Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Păreri sunt o grămadă, ai uitat sa specifici câteva variabile de luat in considerare : de aici sau de afara, nr. de kilometrii, banuiesc cod motor BMR, automata sau manuala si ar mai fi dotări si statea tehnica (ce s-a schimbat la ea pana in momentul de fata) si nu in ultimul rând prețul de achiziție. In rest după mine B6 este o mașina buna si fiabila daca e intretinuta corespunzator, eu o am de 2 ani si pana acuma nu mi-a arătat contrariul ca ar fi o cazatura de mașina (2009, 2.0 TDI CR 170CP)

Oricum sunt colegi de forum care ar putea sa te ajute mult mai mult cu date tehnice sau alte opinii in ceea ce privesc codurile de motor, cilindree, CP etc.

Modificat de sinn3r
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu in prezent am un passat din 2006 120 de cai, dar vreau sa-l dau. Passat-ul de 170 de cai e cu cutie manuala 6+1 trepte

Modificat de aikon
Link către comentariu

Nu vad motivul pentru care sa renuntati la actuala masina pentru o alta, acelasi model. Daca nu va multumeste puterea, o puteti resofta pe a dumneavoastra. Posibil motorul de 120cp sa fie identic cu cel de 140, trebuie verificat.

Link către comentariu

Eu in prezent am un passat din 2006 120 de cai, dar vreau sa-l dau. Passat-ul de 170 de cai e cu cutie manuala 6+1 trepte

Passat B6 Tdi, cu 120 cp de fabrica.... nu exista.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Passat B6 Tdi, cu 120 cp de fabrica.... nu exista.

Ba exista .

Are dreptate colegul de mai jos .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

BWV 2.0tdi 88kw 120cp (2006-2008)

BVD/ BVE 2.0tdi 90 kw 122cp (2005-2006)

Atotstiutorilor [emoji12]

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

Si eu vroiam sa zic acelasi lucru ca Florin, insa inainte de a ma contrazice dau mereu search pe gugle, asa ca am tacut :))

Link către comentariu

BWV 2.0tdi 88kw 120cp (2006-2008)

BVD/ BVE 2.0tdi 90 kw 122cp (2005-2006)

Atotstiutorilor [emoji12]

:lol: corect..... nu am avut onoarea sa vad niciunul pana acum..... 

omul cat traieste, invata....  :soothe[1]:

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Cand au fost introduse motoarele CR?

Poate fi CR un Passat din 2008? 

CR-urile sunt toate EURO 5 sau exista si EURO 4?

Multumesc!

Link către comentariu

sfarsitul lui 2008 - poate sa fie CR.

Link către comentariu

Da @7Andrei7, asa cum a zis si Florin, se poate sa fie CR...are o ruda de-a mea Passat din 2008 (noiembrie) cu motor CR de 140 CP (CBAB) euro 5...

Modificat de sandyboy
Link către comentariu

125k km + confortline + manuala sau 200k km + highline + dsg ?

Ambele 2009, caravan. Ce ati alege?

Link către comentariu

Highline + dsg e vis..dar costurile de reparatii in caz de probleme cu dsg-ul trebuie sa ti le asumi de la inceput..

Link către comentariu

Eu am DSG de 3 ani 140 CP+tcm si nu am avut nici o problema! Recomand DSG pt cei care vor sa cumpere!

Link către comentariu

Scuze, as mai avea inca o intrebare:

Ce ar fi mai indicat? O masina mai veche (05-07) cu putini km sau o masina mai noua (09-10) cu dublul kilometrilor?

PS: Nu credeam ca sunt atat de multe Passaturi de vanzare si cu toate astea e foarte greu sa gasesti unul care sa nu para dubios.

Link către comentariu

Pai..ai vreo dovada ca au km reali? Normal ca mai ok este o masina cu km mai putini. Dar valoarea la revanzare este mai mica. Si depinde cum s-au facut acei km, ceea ce nu ai de unde sa stii. Motoarele noi CR nu au asa multe probleme ca cele de 2.0 pd..e o mare dilema asta..depinde de unde cumperi masina ( romania / afara )

Link către comentariu

Eu nu inteleg de unde aceasta dilema cu km. Se pot verifica foarte usor dupa seria de sasiu. Desigur, nu poti sti exact exact dar poti primi informatii aproape complete.

Si la fel nu inteleg cum oamenii care stiu ca au masini manarite te mint in fata. Dupa, la reprezentanta, cand afli ca avea numarul ala de km cu 2-3-4 ani inainte oare care e raspunsul lor?!?

Mi se pare incredibil!

Link către comentariu

De ce ? e obligatoriu ca toate masinile sa aiba cate servis la reprezentanta ? tu platesti triplu preturile din reprezentanta pt un schimb de ulei ? toti vor cele mai ieftine masini, super dotate, cu km putini, servisate de calitate si vor sa dea cel mai mic pret de pe piata ; eu asta nu inteleg ;) passaturile in general nu sunt masini de oras, sunt masini de cursa lunga, confortabile si economice extraurban ; mai ales cele cu DSG ; nu isi va lua nimeni ( prin tara mai gasesti oameni care isi permit ) din strainatate masini fara cap, cum le luam noi ; sa punem de toate pe ele sa vada lumea ca avem cu ce...ful option...deci nu va faceti iluzii ca veti gasi masini cu km putini ; si cine crede ca o masina la 200.000 km este ca noua, se insala amarnic ; dar asta o va descoperi cu timpul, cand va avea de reparat ; totul tine de cati bani esti dispus sa dai pe masina ; daca vrei A6 si passat la 6000 euro, bafta tuturor ! sunt multeee pe piata ; daca vrei cu adevarat o masina buna si care a fost servisata la zi, cu optiuni care au costat ~25-30.000 euro, atunci mai plusati cu banul ; eu zic sa va stabiliti target-ul de la inceput si sa va ganditi bine ceea ce vreti ; sa va documentati si sa stiti la ce sa va uitati in mare cand vedeti o masina, ca sa stiti daca o excludeti din start sau nu, altfel veit pierde o groaza de bani pe teste ; si inca ceva, masina noua nu va vinde nimeni ; deci ganditi-va cu cat o luati, si inca cat mai bagati ca sa fie 100 % ok; 

Link către comentariu

Scuze, as mai avea inca o intrebare:

Ce ar fi mai indicat? O masina mai veche (05-07) cu putini km sau o masina mai noua (09-10) cu dublul kilometrilor?

cumpara stare si nu kilometri

Link către comentariu

bgd_b92 ai perfecta dreptate. se vrea masina buna,km putini,service obligatoriu reprezentanta si cat mai putini bani. dar asa ne.am invatat noi romanii. masini full options si daca se poate f.ieftin. asa este cumparam masini care arata atat tehnic cat si estetic bine, nu kilometri!

Link către comentariu

Va salut.

Vreau sa cumpar un passat. Dupa lungi cautari, m-am oprit asupra acesteia. Am fost am vazut-o si mi-a placut. La ce trebuie sa fiu atent? Nu stiu nimic despre ea, in afara faptului ca are kilometrii dati inapoi, lucru ascunz de vanzator. Daca mi-a ascuns asta, este posibil sa ascunda si altele. Ce sfat imi dati in legatura cu aceasta masina? 

Multumesc frumos.

Link către comentariu

Ai grija de vanzatorul acesta!. Dupa ca am vandut masina si m-am oprit la B6 am gasit unul in Timisoara cu vreo 154.000km si 8500€. Am zis hai sa ma duc sa il vad ca oricum e aproape. Nici nu a trebuit sa ma uit bine pentru ca era lovit in mijloc stanga ( usile nu erau la linie, balamale ruginite, toata zona vopsita foarte prost). I-am spus la vanzator de treaba asta la care raspunsul lui "nu stiu" si la partea cu vopsitul "a agatat centura acolo si am dat cu pensula". In fine, am facut poze la cartea de service si am mers in Arad la Quark. In urma cu 6 luni avea 240.000km! si intradevar a fost lovita. Pe langa asta cauciucurile erau tocite, deja au devenit slick-uri. Eu l-as evita. Asta e alt numarul de a lui: 0765161850

Link către comentariu

Volkswagen Passat 1.9 TDI S 4d 103 BHP TAKEN IN PART X   ........as dori sa o cumpar si o parere/ri avizata/te a posesorilor de B6.Are ceva mile la bord, din ce am vazut motoarele diesel duc dar oare turbina mai tine?Nu stiu unde a fost preponderent condusa oras/autostrada.Va multumesc anticipat.Vreau sa o conduk in UK nu sa o aduc in tara.

Modificat de bic82
Link către comentariu

arata ok. Turbina... la km aia, nu cred sa fie cea originala.... trebuie sa verifici - cat o sa mai duca... nu ai de unde sa stii.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!