Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Salut,

Care ar fi pretul corect pentru un passat  variant sau sedan din 2005-2008, motor 2l, 140 cp, cu km pana in 200000 daca mai exista, in Germania ? Am vazut pe mobile.de preturi de la 5500 la 7500.

Modificat de BTU
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Depinde de multe: stare tehnica, dotari, dealer etc. Eu zic ca o masina diesel cu cel putin 6 ani vechime nu prea gasesti sub 200k. In ro sigur sunt cu km putini pe bord. Recomandarea ar fi sa iei masina dupa 2009 CR

Link către comentariu

@ BTU

Sal.,

Nici una din ele nu au km originali in bord .

Si hai sa-ti si explic de ce .

La aia argintie in anunt vanzatorul zice ca masina are 185500 km iar daca te uiti in ultima poza pe pagina din stanga scrie ca sa facut revizia la data de 27.04.2012 iar masina avea la acea data 153187 km iar pe pagina din dreapta ai revizie facuta la data 21.02.2013 si avea la acea data 179761 km .

Deci intre anii 2012 - 2013 masina a facut 26574 km .

Iar dupa un an in 2014 o gasesti tu cu doar 185500 km cand dupa parerea mea ar trebui sa aibe minim 206335 km cu conditia ca masina sa aibe revizia la termen si nu la km cu longlife (adica odata la 30000 km) .

Ca sa nu mai zic ca in Germania o masina poate face si 100000 km / an .

Trage singur concluzia .

O seara buna .

Link către comentariu

Stiu ca modelul dupa 2009 are probleme mai putine decat cel vechi, dar e si mai scump, asta e motivul pt. care m-am referit la 2005-2008.

Concluzia, sa nu mai caut Passat la 6000-7000 din 2005-2007, ca sigur o sa am probleme cu ea, nu ?

Sa spunem ca as lua una din astea:

http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/vw/model/passat/vhc:car,cnt:de,pgn:2,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:vw,mdl:passat,frn:2006-01,frx:2009-12,prx:7001,slt:for_sale_by_owner,ful:diesel,cli:automatic_climatisation,vcg:limousine!estatecar/pg:vipcar/192309771.html

http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/vw/model/passat/vhc:car,cnt:de,pgn:2,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:vw,mdl:passat,frn:2006-01,frx:2009-12,prx:7001,slt:for_sale_by_owner,ful:diesel,cli:automatic_climatisation,vcg:limousine!estatecar/pg:vipcar/192370839.html

La  ce sa ma uit sa nu am probleme cu ea ?

Modificat de BTU
Link către comentariu

Cauta macar cu Euro 5 ca o parte din bani sa se reflecte in masina nu in taxe la stat.

Link către comentariu

Ma gandeam ca daca o iau din Germania, sa ma ajunga maxim 8000 cu tot cu drum, taxa, inscris si ce-o mai fi.

Euro 5 e pe la 10000-11000 euro.

De astea ce ziceti:

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C32640807.html

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C32618346.html

Sunt  constient ca la banii pe care vreau sa-i dau pe ea nu o sa iau ceva nou, nici daca are multi km nu ma deranjeaza, vreau doar sa nu am probleme mari cu ea .

Link către comentariu

Tot pe autovit gasesti 2010 in jur de 7500.Sunt tot cu km multi dar,poti face o verificare a istoricului la reprezentanta.Masinile la noi sunt mai ieftine decat in Germania deoarece tu,ca PF nu le poti lua de la licitatii si fara TVA

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

La ce sa fiu atent cand iau o masina cu km multi, chiar daca ii fac o verificare la reprezentanta ?

Care sunt codurile la motor de care sa ma feresc ?

Link către comentariu

Eu personal m-as feri de codurile motoarelor care incep cu B. :) Chiar daca masina are 200-250 mii km vezi sa aiba toate reviziile facute la timp si la zi.

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare stimati colegi!

Sunt in cautarea unui passat b6 sedan de 1.9 tdi fara DPF manual, ca 2.0 tdi dsg 170 cai BMR  am avut si l-am vandut.

Care ar fi cel mai fiabil motor diesel pd? 1.9 bxe?

Link către comentariu

Masina e ok, ai seria de sasiu asa ca poti sa o verifici la reprezentata. Ce mi se pare un pic suspect e scaunul soferului care parca nu arata ca are 97.000km ci mai mult, dar poate gresesc.

Ai gija ca seria de pe autovit sa corespunda cu seria de pe masina !

Link către comentariu

Va rog o parere si un sfat despre masina urmatoare: http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C32462189.html

Mi se pare un pret foarte mic/bun, comparativ cu preturile din Germania, tinand cont ca e modelul nou B7 (ianuarie 2011) si are dotari destul de multe. Am vazut ca a pus si VIN-ul in anunt asa ca am fost sa vad masina (doar din exterior deocamdata, ca e lasata in parcarea unui supermarket din Oradea), iar acesta corespunde cu VIN-ul de pe parbriz. Daca, in urma verificarii numarului la reprezentanta se dovedeste ca km sunt reali este posibil sa ascunda alte probleme (accident, etc)? Sau pur si simplu vanzatorul are relatii bune in Germania care-i fac discounturi mari ori face smecherii cu TVA si astfel poate oferi preturi asa mici. Mie mi se pare ciudat ca are vreo 6 Passaturi si toate au in jur de 180.000 km.

Dar intre un Passat B6 din 2009 cu 130.000 - 150.000 km si un B7 din 2011 cu 180.000 - 200.000 km care ar fi alegerea cea mai potrivita?

Multumesc pentru ajutor!

Link către comentariu

Eu cred ca le ia de la licitatie de are vreo 8.

Depinde cati km faci tu pe an, daca faci mai multi ia B6, mai putini B7, astfel incat la revanzare sa nu pierzi asa de mult.

Succes!

Oricum masina din foto arata bine!

Link către comentariu

Mare atentie,si samsasii stiu sa foloseasca Photoshop-ul.

Link către comentariu

RadulescuRomulus

Nu! Samsarii sunt extrem, dar extrem de idioti. Si nu stiu sa foloseasca Photoshopu' .

Dar... daca te apuci sa postezi o masina la vanzare pe autovit, in maxim 1 zi primesti 2-3 telefoane si macar un email cu servicii profesionale de poza si prelucrare.

Iar preturile sunt... derizorii.

Dar sa retinem: samsarul e un idiot. Problema adevarata e ca sunt cumparatori mai idioti ca samsarul, si de aici impresia unora ca "bah, dar deshtepti mai sunt si samsarii astia" :D

Link către comentariu

Va rog o parere si un sfat despre masina urmatoare: http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C32462189.html

Mi se pare un pret foarte mic/bun, comparativ cu preturile din Germania...

.... si de ce oare ? asta este intrebarea ... normal ca undeva este o problema, daca nu e vb de f.multi km, atunci masina deseori a fost avariata sau are hibe.

Link către comentariu

Salutare! Hristos a inviat!

De 2 saptamani sunt in cautarea unei masini, drept urmare am inceput sa ma documentez pe la prieteni, mecanici cunoscuti, forumuri in legatura cu fiabilitatea producatorilor si a modelelor. Din acest topic am citit cat am putut de mult, mai ales postarike dupa 2009.

Ultima masina a fost o Honda Civic 2008 1.8 benzina 140 de cai vreme de 5 ani jumatate.

Acum vreau sa trec la Passat 2010 2.0 TDI CR 140 de cai. Bugetul este undeva la 10.000 euro incluzand inscrisul si taxele aferente.

Pe autovit.ro am gasit aceasta masina www.autovit.ro/C32818479.html. Pareri, impresii? Din descriere ar aveaun pret ok, poate se negociaza ceva la el. Pe mobie.de o masina cu dotari similare este 11.000 euro aproximativ.

Multumesc mult!

Alex

Link către comentariu

si nu ti se pare suspect ?

Link către comentariu

Ma gandeam ca daca scad TVA-ul de 19% al Germaniei si tin cont de cheltuielile cu adusul in tara, poate, pretul ar fi corect.

Link către comentariu

stai linistit, samsarii nu prea mai practica figura cu TVA-ul..... mai scazi ceva la km.... mai le cumpara la licitatii...si de aici pretul mic.

Link către comentariu

km imi par cam putin (personal faceam 28.000 pe an cu fosta masina). Sa inteleg ca merita masina o atentie in detaliu?

Link către comentariu

toate masinile merita o atentie in detaliu...... mai ales cele din Romania.....km sunt foarte putini, in teorie fiind in "garantie" ( nu se intampla sa se vanda asa ieftin o masina, mai ales afara ).

cere VIN-ul masinii si verifica-l la reprezentanta.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!