Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Va salut domnilor ! Sunt in cautarea unui passat. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o verificare a vin-lui ? Raman dator.

WVWZZZ3CZ9P072806

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asta e tot cam ce poti afla gratis. http://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/WVWZZZ3CZ9P072806. 

Limuzina, 2.0 blue motion , 110 cai, motor cbdc, fabricatie 04.2009, facut pt Franta.

Pentru mai multe informatii, ori mergi la reprezentanta cu un act al masinii, ori platesti pe internet pt istoric.

Modificat de raresh20
Link către comentariu

Mie mi se pare ca arata bine si pretul e bunicel, mai ales daca mai si negociezi ceva. Ca echipare, mi se pare ca e Confortline cu ceva dotari ( jantele, volanul cu comenzi, 4 geamuri electrice si inca cateva, restul fiind dotari incluse). Motorul scoate consumuri bune, desi are doar 5 trepte, dar nu are valente prea sportive. Fiind inmatriculata, ai putea scapa de niste taxe, care oricum nu ar fi fost prea mari fiind E5 si cu emisii putine.

Km pot fi reali, 200 k din 2009 sunt credibili, depinde de cand a si fost adusa. Dar dupa ce o vezi sau inainte, cere o poza/copie/scan al unui act al masinii si verifica-i istoricul la vw. Normal ar trebui sa fie gratis. Daca vrei test la vw, costa 250 de lei  si include scanare, verificare istoric, test de vopsea , proba de drum, test mecanic.

Acum depinde si ce cauti tu si ce iti place si ce dotari vrei neaparat.

Modificat de raresh20
Link către comentariu

multumesc pentru raspuns. eu o sa merg sa vizualizez masina iar daca imi place cum arata o s-o duc la vw pentru un test amanuntit. 250lei nu e mult.

Link către comentariu

Da, atat a costat la Cluj. Mai este si o versiune mai ieftina, care nu includea parca testul de vopsea si proba de drum. Iar istoricul o sa il vezi doar pana cand masina a fost dusa la vw la service/revizii, daca tipul a intretinut-o altundeva, nu mai o sa vezi. Dar totusi, daca are cateva intrari, iti poti da seama cum au evoluat nr. km, plus se vad piesele sau reparatiile cel putin in primii 3 ani, cat avea garantie.

Oricum, preliminar, te poti uita si tu la unele chestii, gen vopseaua sa aiba aceeasi nuanta si vechime, poti vedea distanta la capota fata de aripi pe stanga si dreapta, care din fabrica era aproximativ egala, etc.

Link către comentariu

Nu e mult, doar ca nu se face un test amanuntit. Tester nu se pune pe ea, log in mers nu se pune pe ea, test de compresie nu.

Ei zic ca testeaza trenul de rulare/frane/suspensie.

Mi-au spus ca imi curge un amortizor spate/ca am un bec ars in portbagaj. bujiile 3 din 4 decedate nu le-au vazut (care pe tester se vad) bucsele nu le-au vazut/bielete nu le-au vazut/ multe n-au vazut. Incompetenti.

Link către comentariu

Mie mi-au pus testerul, mi-a dat si foaia cu erorile care erau stocate. Mi-au zis si ca e o problema cu spalatoarele de la faruri, care chiar nu merg.  Intradevar, au si " gafat-o"  cu placutele de pe spate ce trebuie schimbate, cand defapt la revizie  am aflat ca cele de pe fata trebuie schimbate. Au mai adus si foaia cu testul de vopsea, unde e interesant sa vezi grosimea vopselei. Plus istoricul si piesele schimbate. Sunt de acord ca sunt cam incompetenti si nu isi dau interesul,  dar eu zic ca merita 250 de lei cele de mai sus. Ulterior, am schimbat si eu service-ul, doar pt test am mers la ei, istoricul nefiind disponibil altundeva.

Link către comentariu

multumesc frumos !

ce parere aveti despre ea ?

http://olx.ro/oferta/volskwagen-passat-2-0-tdi-bluemotion-ID4d6Ja.html

:))) m-am distrat bine citind dotarile, dar am observat si niste dotari inexistente:

~ scaun electric la sofer cu memorie (se vede maneta de reglaj pe inaltime)

~ computer de bord cu display mare color (este alb-negru)

~ cotiere si tetiere active fata - spate (nu cred ca exista pe passat, ma refer la tetiere, ca despre cotiere active....  :)) )

Link către comentariu

@dilivio pai si la @ ~ tapiterie full elegance - impecabila nu zici nimic? Aia e trendline toata ziua...

Oricum, linkul din anunt e "bijnitaresc"

Link către comentariu

singurul lucru bun de pe acel passat sunt jantele.  

PS: vreau si eu senzorii aia de lumina, or fi mai multi de 10 :))  Geamurile alea nu sunt ionizate...

Link către comentariu

Sa nu fim chiar foarte rai cu omu', ca a dat dovada de interes si a mai modificat anuntul, cel putin la punctele mele, ca acelea chiar tineau de dotarea masinii si era usor de observat ca nu erau precizate corect. Restul sunt descrieri mai "spectaculoase". 

Dar acum revenind la anunturi in general, nu inteleg de ce nu se mai fac descrieri simple si la obiect? Foarte multi fac descrieri cu full, extrafull, si tot felul de artificii, eu unul nu m-as uita la o masina descrisa astfel. Dar probabil ca cei mai multi sunt atrasi de asemenea descrieri, si atunci se ofera ce vor potentialii clienti. Dar atentie la dotari si documentati-va putin inainte cam ce inseamna fiecare.

Link către comentariu

Intradevar, noi doi si restul forumului care suntem informati, nu ne-am uita la o masina descrisa asa, dar sunt multi altii care se pierd in asemenea descrieri, imediat pica in plasa lui "full" si "extra full" si cu cat anuntul este mai BLING, cu atat este mai dotata.

La unii cumparatori, a avea un extra in fata la full este mare lucru, altfel o parcheaza in fata blocului, altfel se uita la acel vecin caruia ii lipseste acel...extra.

Nu conteaza ca este cazan, ca are 300mii+ km si nu a vazut in viata ei o piesa oem. Cand discuta despre ea, este extra. :)

Modificat de Stefan.DFS
Link către comentariu

Din pricina km eu am sa zic ca nici una, nu ai de unde sa stii daca sunt reali sau nu, de asta depind prea multi factori, uzuri, distributii/ulei cutie etc. 

Mai strange niste bani si incearca sa cumperi de la prim proprietar sau motorul CR/euro 5 (e shady taxa al astea euro 4-)

Imi vine greu sa cred ca prima se vinde la 8000euro cu 100 000km reali, prim proprietar, ceva nu-i in regula. S-au vandut golfuri la 80 000-100 000km cu 9000euro, vrei sa zici ca un passat costa 8000? si mai are si dotari de bun simt.  Mintea mea nu poate sa perceapa asa ceva, e mult prea ieftina. 

O octavia 2 cu 100 000km diesel fara dotarile alea costa 7000-8000euro (euro 4) ce sa mai zici ca asta e passat.

Modificat de deenman
Link către comentariu

Colegul deenman aparent nu observa ca masinile postate sunt toate (cel putin prima si ultima) achizitionate din ro si ca an de fabricatie 2008. Asta este pretul unui passat din 2008 achizitionat si rulat in Ro cu 110-150.000 km. Reali evident.  

Al doilea e usor ciudat la nivel de pret. E usor ieftin, avand in vedere ca are cele mai multe dotari, motorul cel mai scump, dsg, xenon.

Din punctul meu de vedere, nu par dubioase. Repet, ca si numar de km pentru masini din Ro. Nu am stat sa citesc listele de optionale pentru ca pur si simplu nu ma intereseaza cand masinile sunt oricum toate highline. 

Mergi de le vezi, condu-le, compara-le si aia sau alea 2 care-ti plac cel mai mult, du-le la test si vezi ce si cum. Nu de km tb sa-ti faci griji. Ci sa nu aiba bube mecanice ascunse, sa nu fi fost lovite mai rau de nivel pur cosmetic, etc. 

Un roman face-n medie 15-20k km/an. Si a mea e tot 2008(08.2007) si am acum 130.000km. Si majoritatea sunt asa. Cunoscutii mei cu B6-uri, toti fac sub 20.000km/an.

@deenman - motivul pentru care un golf sau o octavie costa la fel cat un passat, sau putin mai ieftina, este rata devalorizarii/deprecierii care creste direct proportional cu valoarea de noua a masinii. Si apoi, ca tot romanu vrea golf si octavia.. si oferta e pe masura.

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

a 2 masina e dubioasa deoarece are schimbate bucse si discurile la numai 130kkm...a mea are 220kkm si nu am umblat la bucse inca...

Link către comentariu

Eu am schimbat bucsele la 85.000 (bascule). Discurile la 125.000. Le-a schimbat exact asa cum trebuie. In bucuresti, bucsele sunt consumabile care le schimbi relativ des. 

Link către comentariu

RadulescuRomulus

Ce zici tu ionut?!

Pai si io am schimbat discuri la 124k km si acum urmeaza bucsele fata spre spate... Si am 186k km.

Ce zici tu acolo nu e indicator obiectiv pt nr km sau uzura!

Modificat de RadulescuRomulus
Link către comentariu

@ionut10a a ta are 220k km și o ai de noua? Dacă nu, nu ai de unde sa știi ca nu au fost schimbate. Și eu am ~97k km și tocmai am schimbat discurile pe față pentru ca se ovalizase unul din ele și trepidau la frânare. Asta cu bucșe nu știu ce sa zic, încă nu am schimbat.

Link către comentariu

nu am masina de noua.se vad piesele oem si am.din asta deduc...bratele la a mea au semnul vw audi parca....discurile mele au ceva uzura..dar in schimb am schimbat amortizoarele...

a mea e rulata in franta,deci 220kkm si e din 2008 ,,,probabil ca a facut multa autostrada,poate asta sa fie diferenta....va dau si voua dreptate in ce ziceti...

Link către comentariu

Doamne..

Link către comentariu

ce domane?nui logic ca o masina rulata mai mult pe autostrada sa aibe uzura mai mica la directie si suspensie?cata autostrada facu tu pe an?de asta schimbati bucse si toate alea...

Link către comentariu

Mie mi se pare ca arata bine si pretul e bunicel, mai ales daca mai si negociezi ceva. Ca echipare, mi se pare ca e Confortline cu ceva dotari ( jantele, volanul cu comenzi, 4 geamuri electrice si inca cateva, restul fiind dotari incluse). 

Mi se pare mare pretul. Pe a mea care e highline si are 170cp, 192.000km e drept din iulie 2007 ma gandesc sa cer 8.000 daca e sa o vand. 

Link către comentariu

Daca doriti sa o vindeti , eu o sa va fac o oferta

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!