Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Cu tot respectul domnilor dar cred ca exagerati cu preturile..passat uri din 2006 la peste 7000 de euro sunt una dintr o suta care si aia dupa negocieri o scoti sub 7000...din cate imi dau seama nu exista passat uri ok din 2006-2007...ceea ce spuneți dumneavoastră este normal...ar trebui sa coste mai mult avand pretul de achizitie de noua..dar asta e piata...urmaresc absolut tot ce se posteaza pe olx si tocmai..astea sunt preturile..peste 7000 nici nu se pun...pe ce site uri sa ne uitam sa gasim masini bune?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe situri din Germania la persoane fizice ,cu istoricul reviziilor la zi.Asta daca cauti masina buna .

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Dar oare in Romania chiar este imposibil sa gasesti? Numarul kilometrilor făcuți de romani este oricum mult mai mic..la un consum mediu de 7% la 2 mii de km o masina ar consuma cam 140lx5.5 ar veni aproape 800 lei combustibil pe luna..24 mii km pe anx7 ani masina(din 2007) ar veni cam 160000 km..astia sunt..la ce salarii aunt in tara asta nu putini isi.permit sa phna doar combustibil de 800 de lei..plus consumabile etc...domnilor..salariul.mediu in romania este de 1300 de lei..si cine are venituri de peste 5000 de lei ca sa si permita nu si ia passat..iar de golf nu mai zic..mi s a spus ca un buget de 6000 pt un golf 5 din 2006-2007 este ,,mult prea mic"...

Link către comentariu

Dar oare in Romania chiar este imposibil sa gasesti? Numarul kilometrilor făcuți de romani este oricum mult mai mic..la un consum mediu de 7% la 2 mii de km o masina ar consuma cam 140lx5.5 ar veni aproape 800 lei combustibil pe luna..24 mii km pe anx7 ani masina(din 2007) ar veni cam 160000 km..astia sunt..la ce salarii aunt in tara asta nu putini isi.permit sa phna doar combustibil de 800 de lei..plus consumabile etc...domnilor..salariul.mediu in romania este de 1300 de lei..si cine are venituri de peste 5000 de lei ca sa si permita nu si ia passat..iar de golf nu mai zic..mi s a spus ca un buget de 6000 pt un golf 5 din 2006-2007 este ,,mult prea mic"...

Gasesti si in Romania daca sti unde sa cauti si ai un pic de noroc

Eu mi am achizitionat recent una de pe autovit 

Foarte foarte ok tipul

L as recomanda oricui 

Link către comentariu

Postez si aici:

Numar inmatriculare din Olanda: 73-LBH-3

Pe site in Olanda aici la 230k, iar in Romania aici pe Autovit cu 137k.  Iarasi, pe site in Olanda cine stie cand a fost postat acel anunt. Am cautat dupa numarul de telefon al individului de pe Autovit si are mai multe Passat-uri cu numar de Olanda de vanzare.

(poate sunt doar coincidente dar aceste masini merita verificate mai mult de potentialii cumparatori)

@angelgolf, ia vezi daca tipul de la care tocmai ai cumparat tu masina ta cu numar de Olanda, nu e chiar individul din Arges de care zic eu aici.

Modificat de iwolffy
Link către comentariu

Popadaniel are mare dreptate..unii colegi deja o iau razna cu piata din alte tari, in special Germania ; oameni buni, noi cumparam masini din Ro ( ma refer la cele cumparate ro de noi ) ; nu ne intereseaza piata din DE ; pt ca nici ei nu isi vand masinile dupa preturile pietei noastre ; de ce nu vorbim de piata auto din Anglia ? Unde gasesti B6 la 3000 euro ; in RO nu se fac km cum face tiru in Germania..pt ca nu prea ai unde ; asa ca nu o mai dati intr-una in balarii sa ne cumparam masini din RO dupa preturile din DE ; a, sa cumperi masina exportata din DE la preT de RO nu e tocmai o idee buna ; dar la noi si cei care au dizale de 2.0 fac ~ 10.000 km / an ; la noi nu se cumpara masini cu capu si dupa nevoi ; si DA popadaniel, daca vei cauta o masina cumparata ro la pret decent ai sanse sa gasesti una cu kilometraj real, mult mai multe decat cele importate ; iar chestia cu b6 din 2006-2007 peste 6500 euro...scuza-ma, prost e cine da nu cine cere ;) si un bmw E39 a costat in anul 2000 cat un apartament cu doua camere ; ma mir ca nu cer si astia vreo 10.000 euro pe asa masini ( care sunt tancuri pe langa B6 ) raportat la cat au costat...

Link către comentariu

Bogdan - mai usor cu lectile, nu suntem la scoala. Fiecare are parerea lui si nu trebuie sa incerci sa aliniezi pe nimeni dupa convingerile tale.

Ti-ai facut calculele, sunt ale tale, mai departe foecare cace ce vrea cu banii lui sau cu masina lui.

Acest topic nu este pentru a discuta bugete ci pentru a discuta despre motorizari/optiuni ... etc.

Multumesc.

Link către comentariu

Corect. Nici in DE nu e tara perfecțiunii, dar după parerea mea ai mai multe șanse sa găsești ceva mult mai ok ca si in Romania, ca au si ei porcarii... Sunt ca peste tot. Găsești si in Romania mașini ok, dar cine are una întâi incearca sa o vanda la cunoscuți si abia după aceea o pune pe net, dar omul cere alt preț.

La noi e piață stricata de samsari. Eu am incercat sa vând mașină din semnătură si credeti-ma ca mi-au auzit urechile o groaza de faze de genul: pe Autovit am găsit la prețul de...

Link către comentariu

http://olx.ro/i2/oferta/vand-vw-passat-ID2RnIh.html

ce parere aveti domnilor?

De acord domnuleD@ny...dar o.peraoana care nu prea are cunostinte in domeniu, asa ca mine, va spune din proprie experienta ca s-a speriat dupa ce a citit posturile acestui forum..nu contest cunoștințele dumneavoastra dar va spun aincer ca m ati speriat..cocluzia trasa de.mine dupa ce am citit a fost: e aproape imposibil sa gasesc o masina buna la 6000..iar cu numarul de km facuti in.romania..imi sustin parerea...putine persoane ating 20 000km pe an..si f rar 40 000 km/ an..eu spun ca o masina.cumparata de la un si gur proprietar si cumparata de noua de la reprezentanta si verificata la reprezentanta poate fi in regula...

Link către comentariu

Atentie ca 1.9-le a avut ca problema specifica axa cu came, nu injectoarele ( alea sunt la 2.0 170 cp ) sau chiulasa ( 2.0 140 cp ) ; volanul si navigatia sunt de mare efect, in rest e cam cheala ; daca te multumesc dotarile si cei 105 cp, fa-i o verificare si vezi exact ce si cum ; incearca sa ceri cat mai multe detalii de la telefon ca altfel bati drumuri de pomana..in majoritatea cazurilor realitatea nu prea se aseamana cu pozele..ajungi acolo si te trezesti ca omul nici macar nu e proprietar in carte, desi le asa se crede daca are toate actele..iti spun din experienta :)

Link către comentariu

intamplator cunosc masina (daca nu ma insel... dar nu cred), am lucrat un pic la ea - retrofit-uri.... e proprietar. Nu stiu sa aibe probleme ascunse, etc... era ok.

Link către comentariu

Frumos volanul, dar cam atât. In plus, mie personal mi se pare sub motorizata mașină asta de 1600kg cu un motor de 105cp.

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere mie mi se pare un motor ok pentru masina aceeasta, un motor decent pentru drumurile noastre cu care poti sa faci si depasiri normale. Este intradevar diferenta destul de sesizabila intre 1.9 si 2.0(105 si 140 cu 4motion, cu 140 normal si cu 170 nu am mers personal) dar repet pentru drumurile noastre este un motor bun si cu mai putine probleme decat 2.0 din 2006, 2007. 

Ps: nu stiu daca are 1600 kg masina aceasta(probabil are undeva la 1450-1500 kg ma gandesc) in conditiile in care a mea(2.0 4motion) are 1600-1700 kg daca imi aduc bine aminte.

Link către comentariu

Pana in 1500 are...nu am nevoie de super dotari avand in vedere ca fac maximum 1000 km pe luna si aia doar prin bucuresti la si de la serviciu...deci mai sunt ai masini din 20007 la 6000 nu doar la 10 mii de euro

Link către comentariu

Nu te supara dar deja insistam destul de tare pe pret..gasesti si la 4500 euro B6 dar pana nu le vezi nu este relevant ; important este sa iei in calcul si investitiile de dupa achizitie ; acum nah..nu vreau sa-ti fac eu teorie sau alte dastea, dar la 6000-7000 ai putea sa-ti iei un leon 1P benzinar sau o skoda octavia, astra H sedan / break, ford focus 2 facelift, sau alte masini pe benzina pt mersul prin Bucuresti ; passatul nu prea e combinatie buna pt oras, in special tdi-ul ; un motor pe benzina e mai putin pretentios si mai placut in traficul urban ; plus ca il poti gasi la km mai putini si chiar bani mai putini ;

Vorbind strict despre pasatul acela, motorul este decent ; are cuplu bun si este mai ferit de probleme fata de 2.0 ;

Link către comentariu

O astfel de masina detin eu si la vara cand intentionez sa o dau, sincer imi este frica de pretul de vanzare.

Masina are 160k. Revizii la zi, 2006 iar cei care au vazut masina pot confirma ca este cu mult peste orice alt pasat, avand retrofituri de mai bine de 2500 euro. Nici nu mai zic ca i-am remediat toate posibilele probleme inainte ca acestea sa apara (injectoare, pompa motorina, pompa ulei).

De gasit gasesti insa destul de greu, intr-o piata inundata de importuri cu 300k la bord ...

Link către comentariu

Pentru o mașină de București clar nu merita Passat-ul. Omori motorul si mașină este mare. Eu am condus si 1.9 si 2.0, si de aceea am început sa ma interesez deja de probleme si rezolvări pt ele la motorul de 2.0, mi se pare cel mai echilibrat. Am fost la drum lung cu 1.9l de 105cp, 4 persoane si bagaje si in anumite momente nu a făcut fata. Strict parerea mea.

D@ny nu cred ca o să-ți scoți banii pe retrofituri niciodata, si eu tot la vara as vrea sa schimb atelajul din dotare, poate ne înțelegem cumva, sa vad cu cat reușesc sa vând si eu masina, in primul si in primul rand.

Link către comentariu

Postez si aici:

Numar inmatriculare din Olanda: 73-LBH-3

Pe site in Olanda aici la 230k, iar in Romania aici pe Autovit cu 137k.  Iarasi, pe site in Olanda cine stie cand a fost postat acel anunt. Am cautat dupa numarul de telefon al individului de pe Autovit si are mai multe Passat-uri cu numar de Olanda de vanzare.

(poate sunt doar coincidente dar aceste masini merita verificate mai mult de potentialii cumparatori)

@angelgolf, ia vezi daca tipul de la care tocmai ai cumparat tu masina ta cu numar de Olanda, nu e chiar individul din Arges de care zic eu aici.

Verificat

Nu e acelasi

Link către comentariu

Nici nu ma astept sa ii scot, motiv pentru care le voi demonta si o sa le montez pe cele stoc. Numai volanul de gti cu comenzi, airbag, calculator de coloana, navigatie si camera reverse, scoase la vanzare ca si produse sh fac insumat peste 1200 euro.

Link către comentariu

Daniel, i-ai dublat valoarea la masina man. :dry:  :RO flag:

Link către comentariu

Am citit acest topic si alte cateva cu problemele lui B6 si incerc sa imi dau seama ce varianta ar fi mai buna sa aleg. Concluzia mea este ca ma voi orienta catre un 2.0 tdi CR (ca sa scap de injectoarele vietii) obligatoriu peste 01.2010 (ca sa nu am probleme cu pompa de ulei).

Intrebarea mea este daca au aparut si la acestea probleme sau pot dormi cat de cat linistit?

Link către comentariu

Gabyte00 si o bicicleta daca-ti cumperi tot se strica si aia....masina care sa bagi doar motorina/benzina in ea si sa mergi 200 de mii de km fara sa schimbi ceva la ea nu exista !

Link către comentariu

Am mașină de 200 k km, pe benzină. Crede-ma ca știu ce înseamnă sa bagi bani în mașină. Totuși pot fi evitate probleme ca cele specifice lui B6 ajutandu-te de experienta celor care au trecut prin ele.

Link către comentariu

Eu am CR din 2009 de 2 ani si n-am avut nici o problema majora in peste 35 de mii km( acum am 171 de mii de km ). Doar actuatorul de la turbina l-am schimbat. Incet, incet incepe sa te lase egr, volant, turbina... etc. Daca nu esti dispus sa bagi 1000 de euro s-o repari iti poti lua opel, dacia etc...

Masinile de peste 5 ani cu km intre 150 de mii si 250 de mii incepi sa bagi bani in ele ca nu vor mai merge deloc daca n-o faci. Trage singur concluzia :)

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!