Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

imi pare rau  ca nu am rasp aseara ,,, ,, si ca am postat in 3 topic-uri,,, , motorul este de 2 L 81 kw 110 CP 2009,, si nu stiam daca mai au probleme

..PS ,,cutia este in 5 trepte

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cele de 1.9 105 cp sunt PD !

Cele de 1.6 105 cp si 2.0 110 cp ( bluemotion ) sunt CR !

Cele de 2.0 140 / 170 cp sunt si PD si CR, depinde de anul de fabricatie.

Cel de 2.0 110cp bluemotion are un super consum…am mers de multe ori cu el si nu credeam ca sunt posibile consumuri de 5% la 130 km/h pe autostrada sau 6.5% urban in Bucuresti. http://www.autobook.ro/masini-noi/volkswagen-passat-2-0-tdi-dpf-bluemotion-technology-highline-2009-110cp-m5-date-tehnice.html

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

Nu are senzori presiune roti(cel putin lipseste butonul)

Unic proprietar ?!? dar adusa din Germania. Nu stiu cum vine asta

Vezi cand exact a fost prima inmatriculare in RO. Nu stiu de ce dar nu imi plac oamenii care inmatriculeaza o masina si dupaia o vand peste 3 luni, ca idee.

Vad ca a pus seria de sasiu. Suna-l, spunei ca esti interesat cu conditia sa fie verificata la reprezentanta si vezi mai departe.

Link către comentariu

Mi se pare mult prea ieftina pt ce dotari/km/ are sa nu mai zic ca are si taxa platita, cu alte cuvinte vrea pe masina 5000euro!!!!! imposibilitate fizica, sau pe romaneste, teapa monser, terape hau.

passat 4 motion? 200 000km? xenon, senzori parcare, crom, piele? scaune incalzite, si costa 5000 euro ??? 

Taxa a fost Valoarea timbrului de mediu, calculata conform OUG 9/2013, in vigoare din 15/03/2013: 1871 € 

e TEAPA GARANTAT.

Link către comentariu

Și mie mi se pare suspect anunțul.

Link către comentariu

Vad masina e din acelasi oras unde locuiesti. Sincer merita sa te duci sa o vezi macar asa te convingi singur.

Link către comentariu

Manarita, km mai multi cu siguranta, tu cauti doar tepe? macar cauta in Germania. Locatia unde sunt facute pozele respective se afla in incinta Iulius Mall Cluj Napoca, chiar aici pe forum frecventa un samsar din grupul celor din Cj (grup care e mare, aduc doar masini full cu multe dotari, le dau km inapoi, le fac un detailing interior/exterior si le vand pe profit) si cand l-am confruntat si i-am pus pozele cu aceasi locatie in fata, nu a mai zis nimic. 

La 7000 euro gasesti ford focus 2011 euro 5,  cu niste km mai putini  fata de acest passat care e din 2006, pe cand fordul o sa fie 2010 + (km reali apropiati de 200k km).

Modificat de deenman
Link către comentariu

Nu caut doar tepe, eu am deja un Passat pe care l-am cumparat de aici de pe forum, dar ma uit la mai multe anunturi si cer pareri.

Fratele meu e in cautarea unei masini, de preferat Passat Break pentru ca are un copil, si eventual pana in 7 mii de euro cu tot cu taxa.

Despre cele doua ce ziceti?

Passat 1

Passat 2

Modificat de BogdaneI
Link către comentariu

va salut as vrea sa cumpar un Passat are cod motor CBD este CR sau nu ca nu ma prea pricep la coduri, masina e din 2009 prima inregistrare fiind in 18 decembrie 2009 si daca este cod bun de asemenea ca am vazut la cele dinaintea CR-urilor ca difera si unele sunt bune unele mai putin bune ,eu avand b6 2006 dar 1,9 tdi va multumesc

Link către comentariu

e CBDC. Toate CR-urile au cod format din 4 litere.

Link către comentariu

multumesc am sa ii cer VIN-ul maine ca ce mi-a trimis el era CBD 441096

Link către comentariu

Sa o luam asa

- nu are navigatie, ce are el e RCD510 si nu stie navigatie

- intrare usb nu cred ca are. Nu am vazut niciun B6 cu usb. Daca totusi e, ar trebuii sa fie in cotiera

- scaunul soferului arata oribil. Ori nu e curatat ori s-a dus culoarea din el

Link către comentariu

Razu, vrei doar berlina ?

Link către comentariu

Salut, stiti cumva ce fel de injectoare are motorul BMA? Am si VIN : WVWZZZ3CZ6P166031. Ar trebui sa fie motorul de 136 de cai, din Belgia.

Mersi

Link către comentariu

Salutare din nou, isi da cineva o parere despre masina asta?

http://www.tocmai.ro/vw-passat-2-0tdi-2010-euro5-23198726.html#current_image

Ce credeti? merita vazuta?

Foarte  scumpa 

Nu prea are cine stie ce dotari..

KM reali??? Nu stiu daca ii are 

Rcd 510

Modificat de eyesbloom
Link către comentariu

Scumpa…e discutabil…dar un 8500 cred ca ar fi mai aproape de adevar ; consumul…e intre 7-10 pe oras, afara 5… " a nu se compara cu alte masini "…dar cu ce, cu tractoare? Nici super dotata nu e ; nu are navi, volan cu comenzi, start & stop, si poate si alte "nimicuri"; vezi cum te intelegi la pret ; depinde si ce probleme are…spre exemplu, un kit de ambreiaj + volant e ~ 3000 lei

Link către comentariu

Razu, vrei doar berlina ?

Da, doar berlina

Link către comentariu

Salut, stiti cumva ce fel de injectoare are motorul BMA? Am si VIN : WVWZZZ3CZ6P166031. Ar trebui sa fie motorul de 136 de cai, din Belgia.

Mersi

SALUT....BMA au injectoare siemens de fabrica(cele cu probleme)verifica daca au fost schimbate.....

Link către comentariu

Scumpa…e discutabil…dar un 8500 cred ca ar fi mai aproape de adevar ; consumul…e intre 7-10 pe oras, afara 5… " a nu se compara cu alte masini "…dar cu ce, cu tractoare? Nici super dotata nu e ; nu are navi, volan cu comenzi, start & stop, si poate si alte "nimicuri"; vezi cum te intelegi la pret ; depinde si ce probleme are…spre exemplu, un kit de ambreiaj + volant e ~ 3000 lei

:))) m-a amuzat si pe mine faza cu "a nu se compara cu alte masini". Am vorbit cu omul azi, eu ii vorbeam cu Dumneavoastra si el imi vorbea la pertu``, tocmai de asta am vrut sa va cer si voua o parere, mie mi-a placut cum arata in poze, vopseaua arata destul de bine, la scaun nu am sesizat prea multe urme de uzura dar poate nu stiu eu sa ma uit...pot sa-i cer mai multe poze eventual, ideea e ca eu am maxim 9000 E si as vrea un passat din 2010, 2.0 crdti, cu navigatie neaparat, nu stiam ca asta nu are navigatie, multumesc pentru faptul ca mi-ati spus asta, omul spunea ca o are adusa din franta in 2012, si de atunci a fost masina lui, ideea e ca i-am spus ca am doar 9000E si a zis ca e ok, mi s-a parut si mie dubios sa lase la pret 400 de euro doar la telefon..

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic, e produsa 2010 adusa din franta in 2012 (poate sa fie adusa spre finele anului) asta inseamna  ~3 ani de utilizare aprox in franta, iar asta inseamna automat km peste 100 000.  

Ceva nu se leaga, nu suport masinile care au date jos inscriptiile de pe haion, imi vine in cap imediat intrebarea, oare a fost lovita spate? vad bara in alta nuanta de culoare, automat stiu ca a fost lovita spate, ma intreb mai departe, oare cat de lovita spate a fost? s-a reparat cu bani putini sau au facut treaba buna?

Masina aia arata bine, insa mi se pare scumpa pt ce ofera. are 5 ani vechime iar de nr de km nu poti fi sigur.

Link către comentariu

Taranoi sunt peste tot…vezi exact despre ce e vorba, dao cash 8800 si aia e ; 5-10% negociere din pretul masinii e decent ; probabil si el se asteapta la o negociere de genu ; eu nu suport inscriptiile cromate, la toate masinile le-am dat jos :) in franta nu e musai sa fie un rulaj de minim 50.000/an

Link către comentariu

deenman in afara tarii cand o masina este lovita prea tare si reparatia costa destul de mult compania de asigurari despagubeste clientul,in nici un caz nu repara si masina este vanduta de companie la dezmembrari...

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!