Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

[...]

Ultima masina a fost o Honda Civic 2008 1.8 benzina 140 de cai vreme de 5 ani jumatate.

[...]

Pot sa te intreb de ce vrei sa treci de la Civic 2008 la Passat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut ma puteti ajuta cu o parere la aceast Passat: http://olx.ro/i2/oferta/vw-passat-2008-taxa-o-impecabila-ID1MvfB.html

Cum pot afla istoricul dupa VIN, este cineva pe forum care face asta contra-cost?

Modificat de petro.ionut
Link către comentariu

foarte multe elemente revopsite... asta la prima vedere.. cred ca mai bine merita o vopsire totala.

Link către comentariu

Proprietarul mi-a zis că nu are niciun element revopsit, maine am sa-l trimit pe frate sa o vada!

Link către comentariu

Se vad portierele fata si bara spate revopsite de la o posta.

Link către comentariu

Ionut - fara a se considera reclama, ci doar pentru a ajuta doi oameni... am pe cineva care vinde un B6, 2008...spre 2009, Highline, berlina, DSG, bixenon, 170cp, km... nu ii stiu, oricum pana in 150,ooo (daca nu mai putini...) parca.... service facut numai la reprezentanta - injectoare noi - schimbate pe culanta VW.... si nu gaseste un cumparator serios... numai samsari.

masina e curata, nu e vreo samsareala.... nu e polishata, nu e cremuita, etc....

daca intereseaza pe cineva, ma sunati si va dau telefonul omului.....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Lasa-mi te rog PM cu pretul cerut!

Link către comentariu

Trebuie sa intelegeti pentru totdeauna ca romanul nu va da bani mai multi pe o masina buna care merita.Macar 90% din romani.Sa-mi aratati si mie pe cineva care a cumparat o masina cu 500-1000 euro mai scumpa decat piata,doar pentru ca avea km reali,intretinere din scurt,nelovita si nevopsita.Sunt atat de rare aceste cazuri,incat nu se mai merita sa-ti vinzi masina decat la un pret derizoriu.

Conteaza mai mult textele samsarilor si polisatul caroseriei.Asta vrea romanul nostru.Toate aceste 235 de pagini ale topicului sunt aproape inutile pentru marea majoritate.

Acum ceva vreme m-am ocupat si eu sa vand o masina,doua,mai mult din pasiune.ca in emisiunea aia,Wheeler's dealer.Cautam numai masini nelovite si km reali.Le spalam profesional interiorul,puneam capace,schimbam niste becuri,etc.Normal ca erau putin mai scumpe decat piata.Credeti ca vindeam vreuna repede?Stateam cate 2-3 luni cu o masina si apoi o lasam sa plece cu 50-100 euro profit.Vedeam samsarii cum dadeau cate 3-4 masini in timpul asta.Nu merita sa vinzi masina buna.n-are rost.mentalitatea romanului e alta.

@petro.ionut

Sunt foarte curios de ce nu ai sa cumperi passatul de mai sus.astept PM cu motivul.dar sa nu-mi spui de pret.

Link către comentariu

Problema e daca se incadreaza in bugetul meu, si mai apoi daca masina e ok, de ce nu, am unele rezerve la cutia DSG vs manuala ca si costuri de intretinere, dar ma documentez!

Link către comentariu

eu am cumparat cu ochii inchisi al meu B6. Chiar daca avea 180.000 si motor BKP, dar masina fusese intretinuta ca un "maniac" de un bun prieten. (injectoare schimbate, fara consum de ulei, etc), iar masina chiar daca avea parti revopsite, arata impecabil (toate interventiile fiind facute la PBN).

Binenteles ca si pretul a fost unul pe masura, adica peste pretul pietei, dar masina si-a meritat si ultimul banut.

Normal ca pana acum, aprox 35.000km nu am avut nici cea mai mica problema.

Modificat de ili2k2
Link către comentariu

RadulescuRomulus

@ eug-vw : eu sunt unul din cei care a dat cam cu 1200eur peste pretul pietei [care pret e facut de autovit, care autovit este 95% plin de cazane].

Iar cei ca mine stau pe forumuri, citesc, isi iau si warnuri, etc...

Pb e ca nu multi stau pe forumuri si cauta; multi merg pe incredere si nestiinta + fudulie, ca are bani de volzvagăn... sau ca gaseste volzvagăn la pret de reno si da ceata tuturor...

Link către comentariu

Noi facem parte din aia 10% care stiu sa cumpere o masina.Restul e can can.

Link către comentariu

Lasa-mi te rog PM cu pretul cerut!

8500 euro.

Problema e daca se incadreaza in bugetul meu, si mai apoi daca masina e ok, de ce nu, am unele rezerve la cutia DSG vs manuala ca si costuri de intretinere, dar ma documentez!

cutia DSG - avand in vedere ca vb de o masina care are km reali in jurul la 120.oookm... daca imi aduc bine aminte...dar nu stiu sigur - nu ma interesa subiectul, eram doar la o discutie cu el, cand mi-a zis ca o vinde .... intretinere doar la reprezentanta, carte service... nu trebuie sa ai probleme - oricum, nu ma intereseaza subiectul..... am zis doar ca stiu pe cineva care are o masina buna si vrea sa o vanda.... 

- e adevarat ca fierul e fier si nu stie carte.... dar asta nu inseamna ca una cu 400.000km reali si 100.000 pe bord, e mai buna - sigur e mai ieftina, dar asta e cea mai mica problema.

Legat de pret - si eu am platit-o pe a mea.... mai mult decat ce era pe piata... dar mi-am adus-o personal de la reprezentanta din Germania... dovada - o am de mai bine de 2 ani, nicio piesa/problema.... doar upgrade-uri

Puteam sa imi cumpar masina de pe site de licitatii, o cumparam cu 2000 euro mai ieftin, daca nu mai bine.... dar sunt cu totul alte masini acolo...cele care le cumpara samsarii...... 

Eu m-am cam plictisit de a mea, i-am facut majoritatea upgrade-urilor posibile, as schimba marca.... am pus-o o sg data pe un site de specialitate, la vanzare....vreo 2 telefoane.... astfel de masini, nu atrag cumparatori, din pacate.... cele cu pretul mic, alea se dau..... 

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Salut,

ma puteti ajuta cu niste pareri despre http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C32709953.html, http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C32973425.html si http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C32975496.html ?

Va intreb despre masini de pe site-urile din RO, pentru ca din cate am citit pe forum, am ajuns la concluzia ca daca vrei sa-ti aduci o masina din Germania nu e chiar asa simplu si cred ca multi dintre noi nu s-ar descurca prea usor sa-si gaseasca o masina de acolo...

Colegul petro.ionut a intrebat: Cum pot afla istoricul dupa VIN, este cineva pe forum care face asta contra-cost? prin faptul ca nimeni nu a raspuns se poate intelege ca nu exista asa un serviciu ?

O zi buna va doresc !

Link către comentariu

,,B7,, la pret de B6....

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

cum am mai scris si eu si altii in multitudinea asta de pagini. zic ca toate cele postate de tine, au MULT mai multi km, decat cei declarati.

de verificat, te duci cu vin-ul masinii la reprezentanta si verbal iti pot comunica niste informatii (NU IN SCRIS) dar si aceste informatii pot fi eronate, neadevarate.

totodata iti recomand sa iei masina TU de afara (germania, belgia, olanda). Chiar daca iesi putin mai scump decat ce gasesti gata adus la "botu' calului" in tara, va merita fiecare cent deoarece in timp te va scuti de investitii ulterioare sau reparare de piese. iti recomand acest lucru din experienta proprie.

Link către comentariu

sunt de acord cu voi ca au mai multi km și poate ascund probleme

nelămurirea mea este ca atunci cînd vrei sa cumperi mașină de afara toată lumea spune sa te ferești de turci, rusi și alte nații, ori pe mobile.de sau autoscout24.eu peste 75% din vînzători sunt din cei menționați mai înainte; asa ca apelez la experientele voastre pentru soluții/propuneri care ar fi calea de urmat

Link către comentariu

corect in ceea ce spui.

eu zic ca ai doua solutii la indemana. iti iei bilet spre jermanica (de autocar de exemplu sa nu platesti prea mult), si iti iei niste target-uri cam in ce zona vrei sa ajungi.

acolo poti sa cauti la particular, cel mai recomandabil, dar te poti lovi de bariera limbii (daca nu vorbesti tu germana), sau direct la reprezentanta. acestia iti vor da masini doar cu TUV (omologul itp-ului romanesc) si dupa caz chiar si garantie.

Link către comentariu

[...].Macar 90% din romani.Sa-mi aratati si mie pe cineva care a cumparat o masina cu 500-1000 euro mai scumpa decat piata,doar pentru ca avea km reali,intretinere din scurt,nelovita si nevopsita.

[...]

Eu am dat cu ~1000E peste ce se vindea pe piata, pentru ca stiam masina si proprietarul. Pana acum am bagat in ea numai consumabile si am schimbat volant, care pica dupa cum ti-e norocul. In rest, mici upgrade-uri.
Link către comentariu

,,B7,, la pret de B6....

nu e chiar pret de b6, astea, dotate, sunt cu ~2000 mai jos, probabil cele afisate ar fi avut un pret mai mare dc aveau si xenon, eventual adaptiv.

in privinta nr de km, nu cred ca au mult mai mult decat cel afisat, ca o regula, transmisa si mie de alte persone si confirmata si de recenta mea achizitie, masinile de germania parcurg aprox 60k pe an, asadar din 2011 pana acum=3 ani x 60k ajungem la 180.

parerea mea, in afara de cazul in care poti si esti dispus sa te duci personal in germ sa iti iei, ar fi sa te duci si sa le vezi si sa le testezi pe cat iti sta in putinta, doar stand pe forum nu vei reusi sa achizitionezi nimic :)

multa bafta

Modificat de rzvsividra
Link către comentariu

,,Xenon, eventual adaptiv,,

Este cu xenon si neadaptiv?!

Link către comentariu

Xenon "aftermarket". Am vazut cateva anunturi cu "faruri xenon", si era vorba de farurile originale in care se pusese un kit chinezesc, cel mai probabil. Am avut si eu "binevoitori" care vazand farurile cu lupa mi-au facut oferte de "kituri originale, boss, nu ai probleme cu ele, se vede bine".

Link către comentariu

da.... oricum, fiecare cu pasaricile lui.... dar eu nu as cumpara B7 fara xenon OEM.... cand le vad cu farurile clare, fara lupe....pare din alte vremuri.... demult apuse.

de aceea am optat sa cumpar B6 Highline.... vs B7 cheline.... 

totusi, asta tine de gusturile fiecaruia.... sunt oameni care nu dau doi bani pe optiunile unei masini....

Link către comentariu

1. in acel link, acel b6 trendline nu are XENON.

2. daca ai buton de reglaj, este xenon AM.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!