Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

@quixy

Daca nu esti foarte in tema cu ceea ce ofera fiecare societate de asigurari, riscurile acoperite si conditiile de asigurare iti recomand sa iti faci asigurarea printr-un broker.

Pretul nu ar trebui sa fie singurul criteriu avand in vedere ca in caz de dauna cred ca preferi sa ai masina reparata in cateva zile, decat sa faci o economie de 50 EUR/an sau sa nu aiba decontare directa cu service-urile de marca.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am revenit si eu cu poza cu calculatorul de usa sa ma imi spuneti si mie daca suporta puddle light si folding?

imi cer mii de scuze pentru mesajul scris, din graba am gresit topicul, rog un moderator sa imi stearga mesajul. inca o data mii de scuze

bibi - ce legatura are cu topicul asta ?

hai sa discutam in topicul dedicat.....  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Mi am cerut scuze chiar am rugat sa mi se stearga mesajul, eu nu am reusit sa il sterg, vina mea inca o data imi cer scuze(eram pe telefon si am crezut ca am scris unde trebuie)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Va salut,de mult timp sunt pasionat de vw si in sfarsit am strans niste bani pt a cumpara unul.vreau un passat pt ca imi plac f mult,am intrat sa va intreb cat de fiabile sunt,cati km aveti cu masina si cam ce probleme au aparut?

Link către comentariu

252 pagini in care s-au discutat aceleasi lucruri...citeste cateva si te vei convinge ; in orice caz, nu sunt un monument de fiabilitate, majoritatea motorizarilor au probleme specifice ; daca te vei documenta aici pe forum vei afla cum sa le eviti ; despre km..multe sunt trecute de 300.000 km dar majoritatea au undeva la ~170.000 km ; 

Link către comentariu

Salut!

Precizez de la inceput ca am cautat inainte pe forum, insa nu am gasit ceva care sa ma ajute. 

Asadar, intrebarea/rugamintea mea este: Imi poate spune cineva posesor de 2.0 TDI, an 2006, 1968 cmc, 4motion, manuala, 140cp, BKP  ce valoarea are trecuta de RAR pe cartea de identitate la emisii CO2?

Din cautarile mele pe net, am inteles ca ar trebui sa fie 159g co2/km (conform brosurii VW UK si autobook: http://www.autobook.ro/emisii-consum/calculator-emisii-consum.html?mid=59&year=2006&model=216&fuel=Diesel&capacitate=1968),insa cineva de la RAR mi-a zis ca ar fi 178 (cu toate ca asta e valoarea pentru cutie DSG). 

De asemenea, influenteaza in vreun fel valoarea emisiilor faptul ca e 4motion sau doar cutia (manuala sau automata) si filtrul de particule o fac?

Multumesc anticipat si Sarbatori fericite!

Link către comentariu

O sa ma uit eu pe carete de identitate a masinii din semnatura .

Singura diferenta este ca a mea e din 2007 cu tractiune pe fata .

Link către comentariu

@dri@n, multumesc, insa aproape sigur sunt diferente mari la emisii intre cele doua masini, mai ales ca a ta e RLine.

czsilviu: asa stiam si eu, ca doar cutia si filtrul influenteaza.

Mentin insa, rugămintea pentru cei cu motor asemanator.

La multi ani!

Link către comentariu

DragosR, valoarea data de VW am gasit-o si in brosurile lor si pe site-uri de genul autobook.ro. Informatia de care am nevoie este cea trecuta de RAR pe CIV.

Link către comentariu

Informatia trecuta de rar pe civ, este copy paste la cea data pe brief!

Link către comentariu

Mai mult ca sigur ca la 4motion ai co 178-190. 159 e pt fwd. Co2 e direct proportional cu consumul mediu, si cum la 4 motion e mai mare rezult un co2 mai mare. O sa ma uit in carte sa vad daca sunt date valorile co2

Link către comentariu

Salutare si LA MULTI ANI tuturor colegilor de forum.

As avea o mica rugaminte daca se poate si va permite timpul sa imi expuneti cateva pareri despre aceste exemplar :

http://www.autorulate.ro/parc-auto/detalii-autovehicul/volkswagen-passat-cc-18-tsi-160-cp.html#auto-show

Asupra ei au fost cateva interventii la motor din cauza ca a fost facuta o remapare ajungandu-se la 215 CP de catre proprietar dar avand o pasiune pentru sporturi extreme a avut probleme cu ambreiajul si cu ceva piese din compartimentul motor astfel incat a cedat nervos, dar cei de la compexit au spus ca au facturile cu reparatiile care s-au efectuat la ei in service si in plus ofera si garantie pe lucrarile facute asupra ei.

Ce ziceti despre aceasta motorizare prezinta ceva inconveniente majore ?

Multumesc.

Link către comentariu

Si subaria de passat cc la ce ne mai foloseste?

Le alipim?

Link către comentariu

Imi cer mii de scuze. Vina mea :(

Rog un moderator sa stearga posturile mele. Mulțumesc

Modificat de sinn3r
Link către comentariu

Salut, stie careva ce include "Technology" package la passat b6 comfortline ?

Later edit. Nu are bluemotion masina cred ca se refera la rns 510.gps, 8 boxe si nu mai stiu ce include...

Modificat de SavuAD
Link către comentariu

atat scrie ? ... sau vb de Bluemotion, etc ?

Link către comentariu

Salut.

După ce am citit ultima jumătate din topicul acesta si in totalitate topicul despre pompa de ulei de la 2.0tdi, eu, cel care vrea să-și cumpere un b6 din 2006 - 2007, înțeleg ca mașină este ok, daca rezolvi de la început problema cu pompa de ulei.

Va rog sa ma sfătuiți la ce ar trebui sa ma mai uit.

Mulțumesc!

Link către comentariu

- in primul rand istoricul - sa fie cat mai detaliat, poti cere info la dealerii vw dupa seria sasiu - daca rulajul de pe bord corespunde cu istoricul;

- daca au fost sau nu inlocuite injectoarele (era o culanta 23H9 prin care se schimbau gratuit la reprezentante); unii proprietari au intalnit defectul inainte de asta, si le-au schimbat pe banii lor;

- ambreiajul (daca are curtie manuala) - o masina din 2006-2007 ar trebui sa fie deja la peste 300000 km si la al doilea kit de ambreiaj - la vremea cand placa de presiune si discul devin uzate, si volant cu masa dubla va necesita inlocuire - un kit complet  aprox. 2500-4000 lei

- starea actuatoarelor de la frana electronica - mai imbatranesc si cateodata pot fi reconditionate, noi sunt peste 200 euro bucata;

- EGR si turbina

- erori stocate pe computerul de bord

- verificarea pe elevator a trenului de rulare, starea bucselor si a altor elemente de uzura; urme de coliziuni, etc.

Si poate mai contribuie colegii cu alte chestii care nu le-am zis eu acum..

Link către comentariu

Mda... Nu-mi fac foarte mare grija din cauza istoricului, pt ca as vrea sa o aduc din Germania si acolo nu prea se dau kilometrajele înapoi si reviziile sunt facute in service autorizat, deci presupun ca si problemele cu injectoarele au fost schimbate din poate si volant sau ambreiajul. Intradevar de actuatoarele franei de mana nu am știut. Alte idei? Multumesc

Link către comentariu

300k km al 2-lea kit de ambreiaj? Tu glumesti? Masini pe care le cunosc rulate strict in Ro au primul kit schimbat la 250-400k km...

Edit: gasesti manarite si in DE, verifica istoric indiferent de unde alegi sa o iei!

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

Tu citesti pe diagonala? Ca sa-ti astamperi mirarea, cand am spus "al doilea kit de ambreiaj", ma refeream, logic, la intaia oara cand inlocuiesti kitul cu care a venit masina din fabrica (primul) cu un alt kit de ambreiaj (al doilea).

Aia vroiam sa-l fac pe om sa inteleaga, daca masina are peste 300k, sau 250-400k cum zici tu, atunci el sa fie atent la ambreiaj, daca a fost facut un schimb e bine, daca nu a fost facut un schimb, atunci nu e prea bine..

Sper ca ne-am lamurit.

Link către comentariu

Eu la ce m-am uitat si as vrea una pana in 200 000km, deci sper sa fie cat de cat ok. Si clarvreau să-i verific cartea de service înainte sa o iau.

Link către comentariu

Ca sa gasesti cum zici tu, din 2006-2007 (de aici deduc ca bugetul tau nu merge mai sus de 7000 euro), sa fie diesel, cu carte service (nefalsificata), cu istoric complet la reprezentanta pana in 2014, nelovita.. asta e ca si cum ai castiga la loto.

Cred ca noi aici pe forum vrem sa fim vocea ratiunii cand dam sfaturi..

Parerea mea.. e greu spre imposibil sa fie masina care intruneste toate conditiile tale, asa ca ai grija la care conditie vrei sa faci compromis. Noi ne dorim sa avem cat mai multi colegi de forum care se lauda cat de multumiti sunt de Passat, nu care isi exprima dezamagirea si cauta solutii la fel de fel de probleme care mai de care mai ciudate sau mai costisitoare..

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!