Jump to content

Ajutor inmatriculare MK1 GTI

pui de drac
 Share

Postare recomandată

dragii mei,va salut pe aceasta cale,sunt un iubitor de Vw...o sa vad eu unde ma prezint,deocamdata sunt foarte nou aici si nu vreau sa creez dezordine in forum.

In principiu am un Golf V si as dori sa-mi cumpar un Golf I GTI in super-stare...model dupa 83 cu stopuri late,motorul de 1,8 injectie mecanica,tapiserie,tot impecabil...puzzini kilometri,etc etc etc..eu am ramas mut..

Ma adresez voua sperand ca stiti mai multe ca mine in privinta actelor.Masina a fost inmatriculata in Romania cu numere de rezident,cum era pe vremuri,omul are dubla cetatenie si din cate am inteles,ca sa o poata reinscrie trebuie sa plateasca vama..care se ridica undeva la 1100-1300 de Euro. El ar vrea pe ea o suma derizorie ptr cat valoreaza masina,undeva la 5-6-7 sute de coco...dar nu-mi mai permit sa platesc si vama..

Aveti vreo idee cum as putea s-o cumpar fara sa platesc vama? se poate face cumva vreun transfer,donatie,eventual sa o vanda la altu din alta tara..ca am si prieteni pe-afara,apoi sa merg eu cu ea cu numere straine si sa tot ies din tara periodic...ma rog,vreo portitza de-asta a legii?Serios va intreb ptr ca nu mai dorm noptile de vreo saptamana de cand am gasit-o.

Va multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca tot un poti sa o iei,atunci as vrea sa o iau eu....daca se poate.nu ma intereseaza sa o inmatriculez.

Modificat de lexxus
Link către comentariu

eu am un golf mk1 D, care vreu sa-l dau pentru acte, recarosare, samd

Caroseria si motorul au seriile originale !

Link către comentariu

• 1 month later...

d-le radu codreanu...discutam in private? m-ar interesa poate varianta de acte...

intre timp,am ajuns si eu la concluzia ca oricum as da-o tot trebuie sa platesc vama daca vreau sa circul legal cu ea :hainoroc:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!