Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Salut, sunt nou pe forum si posesor de fix o luna al unui b6 din 2008 motor 1.9 tdi. Dupa cei 1500 km parcursi am constatat o diferenta cam mare de consum..am obtinut 5% afara si intre 10 si 13% prin oras..in functie de vreme, si ce e drept pe distante scurte..si nu locuiesc in bucuresti.

Acum depinde si ce vrei de la o masina, personal eu nu sunt vitezoman, cam deranjant totusi consumul din oras pentru motorul asta..Sa speram ca mai scade cand s-o mai încălzi afara

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

totusi iti consuma foarte mult,pentru 1,9...eu am de 2.0 si nu sare de 8 in oras

Link către comentariu

Iarna si mie tot asa imi consuma pe distante scurte cu scaune incalzite etc. Cel mai mult difera insa stilul de condus. Pe aceiasi masina/distanta si aprox. vreme eu obtin undeva la 10% iar tatal meu in jur de 8%. 

Link către comentariu

@vlad_cr

Posteaza consumul pe topicul dedicat, pana nu ne cearta moderatorii

http://vwforum.ro/topic/41234-consum-passat-b6/page-73

Si daca tot suntem off-topic, vreau sa zic ca, sa spui "consum in oras" sau "in afara" e relativ, asa ca atunci cand vorbim de consum ar trebui sa adaugam si celelalte informatii importante afisate de BC: viteza medie si distanta parcursa pe trip-ul respectiv (de cand ai resetat km)

Link către comentariu

ce parere aveti de motoarele de 1.9 BKC? Am gasit una de vanzare masina mi s-a parut ok, am facut o proba, masina e destul de legata, are vreo 206000 de km si are carte service facuta la vw. Insa de ce ar trebui sa tin seama? Acesta este si anuntul! 

http://www.tocmai.ro/vw-passat-1-9tdi-2006-bkc-21979644.html

Link către comentariu

Ca vanzatorul e un importator de masini second, asta cred ca stii deja..

http://www.autotradecenter.ro/contact/

Desi masina asta nu a pus-o pe site-ul lui.

Iar ca un rezumat al discutiilor din acest topic:

- duci masina la un mecanic de incredere si priceput,

- cu seria de sasiu si/sau cu masina mergi in reprezentanta VW si verifici istoricul din baza lor de date, sa corespunda cu cartea service (ca se mai falsifica si alea),

- mai pui deoparte niste bani pt eventuale probleme ce le poti descoperi dupa ce o ai cateva saptamani, ca la orice masina second..

In rest.. cum ti-o fi norocul !  Si speram ca nimeresti un Passat cu care sa te lauzi, nu unul cu defecte costisitoare. :)

Link către comentariu

Cica e adusa in tara de o saptamana si de asta. Am negociat cu el si vrea 5700€. Eu un pret mare pentru o masina din 2006? Am verificat-o eu cat de cat si masina arata destul de bine. De acu trebuie sa mergem la un atelier specializat sa fac o verificare mai amanuntita.

Link către comentariu

Daca nu are probleme specifice cu axa cu came, injectoare, turbo, cutie, volant + ambreiaj, pretul e ok ; chiar si daca ar avea unele probleme..trebuie vazut exact ce si cum pt a evalua costul reparatiei ; masina chiar arata foarte bine pt varsta ei !

Link către comentariu

Salut baieti,

Am de gand sa devin cat mai curand posesor de VW, dar cum este prima sunt putin cam reticent si recunosc ca am nevoie de ajutorul vostru.

Ce parere aveti? Stie cineva masina? http://olx.ro/oferta/volkswagen-passat-2007-extra-full-taxa-0-ID2T97R.html

Mi se pare suspect de ieftina.

Mai am o varianta, prin niste cunoscuti am aflat ca masina este foarte ingrijita dar nu se compara la echipare cu cea din Pitesti.

http://olx.ro/oferta/vw-passat-2006-1-9-tdi-ID2Ps7f.html#49c44b55c2

Multam!

Edit: Am pus linkul de pe olx, ar trebui sa fie ok.

Stiu ca evacuarile sunt aftermarket, l-am sunat pe om si mi-a zis ca frate-sau lucreaza la ceva firma de importeaza evacuari din inox, de asta le-a montat. Afecteaza cu ceva masina?

Modificat de smokeybandit
Link către comentariu

Pimul link nu merge.

La al doilea, ce mi-a sarit in ochi prima data sunt evacuarile alea fake :P  ..din fabrica la 1.9TDI e doar o teava simpla pe partea stanga, nu? Si nu sunt poze cu interiorul.. Jantele par a fi de 18, iar daca a mers cu ele mult pe drumuri proaste, amortizoarele, bucsele si alte elemente ale trenului de rulare au facut ceva uzura, cred..

in rest.. la fel cu s-a mai discutat in topic.

Modificat de nyrol5
Link către comentariu

Prima arata bine ; merita vazuta ! Vad ca are mai multe indoituri pe capota..nu le disting prea bine de pe telefon..investigheaz-o bine la caroserie ; daca ti se pare ieftina, spune-i omului ca ii dai mai mult pe ea :))))

Link către comentariu

Prima - ExtraFULL si ea e comfortline.....bi-xenon adaptiv are in visele vanzatorului :))

Modificat de SavuAD
Link către comentariu

A 2 a masina arata bine 

Primul link numai e  activ

Daca zici ca si cunosti persoana si sti cum a  fost masina

O duci la o  reprezentanta si  vezi ce are 

Si eu remarc lipsa pozelor pe interior 

Link către comentariu

@smokeybandit - Cum ai reusit sa gasesti numai bau-baurile astea tunate? Prima e extra-full-confortline. Iar a doua are jante imense si folii care iti iau ochii dar probabil ca este un trendline si o sa simti nevoia de mai multe dotari. In plus, ai nevoie de macar o fotografie cu interiorul masinii inainte sa te apuci sa iti faci planuri.

Link către comentariu

sau sa vezi masina cum merge, cum se prezinta - avarii, etc...zilele trecute mi-a venit una care era aproape inpecabila... si cu ambele lonjeroane fata, schimbate din podea....

asa ca, pozele nu au mare valoare, din pacate.. trebuie vazuta masina, daca pare ok, merge ok... atunci verificata bine - tester, log in mers, ridicata pe elevator...

Link către comentariu

Multam de reply-uri dar au picat ambele variante, prima s-a vandut si a doua nu mi-a placut. Ma mai orientez desi imi e tare greu sa am incredere in vanzatorii de la noi, sper sa nu nimeresc una cu kilometrii unui camion.

Link către comentariu

sincer acum la o masina de 8-9 ani la cati km te astepti sa fie?sau te multumesti sa vezi ca are 100000 de km in bord,si inca 200 de mii dati inapoi?daca intelegi ce vreau sa spun..nu are nimic daca gasesti o masina cu 200 si ceva de mii de km parcursi,atata timp cat i s-au facut reviziile la timp,si motorul toarce bine..parerea mea...

Link către comentariu

Salutare,

Am pus si eu ochii pe un B6 , 2.0D, 140 cai, DSG, highline (2006)

Vanzatorul mi-a spus ca are cod motor BMP (o singura axa) si ca este un motor bun.

Masina am vazut-o si testat-o...si mi-a placut.

Ce costuri suplimentare ar putea sa imi apara? Schimb distributie, service la cutia automata, injectoare, turbo...???

Va multumesc anticipat pentru sfaturi  :D

Link către comentariu

cine-ti poate zice, fara sa vada masina, sa mearga cu ea, sa o verifice ?

din pacate, pot sa apara toate.... sau nimic.

normal, daca nu ai garantia km si a schimbarii distributiei, ii faci distributia, schimbi consumabilele si cam atat, pt moment.

Link către comentariu

Salutare,

Am pus si eu ochii pe un B6 , 2.0D, 140 cai, DSG, highline (2006)

Vanzatorul mi-a spus ca are cod motor BMP (o singura axa) si ca este un motor bun.

Masina am vazut-o si testat-o...si mi-a placut.

Ce costuri suplimentare ar putea sa imi apara? Schimb distributie, service la cutia automata, injectoare, turbo...???

Va multumesc anticipat pentru sfaturi  :D

Rectific, cod motor BKP

Link către comentariu

Bkp-ul a avut probleme cu injectoarele. Se puteau schimba gratuit la reprezentanta. Investighează daca sunt schimbate si cel mai important sa fie servisata cum trebuie, adică la timp.

Bafta!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

WVWZZZ3CZAE099452 poate sa ma ajute cineva sa-mi spuna daca masina este euro 6 sau ce  euro are. Pe briful de germania este trecut euro 6, masina este un passat din 2010 tdi cbac . multumesc

Modificat de tur...
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!