Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

La banii si la km aia mai conteaza? Turbina e un consumabil..se reconditioneaza cu maxim 1500 lei..ambreiajul, turbina, injectoarele, la fel..trebuie sa iei in calcul ( in urma unui test ) cat mai investesti in ea si sa vezi daca renteaza. La banii aia si daca o dezmbrezi iesi foarte bine !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

dumitrualexander

Salut,

Pentru ca vreau sa trec la o masina cu motor mai puternic si mai mare, acum oscilez intre Golf V si Passat B6 pt a ramane tot in grupul VAG. De Golf V deja stiu majoritatea detaliilor in ceea ce priveste modele, motoare, diferite probleme etc. La Passat, imi puteti da ceva sfaturi de achizite pentru la aproximativ 7500 Euro?

Ce trebuie urmarit la ea? Ce probleme sunt mai comune? Deja stiu de problema aceea cu injectoarele la primele serii din generatie. Ma intereseaza cateva pareri si sfaturi sincere, fara sa creez polemici pe forum.

Multumesc!

Link către comentariu

La 2.0 tdi sunt destule probleme..la B6 in general si mai multe..toate informatiile sunt in topicul asta si pe forum. Totusi, fi atent la volant / injectoare / ax cu came / turbo/ suspensii ( pt ca sunt destul de scumpe ) / directie / accidente majore ( lonjeroane / punte / airbaguri ) etc..

Link către comentariu

dumitrualexander

Am citit topicul in mare parte si de multe sunt constient. Intreb pentru a avea formata o imagine de ansamblu mai buna. Orice sfat e binevenit.

Link către comentariu

O parere despre aceasta masina : http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C34823323.html

Un prieten de al meu este in cautare si m-a rugat sa il ajut sa isi gaseasca una, astfel incat in momentul in care gaseste cate ceva mi le trimite catre mine iar eu la randul meu am zis sa mai intreb si alte persoane.

Parerea mea este ca e prea frumos s fie adevarat dar poate ma insel. Nu stiu ce sa ii raspund. Ceva pareri ?

Modificat de sinn3r
Link către comentariu

Par cam identice , chiar si cutele de pe scaunul fata sofer , eu cred ca este aceeasi , probabil ca nu a apucat sa scoata anuntul de pe site-ul acela. Doar numerele sunt diferite , dar probabil ca au fost schimbate pt a fi adusa in tara , nu cunosc procedura :D

Link către comentariu

Pai da, ala e unul din bisnitarii de la Cj cu care m-am certat eu pe forum acum cateva saptamani bune. Voiam sa-mi cumpar anul trecut un g5, si acum imi zice ca el n-a vandut nicidoata g5.  Daca o sa va uitat printre masinile vandute pe autovit la nr ala de telefon o sa vedeti ca toate pozele le face intr-o parcare (aceasi) cu o dunga portocalie. Suspectez ca ar fi undeva la Iulius mol.

E un tepar ordinar, ca multi altii.

Link către comentariu

marian_nicolae1970

Buna ziua,

Incepand de luni  am intrat si eu in "casta" detinatorilor de Passat B6. Ce pot sa spun.... WOW!

VIN: WVWZZZ3C2ZAE165060

Rog un cunoscator sa imi descifreze si mie dotarile din atasament!

Multumesc mult!

post-142333-0-18147200-1413544596_thumb.

Modificat de marian_nicolae1970
Link către comentariu

marian_nicolae1970

Multumesc de informatie...

Link către comentariu

• 2 weeks later...
dumitrualexander

De codul motor BMR ce ziceti? Ce trebuie urmarit in plus la o eventuala achizitie?

Mersi!

Link către comentariu

Sus in dreapta in cutia SEARCH scrie :  'BMR' si sunt destule pareri

Link către comentariu

dumitrualexander

Am cautat si nu am gasit informatii prea relevante. Am intrebat, poate e vreun actual proprietar care are o parere formata si mi-o poate oferi.

Link către comentariu

@dumitrualexander...eu am avut BMR...vezi aici ( http://vwforum.ro/topic/98655-passat-b6-3c-170-cp/ ) un (mic) istoric de detinere al acestuia (1 an de zile) dupa care a mers la un cumnat (o are si acum), eu trecand la CBBB-ul euro 5 de 170 CP. Daca mai doresti informatii suplimentare, rog PM. Stima!

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

`Salut baieti, sunt nou pe aici si vreau sa mi achizitionez un passat. Ce parere aveti de asta?

http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/vw/model/passat/vhc:car,cnt:de,pgn:3,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:vw,frn:2008-01,prx:7001,pwn:96,emc:euro5!euro6,dmg:false/pg:vipcar/200770126.html

Pret, calitate. Am vazut multe la noi preturi destul de bune gata aduse in tara si cu mult mai multe optiuni, dar deh, nu ma prea incred eu. Are schimbata distributia, dar in rest e cam cheala. 

Modificat de Keyster
Link către comentariu

corecteaza link-ul ca ne duce doar la masini avariate....

Link către comentariu

cam ieftina.... un pic dubioasa treba.

Link către comentariu

Am un prieten care se duce sa o vada azi. Am sa revin cu detalii. Sincer eu ma gandeam sa mai astept, cand vad pe Romania cu navigatie, clima, si multe altele la 6999 Euro ma gandesc ca poate gresesc eu pe undeva in cautarea ei.

Link către comentariu

Nu e nici o surpriza pretul in Romania. Piata a scazut foarte mult. Am vazut B7 din 2012, la Sibiu, cu 9500 de euro.

Link către comentariu

Dar de asta ce parere ai? merita? Asa la o prima vedere ma refer. Inca nu a fost vazuta de cel care o aduce. Ca ma ajunge adusa plus inmatriculat vreo 7000-7100 ( daca o iau in vreo 6300).

Link către comentariu

Desigur se gasesc B6 la 5-6000 euro..dar cu peste 250.000 km...si care cu o investitie de ~500 euro in estetica totul este ok :) 

exemplu : http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C34705061.html

Valabil si pt B7 care in 2 ani pot avea un rulaj de ~220.000 km si arata ca noi :) 

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C34648199.html

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!