Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Putin probabil (dar nu imposibil). Gasesti mai multe in topicul cu Pompa ulei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

andrei900

Nu mai sunt probleme doar daca reparatia a fost facuta dupa 1 ianuarie 2010

Link către comentariu

am postat eu in numele tau in aria dedicata...urmareste acolo raspunsul.

Link către comentariu

Multumesc pentru post in aria de decodificare, din pacate nu pot posta acolo

Masina cu VIN-ul respectiv nu este a mea, dar daca imi place ce aflu de ea plus testele aferente, poate o sa o stapanesc sanatos.

Inca odata multumesc pentru ajutor.

Link către comentariu

O sa vada cu ce dotari a venit masina din fabrica .

Ca in rest km reali cred ca nu-l intereseaza .

@cristi_day

Fa cum a zis colegul EEXCALDE chiar daca nu esti proprietar .

Te duci la un consilier si ai zici ca vrei sa cumperi masina cutare care are seria de sasiu WVWZZZ3CZAE088209, fiind dispus sa-i dai o ciocolata pentru informatiile legate de service-urile facute in reprezentanta km, etc .

Nu cred ca te va refuza consilierul cand ai vei arata ciocolata (metaforic vorbind) . 

Oricum eu de acuma a-ti zic ca masina aia nu are numai 136000 Km pentru ca daca te uiti oleaca pe mobile.de o sa vezi ca un B6 cu km cam ca cel care l-ai gasit tu este cu 2000 Eur mai mult la care se mai adauga inca 5-750 Eur adus-ul in Romania .

Uite si un exemplu :

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw-passat-variant-2-0-tdi-dpf-dsg-xen-navi-shz-pdc-steinbach-hallenbe/198748765.html?lang=de&pageNumber=1&action=eyeCatcher&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&maxFirstRegistrationDate=2010-12-31&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&climatisation=AUTOMATIC_CLIMATISATION&features=PARTICULATE_FILTER_DIESEL&negativeFeatures=EXPORT&minMileage=125000&maxMileage=150000&categories=EstateCar

Nu bag mana in foc ca sunt reali Km .

In cel mai bun cazla ce ai gasit tu inmultesti cu 2 .

O zi buna .

Link către comentariu

In cel mai bun cazla ce ai gasit tu inmultesti cu 2 .

Minim 2. Dotarile le vezi la fata locului.

Km la reprezentanta, fara o cunostinta, in Bucuresti ... mai greu (nu prea mai merge cu "ciocolata"!)

Link către comentariu

Da dotarile masini vreau sa le aflu. 

Restul stiu la reprezentanata plus mecanic.

Link către comentariu

Daca nu merge treaba cu decodorul de VIN, ar mai fi o metoda sa gasesti dotarile cu care a iesit masina din fabrica..

Ar trebui sa fie o eticheta in zona compartimentului rotii de rezerva cu o gramada de coduri formate din 3 litere si/sau cifre. Faci o poza la eticheta, mergi la calculator si introduci codurile alea intr-un decodor online (de ex http://igorweb.org/equidec/) si obtii descrierile. E putin de munca..

:)

Link către comentariu

Si cum e? Nu merita sa le tai mainile si picioarele ca pacalesc lumea la greu...?

Link către comentariu

Ar fi misto sa poti pune comment-uri la anunturi pe autovit, sa ii atasezi la ala pdf-ul ce la pus colegul mai sus.. lol

Link către comentariu

Asta din franta ca are 200.000 e ok .. Daca era din Jermania era si mai si la km.. poate chiar dublu :D

Link către comentariu

Si cum e? Nu merita sa le tai mainile si picioarele ca pacalesc lumea la greu...?

Pai de ce sa le tai mainile si picioarele? Asta e bisnitz-ul lor. Vinovati sunt cei care se lasa prostiti de catre samsari.

Le tai mainile si picioarele hotilor care te forteaza sa-ti cumperi alte oglinzi, RNS-uri, etc... dar samsarii nu-ti baga pe gat masina, ei ti-o ofera. Mai departe e alegerea ta daca te lasi pacalit sau nu.

Modificat de livescu
Link către comentariu

Nu, ei n-au nicio vina. Asta se cauta, asta ofera

LE Vad ca am postat in acelasi timp cu colegul Livescu

Link către comentariu

Colegul mondeo, pune si tu link-ul unde poti baga VIN-ul la masinile din Franta, sa ramana aici pe forum..

Modificat de nyrol5
Link către comentariu

Pui pe google numarul. Si dai search. Cateodata merge si cu VIN. 

Eu am pus "AK-136-ZM" pe google si a mers. 

Link către comentariu

Salutare!

Urmaresc sa cumpar un Passat, de preferat break. Imi doresc sa fie diesel pentru ca fac in general exterioare. 

La o prima cautare am observat ca exista asemanari de pret intre masini cu urmatoarele caracteristici:

1. Masini luate din Ro (de noi), cu 110k - 130k, probabil reali, din 2006-2007, cu motorul 2.0 PD de 140 de cai.

2. Masini aduse din De (acum), cu 180k-200k (promisi), din 2009-2010, cu motorul 2.0 CR de 140 de cai.

Ce imi recomandati? Chiar asa mari sunt problemele la PD-uri?

Cel mai important aspect pentru mine e fiabilitatea. Apoi vine dinamica si consumul.

Vin de pe un Golf V cu 1.6i cu care am ajuns la 160k fara nici o problema mecanica (inafara de compresor clima picat).

Va rog sa ma ajutati cu opinii, mai ales de la posesori.

O zi buna!

Modificat de 7Andrei7
Link către comentariu

Hahaha, tipic. alea din Ro cu ""numai"" 110mii "reali"" la masini de 8 ani,alea din germania cu 200 (turcii ,un pic mai realisti cand dau inapoi).

Din Ro pune minim 35 demii pe an, din DE minim 50mii pe an.

Cauta CR daca cel mai important pt tine e fiabilitatea. Ce suma ai?

Modificat de stealth
Link către comentariu

Cauta si 1.9 TDI, daca tot nu vrei benzina, si vrei sa scapi de problemele PD-urilor :)

Link către comentariu

Pai ar fi undeva pe la maxim 8000 de EUR.

@stealth: Hahaha, tipic. alea din Ro cu ""numai"" 110mii "reali""

De ce zici asta? In mod normal cele achizitionate de noi din Ro sunt relativ usor de verificat daca au service facut in reprezentanta. Sau imi scapa mie ceva?

LE: am mentionat si in primul post. Cand zic masini din Ro, ma refer la cele cumparate de aici de noi si vandute acum de actualii proprietari.

Modificat de 7Andrei7
Link către comentariu

Cu 8000, daca cauti, iti iei din Germania, de la persoana de acasa, CR din 2009-1010. Doar sa nu te grabesti.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!