Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Sau in mare parte iti poti da seama si dupa an.pana la final de 2008 sunt pd iar dupa sunt cr.

Eu am cr din 11.2008 cu dsg si e e5 zi 159 emisiile. Cel pd cu dsg are mai mult, in jur de 170 din cate imi amintesc.

Modificat de raresh20
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna ziua,

Vreau sa achizitionez un pasat an min 2006 pe benzina. Am gasit un model 2.0 benzina fsi (1984cc), ce imi puteti spune despre acest model, cat de fiabil e , ce cade la el, la ce ar trebui sa ma uit?

Link către comentariu

Daca nu e usa bine inchisa, pot cadea pasagerii...sau chiar soferul ! 

Pt restul intrebarilor poti folosi cu incredere functia cautare..

Link către comentariu

multumesc ... am citit toate 3 linkuri, nu zice mai nimic de fiabilitate si de probleme comune ale 2.0 fsi :(  se vorbeste 80-90% despre consumuri), deci nu prea sunt informat. 

Fost proprietar de laguna 2/2003 1.9 dci as vrea sa achizitionez unul din modelele astea

1 - pasat 2.0 fsi/2006

2 - volvo s40 1.6 benzina/2005

3 - Audi a4 2.0 benzina /2002

Acum trebuie sa comapar problemele pe care le au aceste modele si sa cumpar "raul mai mic"

Va rog cine mai poate da informatii prosi contra e rugat sa posteze aici sau privat. Multumesc

Modificat de rTT2008
Link către comentariu

Dpdv al motorizarii, 2.0 fsi-ul l-as pune pe ultimul loc ; volvo este un pic submotirizata…audi-ul de 2.0 cred ca este cea mai ok dintre toate ; dar si cea mai veche ; o sa ai probleme in a gasi o masina de 13-14 ani in stare buna ; de ce nu adaugi 1.8 Turbo pe lista si iei A4 ?! Consumul este la fel ca la cele 2.0, este un motor potent, fiabil, etc.

Link către comentariu

asa cum am pus in topul preferintelor mele pasatul e pe locul 1, volvo pe 2 si audi pe 3( de aceeasi parere sunt si eu- e prea veche). Am pus aceste motoare exact cum am gasit cele 3 masini, volvo si audi in oras si pasatul in apropiere, nu ca nu vreau 1.8 mi se pare unul din cele mai bune motoare. De ce spui ca e submotorizata, ca nu ma duc la curse cu ea si cred ca ma ajuta intr-o depasire, folosire namai in oras, foarte putin in exterior

Ce consumuri pot avea cele 3 motoare?

Modificat de rTT2008
Link către comentariu

Pt ca asa este fata de celelalte ; intre 150 cp si 100 e o diferenta ; dar daca zici ca o iei pt oras..e ok ; consumul depinde de foarte multi factori…cum ar fi starea masinii, orasul, rotile, stilul de mers, etc ; in principiu 10-13…iar la talpa si aglomeratie chiar si mai mult ; in bucuresti poti avea si 15-18…si eu as alege passatul ;

Link către comentariu

Sau mai bine un passat b6 1.9 tdi fara filtru de particule. O masina foarte buna cu un consum rezonabil.

Link către comentariu

chis gheorghe

Va salut si mersi pt accept .Sant nou detinator de passat si as dori cateva sfaturi daca se poate. vw passat an fabricatie 09 2008 model 2009 motor 2000 cm 140 hp  euro 5 . 234000 km la bord model highline am inteles ca din codul VIN se pot obtine toate informatiile legate de masina, wvwzzz3cz9e079489.va rog daca se poate cateva informatii legate de masina  va multumesc 

Link către comentariu

Bine ai venit. Informatiile se obtin la reprezentanta pe baza codului vin.

Link către comentariu

svg_gabriel10

Chis Gheorghe, 

Maker VW Name Passat Variant Type PA Region Other Engine CBAB Release date 2009 Interior color VD Type production start 1974 Production date 11.11.2008 Code KNS Body color 3Q3Q Country Germany (X0A)

Nu cred ca te ajuta in ceea ce vrei sa afli, dar....atat se gaseste neoficial.

Modificat de svg_gabriel10
Link către comentariu

wrong post.., please delete

Modificat de mark21
Link către comentariu

Va salut,doresc sa achizitionez un Passat Break 2006-2008 de aici sau sa ma duc in Germania,bugetul ar fi de 6000 fara cheltuieli,daca m-ati putea ajuta cu niste recomandari,mai ales in privinta motorului si poate ceva despre taxa auto ! va multumesc

Link către comentariu

spor la citit.....toate detaliile se afla aici in topic.....cat despre taxa auto, o poti calcula aici.

Link către comentariu

Va salut dragi colegi !!!

Ce parere aveti de masina din link-ul http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C36900484.html. 

Mi se pare extrem de ieftina, si fiind adusa din olanda sa aiba de 3 ori mai multi km decat spune in anunt? Sau din cauza ca este break, sau motorul de 1.6 FSI?

Multumesc.

Link către comentariu

Numai e valabil anuntul...

Ai cumparat o  rapid.....

Link către comentariu

Ai si sunat?

De unde sti ca nu mai e valabil anuntul?

Si de cumparat nu am cumparat-o.

Link către comentariu

Da 1 click pe anuntul tau si o sa vezi ca nu mai e valabil :)

Link către comentariu

Pe autovit la sectiunea passat , an 2007 judetul valcea, anuntul inca e valabil.

Link către comentariu

Daca eu intru pe link-ul trimis de tine "merge intrat"

In fine nu mai conteaza.

Link către comentariu

A reaparut masina, Era  pagina cu ne pare rau, pagina nu mai exista.

Link către comentariu

si vezi ca ala nu este XENON oem!!

Link către comentariu

svg_gabriel10

Și dacă are cârlig de remorcare.... A tras "ceva" mașina aia. Auto-hold nu are, și ma întreb ce sistem de navigație exista pe mașina din moment ce în consola are radio Cd. Ambreiajul e schimbat? Și ala costa vreo 800€. Distribuția nu știu la cât se schimba pe motorizarea aia....

Km sunt prea putini, având în vedere ca e o țară foarte apropiata de scandinvai, unde se parcurg distante lungi, iar la cei opt ani vechime as spune ca nu sunt reali. Cine a stat prin zona scandinava știe ce spun. Eu am cumpărat mașina din Danemarca în 2012, avea patru ani și 208.000k, ceea ce nu e mult deloc pentru danezi.

Modificat de svg_gabriel10
Link către comentariu

Ocazie rara are ,,doi chei,,  :icon_bounce:

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!