 2 chei briceag, etc.

DOTARI ULTERIOARE:

- roti iarna (jante tabla 15" + anvelope Michelin 195/65)

- ploape faruri + grila fata Kamei

- terminatie esapament Borla

- etrieri vopsiti Foliatec

- discuri frana + placute Ferodo

- Alpine MP3 Player CDA 9854 R

- statie DLS Classic 4x 70 w RMS,

- power kitt Dietz

- 4 difuzoare DLS Reference 16,5 cm, 80w RMS + 4 tweetere DLS Reference -50 W RMS + 4 cross-overe DLS Reference

Modificat de 91WRC
Link către comentariu
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• WRC

73

• voinea

5

• Bogdan_wrc

5

• claus_golf4

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

:(;);), The One ma asteptam la reply-ul asta dar dynotestul a zis 106, io nu pot sa-l contrazic...;)

Link către comentariu
  • Administrator

ti-am dat un mesaj privat (am si eu un golf jazz blue si ma gandesc sa vand bara fata .. poate te tenteaza fiind gata vopsita)

Link către comentariu
si de ce era maniac cel care a comandat-o?.....

Claudiu.....stai sa vezi interiorul...:)

Link către comentariu

Frumos frumos, deci cand vom avea acces in interiorul masinii.

Sa ai noroc la frumusika

Link către comentariu

...am mai gasit o poza cu interiorul..:)

din pacate fara MP3 player aici..:)

...alta si cred ca nu prea mai am..:)

..ba da..:)

...

Modificat de 91WRC
Link către comentariu

Nu vreau sa ma bag in seama, dar nu vad nimik special in interior in afara de inserturile argintii la ceasuri.

Link către comentariu

Ce are asa de deosebit masina asta?

Este un golf simpatic cu dotari obisnuite un interior la fel de obisnuit de ce a fost maniac ?

Link către comentariu

ai uitat sa mentionezi ca ai si computer de bord :)

@valighe probabil ca se refera la insertiile de aluminiu

Link către comentariu

Are cateva chestii deosebite totusi, ceasurile de bord arata foarte bine, nuca schimbatorului de asemenea, per ansamblu este o masina frumoasa.

Sincer dupa ce ai scris in titlul topicului ma asteptam sa fie ceva masina tunata la extrem... :)

Sa ai bafta de ea.

Link către comentariu
Ce are asa de deosebit masina asta?

Este un golf simpatic cu dotari obisnuite un interior la fel de obisnuit de ce a fost maniac ?

poate am vazut eu prea putine golfuri...:D, dar interior cu scaune sport, ceasuri cromate, volan, schimbator, frana de mana -piele, jante Santa Monica pe un TDI din 2001 + dotarile de mai sus - stock din fabrica (asa si-a comandat-o).....sincer nu am mai vazut in Germania, poate in Romania.

Bafta!

Nu vreau sa ma bag in seama, dar nu vad nimik special in interior in afara de inserturile argintii la ceasuri.

.....intr-adevar nu am navigatie si scaune incalzite (dar la cele sport mai greu). Totusi intr-adevar nu exista tuning si nici nu cred ca va exista (cel interior),,:D

Bafta/!

Are cateva chestii deosebite totusi, ceasurile de bord arata foarte bine, nuca schimbatorului de asemenea, per ansamblu este o masina frumoasa.

Sincer dupa ce ai scris in titlul topicului ma asteptam sa fie ceva masina tunata la extrem... :D

Sa ai bafta de ea.

Merci Claudiu pt. aprecieri si tuning la interior va urma (probabil), dar cu mare atentie..:D

Modificat de 91WRC
Link către comentariu

WRC-ule nu trebuie sa te superi ca nu credca nici unul dintre noi nu a zis ce a zis din rautate. Doar ca poate se astepta la mai mult... :D :D

Link către comentariu

Unknown, sa sti am cautat peste tot culoare gri dar nu exista ...:blink:...poate intr-un final ai dreptate o sa-i puna neagra - textil - evident :blink:

,

Link către comentariu

Mda... si eu la fel si ceasurile si nuca la schimbator si am Bora numai ca e carbon... pe pe la manere... nu ai nimic special :lol: fara suparare

Link către comentariu

@TIR Poate primul proprietar a fost un maniac, cel care si-a comandat masina. :lol: Doar glumeam

Link către comentariu

hai ca nu are nici o vina omul... a fost putin entuziasmat atata tot... si poate nu a stiut exact ca astea sunt dotari aproape de serie....masina e faina ... sa o stapaneasca sanatos si multumit... asta conteaza

Modificat de TOXIC
Link către comentariu

Mi-a placut asta cu doatari aproape de serie..:lol:

Poate trebuie sa ma mai documentez :lol:....ma repet: eu nu am vazut Golf din 2001 cu dotarile astea din fabrica pe un TDI 4 usi.... :lol:

....si apropos masina o am de anul trecut....mai greu cu entuziasmatul... :P

Bafta!

Link către comentariu
@TIR Poate primul proprietar a fost un maniac, cel care si-a comandat masina. :D Doar glumeam

...nu suport oamenii care nu sunt atenti la detalii(Titus ...nu am vazut prezentarea de la Golf-ul al tau)..Glumeam evident...;)

...aaaaaaa...si inca ceva (era sa uit)....W = 270 vit. max. km/h(indice de viteza pt. o anvelopa).. nu 220 km/h(FYi)...merci...:rolleyes:

Modificat de 91WRC
Link către comentariu

Salut, daca nu te superi care a fost pretul masinii?

Eu am msina din semnatura, cu putin mai multe dotari si am adus-o de vreo 3 luni in tara...

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!