Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Frumoasă locația pozelor, peisajul.. :)

Nu-ți zic cum să faci tu, îți zic doar ca eu, în acelasi buget, as opta pentru varianta mai tânără decât pentru cea cu mai multe dotări.. Dar interiorul ăla din piele merita, se curăță foarte ușor, nu rămân pete dacă verși chestii pe el și dacă folosești soluție de întreținere de 3-4 ori pe an nu crapă pielea și își păstrează aspectul foarte bine. E puțin nasol vara dacă intri în mașină după ce a stat o vreme în soare. Și eu am interior piele, vorbesc din experiența :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Voi în spate în uși aveți scrumiere în ambele sau doar în ușa stânga?

Link către comentariu

@ raresh.. Inca ceva, la masina aia din 2006 sa te uiti pe istoric daca i-au fost schimbate injectoare, pompa de motorina, pompa de ulei. Astea-s cateva din lucrurile la care trebuie sa fii atent, plus la km aia ar fi un mare plus daca deja i s-a facut deja primul schimb al kit-ului de ambreiaj.

@ razu: Se poate sa fie cu scrumiera doar pe una dintre usile din spate, deci nu inseamna ca i-a fost schimbata usa, daca la aia te gandeai. La a mea nu e scrumiera pe niciuna dintre usi.

Link către comentariu

............. La a mea nu e scrumiera pe niciuna dintre usi.

asta pentru ca are pechetul de nefumatori....

Link către comentariu

Am vazut in carte ca are trecut 23h9 anul trecut, ceea ce banuiesc ca e schimbarea de injectoare.Este motorul bma, de 136 de cai pt belgia. Distributia si volant mi-a zis parca ca au fost schimbate...avea si facturi. Probabil ca a mai avut si alte schimburi in afara de acestea, oricum daca ma hotarasc o sa merg la vw la verificat Vinul.

Link către comentariu

Mulțumesc din nou, sper ca după un timp sa fiu și eu de ajutor colegilor noi de pe forum, după ce îmi învăț mai bine mașina :)

Modificat de razu
Link către comentariu

fara suparare dar aici este topic pentru achizitionare,

si nu este prima intrebare  care este offtopic, mai ales ca tu ai cumparat deja masina.

offtopic da este normal sa stea aprinse ceasurile( daca te referi la display si la afisajele cu nr. de km.data, ora)

Modificat de bibi1411
Link către comentariu

• Administrator

Razu, dacă așteptai și o avertizare din partea unui moderator, o primești acum.

Rog mai citește o data Regulamentul, familiarizeaza-te cu regulile acestui forum și postează în topicurile corecte, nu pe unde dorești

Mersi

Link către comentariu

Va salut! Am gasit un passat 2006 2.0 tdi 4 x 4...injectoarele au fost schimbate cu unele boch..a fost facuta si distribuția..are destul de multe dotari..pret 5700 plus taxa care trebuie platita..ceea ce nu stiu eu eate daca merita 4 motion in conditiile in care eu nu fac prea multi km cu masina si ii fac si in bucureati..ma gandesc sa nu am un.consum.mult.mai.mare fata de 1.9 pe care il cunosc..un sfat va rog..multumesc

Link către comentariu

Poate doar iarna sa te ajuta cand iesi din parcarile pline de zapada, in rest in proportie de 90% nu te ajuta

Link către comentariu

Frumos, bine dotat…verific-o asa cum se cuvine si nu te uita la nr de km, pt ca la majoritatea sunt manariti din pacate ;

Daca este vorba de schimb pe schimb…sa fii sigur ca nu o sa dea nimeni o masina buna la schimb pt una cu posibile probleme, asa ca iti recomand sa o vinzi si sa cumperi cu cash ; daca ai facut deja asta, bafta !

Link către comentariu

Eu zic ca bani nu prea sint si atunci fiecare invearca schimburi. Eu am ramas sa vind masina cumatrului si chiar si la 2300 europeni unii incearca sa facem combinatii desi am scris clar in anunt ca nu sint interesat... Pe de alta parte, din combinatii e posibil sa iesi mai bine dpdv financiar.

Link către comentariu

Masina am dat-o, dar din pacate nu gasesc ceva decent...iar la km sunt constient ca este o loterie si nu sunt absurd dar asta e piata.

Link către comentariu

Cutia DSG e un vis, pacat ca eu nu prea ma dau cu Passatul ca este masina sotiei.

Link către comentariu

Buna ziua,

Sunt nou pe forum si vreau sa va cer parerea:

Sunt in cautarea unei masini preferabil VW passat cu cutie DSG an 2006-2007, cu buget maxim 5500 fara taxe de inmatriculare. Am gasit mai multe pe net dar nu stiu care ar fi motorizarea mai fiabila?

Spre exemplu am gasit una din Cluj importata din Danemarca :http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C36371173.html

Sunt sigur ca nu are km reali dar asi vrea sa va cer parerea despre aceasta masina. 

Cat de fiabil este motorul 2.0 tdi de 170CP?

Momentan am un Vw Golf 5 din 2005 cu 2.0 tdi 140CP BKD si de un an de cand il am nu am avut probleme cu ea.

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Cel de 170 avea injectoarele Siemens cu probleme, deci ar fi fost bine sa fie schimbate. Dar din cate vad, nu mai e valabil linkul.

Link către comentariu

bbogdanmircea

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw-passat-1-6-tdi-dpf-bluemotion-trendline-navi-wuppertal/205957484.html?lang=de&utm_source=DirectMail&utm_medium=textlink&utm_campaign=Recommend_DES

Hai sa nu discutam ca e submotorizata si etc ...

Am condus masina si totul e ok inafara de faptul ca maneta de viteze se misca greu ca si cum ar avea ceva probleme, este ceva specific sau sa ma gandesc la probleme mai grave la cutie ?

Neamtul a zis ca e o bucsa care cade de obicei si nu e mare lucru, dar nah e interesul lui sa vanda masina .

Am mers cam 30 km cu ea in test-drive, si pe autostrada si in oras, si era destul de enervant mai ales la bagat a treia ca nu revenea pe mijloc maneta de viteze .

Modificat de bbogdanmircea
Link către comentariu

Nu mă pricep, dar mă gândesc că dacă era așa de simplu o repara neamțul înainte s-o pună în vânzare...

Link către comentariu

bbogdanmircea

Nici la banii aia nu gasesti alta masina similara cel putin in De la km astia ...

Link către comentariu

Am condus masina si totul e ok inafara de faptul ca maneta de viteze se misca greu ca si cum ar avea ceva probleme, este ceva specific sau sa ma gandesc la probleme mai grave la cutie ?

Nu e ceva specific. Eu am 180.000km si intra perfect in toate vitezele, ca la 0km.

Link către comentariu

Va salut! Recomandati un motor 2.0 tdi cod bmp? Am inteles ca nu ar avea acele.probleme specifice cu injectoarele..in schimb la.masina pe care am gasit o eu a avut pompa de motorina schimbata..in rest 210 000 km(160 000germania de unde a fost adusa in 2009 ,masina fiind 6/2006)..nu a avut volant sau ambreiajul schimbat si nici nu are trepidatii..multumesc anticipat!

Link către comentariu

Passat-ul meu este din 2007, are motor bmp, are 140.000km si nu am avut nici o problema cu injectoarele.

Chiar alaltaieri (sambata) mi-a cazut si mie pompa de motorina din rezervor. Nu este nimic iesit din comun, este o piesa comuna care se schimba usor.

In rest nu am avut alte probleme de care se vaita colegii pe aici.

Te rog sa tii cont ca in general cei care posteaza pe acest site sunt cei care au probleme si incearca sa ni le impartaseasca si noua pentru a fi in tema. Parerea mea este ca cei care nu au probleme cu Passat-urile sunt mult mai multi pentru ca este o masina robusta si bine facuta.

Uita-te si aici poate-ti place http://olx.ro/oferta/volkswagen-passat-variant-2-0-tdi-dpf-dsg-140cp-2008-IDSowH.html

Link către comentariu

Salut, stie cineva unde este scris codul motor la masina pe care o am in semnatura? sau cum il aflu?

Multumesc!

Link către comentariu

Il ai scris in cartea service a masinii, sau in talon, sau in cartea de identitate de la RAR sau in portbagaj ai lipita pe tabla de sub mocheta o eticheta cat un caiet A5 , unde scrie ce cod motor ai.

Modificat de deenman
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!