Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Salut,

Dupa unele cautari am decis sa imi caut un B6, berlina, dupa 2008, navigatie, motor 2.0 diesel 140cp, daca e dupa 2010 nu tin neaparat sa fie cu navigatie, kilometrii pana in 150.000, am un buget de 9 000 Euro, daca are cineva o masina asemanatoare de vanzare, sau e binevoitor sa-mi dea cateva sfaturi, as fi recunoscator.

Multumesc anticipat! 

Modificat de razu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai deja un B7...

De ce vrei B6?

Link către comentariu

Initial ma orientasem spre B7, asta e motivul pentru care am pus B7 in semnatura..

Link către comentariu

Voi vreti break-uri sau berline?... Pt ca pretul difera intre cele doua

Modificat de andreigeo
Link către comentariu

Salut,

Dupa unele cautari am decis sa imi caut un B6, berlina, dupa 2008, navigatie, motor 2.0 diesel 140cp, daca e dupa 2010 nu tin neaparat sa fie cu navigatie, kilometrii pana in 150.000, am un buget de 9 000 Euro, daca are cineva o masina asemanatoare de vanzare, sau e binevoitor sa-mi dea cateva sfaturi, as fi recunoscator.

Multumesc anticipat! 

pare ca berlina, Variant le-o pot da pe a mea....  :winter:

Link către comentariu

Florin..........te-ai decis cumva sa o dai ?

Link către comentariu

Uita-te si aici  http://olx.ro/oferta/volkswagen-passat-variant-2-0-tdi-dpf-dsg-140cp-2008-IDSowH.html 

Daca iti place masina este Ok, avantajul este ca are cutie DGS ca si mine si cred ca poti negocia pretul si mai jos.

Cunosc masina si vanzatorul, tipul are trei masini si asta e masina sotiei care nu face mai mult de 2000 Km/an si s-a hotarat sa o vanda ca se umple de praf in fata blocului. Mai mult sta cu prelata decat fara.

Cred ca link-ul precedent nu functioneaza, asta e de pe tocmai.ro si merge http://www.tocmai.ro/volkswagen-passat-variant-2-0-tdi-dpf-dsg-140cp-2008-11953713.html

Link către comentariu

Arata bine, dar eu vreau Berlina exclusiv, nu iau in considerare modelul Variant..

Link către comentariu

Florin..........te-ai decis cumva sa o dai ?

off topic - cam da, asa cum am mai zis... as vrea sa trec la altceva. 

Totodata, incerc sa vad cum merge piata si sa vad in ce forma o dau - avand in vedere ca retrofiturile facute costa ceva.... inca nu am pus kit-ul de R pe ea, etc.

Link către comentariu

Bafta la vânzare daca te-ai hotărât Florinte.

Razi primele mașini pe care le-ai pus arata ok, iar după om simplă verificare a numerelor de telefon, nu par a fi samsari. Vorbește cu un coleg care are tester si cel mai important sa stiensa-l folosească si neapărat o verificare de rampa la un mecanic ales de tine.

Bafta să-ți cumperi mașină buna!

Link către comentariu

Bafta la vânzare daca te-ai hotărât Florinte.

Razi primele mașini pe care le-ai pus arata ok, iar după om simplă verificare a numerelor de telefon, nu par a fi samsari. Vorbește cu un coleg care are tester si cel mai important sa stiensa-l folosească si neapărat o verificare de rampa la un mecanic ales de tine.

Bafta să-ți cumperi mașină buna!

Multumesc frumos, am verificat si eu numerele, vanzatorul din CT a mai avut un golf si un passat la vanzare din cate am vazut, mai ramane sa vorbesc astazi cu cineva care aduce masini de afara, sa imi dea ceva sfaturi, poate o iau din Germania sau poate merg sa vad una din masinile de mai sus :)

Si apropo, eu daca as fi samsar, mi-as schimba cartela Prepay de telefon la fiecare masina vanduta, credeti ca ei nu s-au gandit la asta? :)) E 20 de lei o cartela cu numar, oricum sunt constient ca e loterie dar incerc sa imi sporesc sansele de a cumpara o masina buna si o sa iau in considerare toate sfaturile voastre :)

Dar de ce unele au semnalizarile din fata galbene iar altele albe? este vorba de anul de productie sau sunt in functie de culoarea masinii/optiuni? aveti idee?

Link către comentariu

semnalizarea galbena din gate stiu eu doar pe trendline(cea mai simpla varianta) sa pus.... poate gresesc

Modificat de barthajozsef
Link către comentariu

gresesti.......... a mea este Confortline si a avut galbene......doar pentru ca este Bluemotion.

Link către comentariu

Dar stie cineva daca motoarele de 2.0 CR de dupa 2010 mai au probleme la injectoare/pompa ulei?

Link către comentariu

Multumesc !:)

Link către comentariu

salut am si eu o intrebare ,,,pt ca vreau sa cumpar un passat din 2009 110 cp, ,, stiam ca sau facut ,,cateva seri cu probleme ,,dar si acest model sa fie cu probleme ,,? pt ca nu vreau sa iau teapa pt ca ,, muncim mult pt banuti

Link către comentariu

Incep eu sa raspund. Cel mai important conteaza km sa fie reali sa fi avut o intretinere adecvata. Teoretic motorul din ce stiu este cr unde s-au cam eliminat bubele pd-urilor.

Link către comentariu

nu,nu mai au problemele care le aveau odata...motorul este CR,mai ales de 1,9...au alt fel de injectoare....poti sta linistit din punctul asta de vedere..

Link către comentariu

Nu este de 2.0 motorul? Eu asa stiam ca cele de 110 sunt de 2.0 acum poate le incurc eu.

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

Eu stiu ca cele cu 110 cp sunt 1,9.

Cele de 2.0 au 140 cp.

Link către comentariu

• Administrator

Motorul este de 2.0, CDBC-ul de 81kW

Link către comentariu

Cele de 1.9 au 105(asta iti zic sigur), si au mai fost de 2.0 cu 110 facute pentru economie.Oricum colegul a postat im trei topic-uri si acum nu mai zice nimic

Link către comentariu

CR-ul de 105CP este 1.6, nu exista CR de 1.9.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!