Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Am fost inca o data sa ma uit la masina si sa mai vorbesc cu proprietarul.

M-am inselat in privinta motorului, este BKP.

Din pret nu mai lasa, am incercat sa mai negociez dar imi da o gramada de accesorii cu masina. Caucuicuri vara 7 bucati + 4 iarna pe 17 inch, suport biciclete si tot ce mai avea el pentru masina asta. Pretul mi se pare destul de corect.

Sunt 95% hotarat ca o s-o cumpar.

Stefan.DFS are dreptate m-am gandit si eu la acest lucru, dar majoritatea drumurilor mele sunt intre Cluj - Campia Turzii, unde zic eu ca merge diesel-ul.

Pentru drumurile ce fac pentru cumparaturi in oras, trebuie sa-mi asum riscul, dar sa fim seriosi 80% (presupun) din masinile din romania sunt diesel.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stai linistit ca BKP e mai ok decat BMP, mai ales de cand injectoarele sunt moka. BMP-ul e cunoscut pentru axa came si tacheti, dpf pacatos in plus fata de bkp. 

Link către comentariu

svg_gabriel10

ia-o cu toata inima si intretine-o la fel si te vei mai bucura multi km. pentru mine nu sunt multi km

conduc ceva de la Opel cu 615.000 km la bord si totul original pe masina ,de 8 ani la mine respectiv 400.000. totul e sa stii sa intretii si sa tii la masina ta.

eu zic sa-I mai ,,tragi,, 500 la pret

Cum sa spui ca la 615.000km are totul originl pe ea? Ambreiaj, distributie, turbina (daca are)

Eu am cumparat un Vectra Z19DTH cu 210.000km si nu se cunostea, era foarte bine intretinuta, dar in primele zile de la cumparare a cazut electromotorul si ambreiajul.

Parerea mea este ca daca masina e bine intretinuta, merita cumparata...dar nu la banii astia. Sa mai negocieze CEVA.

Link către comentariu

Intentionez sa cumpar un Passat B6 din 2007 cu 320000 de km, motor 2.0 TDI BMP.

Pretul este bun. 5500 euro.

Sal.,

Daca esti sigur ca KM sunt ok (100% REALI) poti sa o cumperi .

Mai bine cumperi una cu 320000 Km reali pe bord si in acte decat una cu 400000 Km reali facuti si manarita la 150000 Km pe bord pe care s-ar putea sa dai vreo 8-9000 de Euro .

Eu sunt de parere ca motorul ca interne duce lejer pana la 6-700000 Km .

Problemele care le poti avea pe viitor tin doar de sistemul de alimentare (pompa din rezervor / injectoare), si mai pot aparea probleme la pompa de ulei (asta daca nu a fost schimbata) sau turbina / kit ambreiaj + volant .

O zi buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Intentionez sa cumpar un Passat B6 din 2007 cu 320000 de km, motor 2.0 TDI BMP.

Daca sunt schimbate injectorele e ok. Toate motoarele PD cu injectoare schimbate nu au mai avut probleme. 

Acum incep sa aiba probleme cele CR, dupa cum se vede pe forum, asa ca in ultima vreme cele PD par mai fiabile.

Link către comentariu

Stai cuminte. Nu arunca banii aiurea. KM nu sunt reali, iar pretul, sa fim seriosi.  Nici Golf 5 nu a scazut asa la bani, sigur trebuie sa fie ceva la mijloc.   :)

Numai piesele care le mentioneaza a fi schimbate, costa o treime din suma de vanzare. Pomeni in Romania, mai rar.

Verifica seria de sasiu la o reprezentanta si o sa te lamuresti.

Modificat de Stefan.DFS
Link către comentariu

mda, cred ca pana la urma o-sa imi iau o masina noua (logan/ford) , dupa o "experienta" , un fin si-a cumparat x6 tot suspect de ieftin. masina foarte buna dupa teste...... la 3 zile furata din austria (probabil tot de samsar)

Link către comentariu

Woaw, omul mai are multe masini…si ce masini, bmw 2006-2007 la 4200€ ?! Audi 2009 la 5800 negociabil, golf si astra la 1600 negociabil…alt B6 la 4000…depinde cum faci socoteala, daca dai 3800 pe masina + 800€ inscrisu + mai bagi 2000 in ea sa fie in stare perfecta, iesi bininsor ; daca speri sa fie perfecta…nicio sansa ; doar sa nu fi fost conserva si reparata prost cu sasiu sudat , lonjeroane, samd..probleme ce afecteaza siguranta ta ;

P.s : anunturile cred ca sunt la misto…prea multe localitati…alba iulia, iasi, timisoara, bucuresti… sa se aleaga prafu de oameni dastia :)

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

Cred ca e teapa aia prin Western Union de genul : ,,Am grija de o batrana in Grecia si masina a ramas in Romania. Ca sa fiu sigura ca doriti intr-adevar masina...etc".

Link către comentariu

pascuoctavian

Da,e teapa,daca vrei totusi sa te convingi suna si spune ca esti in orasul unde spune ca e masina si ca vrei s-o vezi.

Link către comentariu

Multumesc pt pareri :) , av vb cu un samsar ieri, si imi va aduce un passat r-line in 6000E fara taxa , break (mi-a aratat masina pe net e 4900E usor lovita pe dreapta) am incredere in el , imi e vecin si il stiu de 6 ani, o-sa revin cu poze si mai multe info , cand o-sa o am (1 sapt max)

Link către comentariu

@ robert183 Cati kilometri, ce an si ce motor?

Link către comentariu

stiu ca e 2007 si ca e motor cu un singur ax cu came  :sly: (nu stiu ce inseamna) si km 240k , dar nu e bkp  :D

Link către comentariu

Cod motor BMP inseamna. Taxa de inmatriculare te va ajunge la 1000 si ceva de euro.

Link către comentariu

corect , 1040E mi-a zis , si o mica precizare e r-line look, nu motor special , e 2.0 motorina

Link către comentariu

Taxa va depasi 1000 de euro..

Depinde cat e co2.. itzi faci rapid un calcul... si vei mai cheltuii in jur de 500 euro acte, revizi, si altele

Link către comentariu

@tzumbi sper sa ai dreptate :D pt ca tot bugetul meu alocat pt masina este de 7800E cu absolut toate taxele si restu , ca altfel ma omoara nevasta (e masina a-3-a masina pe care o am acum, si nu , nu am scule de masini am 2 matizuri care o-sa le folosesc si dupa ce iau masina (1 pt peste , 1 pt mersu in oras), passatul o-sa fie strict pt concedii (o-sa moara in garaj 8-9 luni pe an)

Link către comentariu

Sincer investitia totala mi se pare ca nu merita pentru un Passat cu 240k si pe deasupra si accidentat. Sigur gaseai ceva achizitionat din Romania de la proprietar, doar ca trebuia rabdare.

Link către comentariu

cand zic lovit , e ceva gen aripa si far , si sincer prefer masina din Germania , si problema e ca de sambata in 2 saptamani plec in concediu in austria , si nu am incredere in matiz sa mearga 3000 km :D

Link către comentariu

La cum spui tu ca e masina vei baga multi bani sa o pui bine la punct... are dreptate si golfmk... cauta mai bine una in tara si du o la un mecani si test.. nu cred ca vrei sa arunci pe geam 7800 de euro si sa ai numa probleme sau sa nu ti placa ceva la ea ..

Eu nu de mult mi am luat un a4 .. pana sa aleg masina asta .. am dus peste 15 masini la un prieten(mecanic) sa o verifice .. deci nu te grabi .. pt ca vei gasi

Link către comentariu

Muntumesc tuturor pentru sfaturi.

Pana la urma am cumparat Passatul cu 320000km, cu 5500 euro.

Multumesc pt pareri :) , av vb cu un samsar ieri, si imi va aduce un passat r-line in 6000E fara taxa , break (mi-a aratat masina pe net e 4900E usor lovita pe dreapta) am incredere in el , imi e vecin si il stiu de 6 ani, o-sa revin cu poze si mai multe info , cand o-sa o am (1 sapt max)

Mi se pare foarte mult. Si lovita si taxa.

Eu am gasit cu 7700 un Golf combi din 2011 cu cutie automata, inmatriculata, 177000km reali, am verificat la reprezentanta. Din punctul meu de vedere este alegere mai buna la acest pret.

Pana la urma nu am cumparat-o pentru ca am redus din buget si am cumparat Passat-ul.

Modificat de blh
Link către comentariu

Sunt curios cum arata la 320 k si ce dotari are, parca ziceai ca are jante pe 17. Nu ne-ai zis daca e inmatriculat sau nu.

Link către comentariu

Da, este inmatriculata, taxa nerecuperata.

O sa fac ceva poze si o sa postez ca sa vezi cum arata. Arata bine, era foarte bine intretinuta.

Da, are jante aliaj de 17", nu stiu de care, nu le cunosc, dar arata bine, cu 5 spite subtiri.

Este dublu climatronic, incalziri in scaune, senzori de parcare spate (pusi de fostul proprietar, nu sunt originale). Sistem autio RCD 510 cu magazie de 6 CD-uri cu intrare AUX, USB, SD, tempomat (trebie sa-l testez, nici nu l-am incercat), scaune cu reglaj lombar, cel de la sofer este electric. 

Nu are comenzi pe volan, ceea ce mi-ar fi placut, dar am inteles ca se poate pune. As vrea sa pun, o sa ma interesez cum si cat costa.

Modificat de blh
Link către comentariu

buna seara.vreau sa imi achizitionez un passat b6 din 2010 si as vrea sa ii verific seria de sasiu.ma poate ajuta cineva cu niste informatii legate de istoric + km daca ii trimit seria de sasiu? va multumesc.o seara placuta.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!