Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Dar de unde stii ca a lovit-o inafara tarii? poate e sparta aici, si facuta la garaj, si inca se vad urmele accidentului/tamponarii, ok fie se poate cumpara chiar daca a fost lovita, ca nu e capat de lume. Asa sunt eu paranoic si realist/negativist, eu inainte sa vad ceva, imi imaginez ca e ultima petarda de pe internet, dupa care analizez situatia si o plasez undeva, daca ma astept sa gasesc masina perfecta  si cand o vad live e plina de defecte, ajung sa ma cert cu vanzatorul pentru ca e bou si a prezentato ca impecabila, si chiar mi s-a intamplat asta live.

Auzi bgd_b92 tu chiar crezi ca vanzatorul stie ce e ala badgeless? sau clean look? sa fim seriosi.

Modificat de deenman
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inscriptiile alea am inteles ca se pot da jos atunci cand comanzi masina, eu nu am sezisat vreo diferenta de culoare la bara, o sa-i cer maine mai multe poze, in special la bara din spate, motor si scaunul soferului, o sa le postez aici :)

Link către comentariu

Razu, masina este in Teleorman acum? Nu prea sunt priceput la masini dar daca vrei sa afli ceva despre masina si vrei sa te scutesti de un drum pana in Teleorman te pot ajuta cu placere.

Link către comentariu

passatul de pe care am luat eu citeva repere era din 2008 si avea vreo 120000 chiar daca era diesel

la ce tamponare a avut, se facea rapid, dar nu aveai ce face cu el, actele fiind oprite la asigurari (ce ar trebui sa faca si la noi cind vind o epava)

Link către comentariu

Razu, masina este in Teleorman acum? Nu prea sunt priceput la masini dar daca vrei sa afli ceva despre masina si vrei sa te scutesti de un drum pana in Teleorman te pot ajuta cu placere.

Multumesc Alin, masina este in Alexandria iar eu sunt in Bucuresti, oricum am drum prin Alexandria zilele astea, daca ma hotarasc sa o vad o sa ma intalnesc eu cu vanzatorul, deocamdata vreau sa-mi mai dea niste poze, oricum, multumesc frumos pentru propunerea ta, apreciez! :)

Link către comentariu

Nu ai pentru ce.Bafta la cumparare!

Link către comentariu

Ceva nu se leaga, nu suport masinile care au date jos inscriptiile de pe haion, imi vine in cap imediat intrebarea, oare a fost lovita spate? 

nu este asa... afara exista persoane care nu vor sa aibe multe sigle pe hayon... si opteaza din fabrica, pt asa ceva.

in cazul masinii mele, cel care a comandat-o, a optat pentru asa ceva. Si nu este singurul....

Link către comentariu

Aia din Cluj arata bine im poze si are pret ok. De fapt majoritatea masinilor de pe autovit arata bine in poze si au pret ok :D

Depinde cat de mult a umblat la km.. pt ca seria de sasiu n-a scris-o, si nici de carte service n-a mentionat nimic.

Te intelegi cu omul la telefon, sa iti trimita sms cu seria de sasiu, mergi la reprezentanta cea mai apropiata cu o mica atentie si afli cum sta cu km si cu reviziile. Ce am zis se aplica si la alte masini pe care le vei gasi. Dupa mine, daca are vreo 250k si pe istoric apare un schimb de kit ambreiaj, pompa de motorina, sau alte chestii care e normal sa pice dupa 200k, n-ar fi un capat de lume s-o iei.

Link către comentariu

Am vb cu proprietarul masinii azi, era la scoala, la liceu :)), tind sa cred ca masina are km reali, a spus ca nu i-a schimbat kitul de ambreiaj pana acum si ca distributia i-a schimbat-o la un service(nu la reprezentanta) in Alexandria, nu prea l-am crezut pe cuvant, mai ales ca nu are facturi sau chitante cu care sa dovedeasca schimbarea distributiei...

Link către comentariu

RCD510 ruleaza clipuri video?

Link către comentariu

Dar ce proprietati mai are RCD 510 in afara de faptul ca pot sa schimb melodiile si posturile de radio de pe el?, ma pot conecta prin bluetooth la el?

Modificat de razu
Link către comentariu

va salut dupa cum se vede in profilul meu am achizitionat curand un b6 2010 cr cbdc acum as vre sa va intreb cum decodez si eu codurile de pe actibildul din portbagaj ptr a afla cu ce e echipata inauntru? va rog multumesc

Link către comentariu

Pentru Razu: Google e prietenul tau. Pe langa asta este si topic pe forum

Pentru ric: Tot Google e prietenul tau. Cauta pe Google VIN Decoder. Pe langa asta vezi ca, codul respectiv se afla si in cartea de service ca sa nu te chinui prin portbagaj

Link către comentariu

:)) multumesc aradfan, am cautat pe youtube si am vazut ca se poate dar nu stiam sigur daca pentru orice masina, pe google era un filmulet cu un golf si se aprindea sus pe plafon un martor de la bluetooth, tocmai din cauza asta intrebam, duminica ma duc sa vad masina, o sa aflu atunci mai multe dar sunt curios si oarecum nerabdator vis-a-vis de unele chestii :)

Link către comentariu

Dar ce proprietati mai are RCD 510 in afara de faptul ca pot sa schimb melodiile si posturile de radio de pe el?, ma pot conecta prin bluetooth la el?

magazie de CD-uri incorporata, card reader, etc.

BT-ul -la RCD510/RNS 510 doar daca masina are modul de BT separat - cel de sub scaun pasager... altfel nu merge.

Link către comentariu

Mai am o întrebare, mâine seara ar putea sa iau mașina, butonul de la ușa șoferului de blocat geamurile din spate, blochează doar geamurile sau și ușile din interior? Pentru ca azi am văzut mașina și butonul era blocat dat ușile din spate se deschideau din interior, doar geamurile erau blocate

Link către comentariu

Mulțumesc frumos

Link către comentariu

Mai am o întrebare, mâine seara ar putea sa iau mașina, butonul de la ușa șoferului de blocat geamurile din spate, blochează doar geamurile sau și ușile din interior? Pentru ca azi am văzut mașina și butonul era blocat dat ușile din spate se deschideau din interior, doar geamurile erau blocate

daca masina este descuiata total si usile spate se deschid doar din interior - atunci sunt probleme la yale - se repara.... altfel, vezi sa nu fie inchiderea selectiva activata si sa deschida doar usa de la sofer, la prima apasare a butonului descuiat, de pe telecomanda

Link către comentariu

Se deschid ușile și din exterior, doar ca butonul de la blocarea geamurilor spate de pe ușa șoferului este blocat, e rămas pe blocat dar geamurile de deschid din telecomanda și de pe îl ușa șoferului

A lăsat o La 8500

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic de nr de km, @razu

In general distributia la acel motor se schimba la 210000km, dupa carte.

Acum, ar fi bine sa verifici riguros masina, ca sa ai alte surprize dupa. Nu spun sa o verifici cu intentia de a nu o lua, sau de a mai negocia, dar trebuie sa verifici ceea ce iei! Daca e ok dpdv tehnic, atunci dai bice. Dar bine ar fi sa stii pe ce dai banii. Iar un test riguros dureaza ceva: este testul tehnic pe elevator, test de drum, si verificare bara-bara a autoturismului.

O zi buna!

Link către comentariu

Am luat mașină dar mi se afla aprins un martor și pe tester scrie senzor poziție clapeta de dirijare admisie, și nu se tureaza mai mult de 3000 rpm

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!