Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

• 2 weeks later...

Salut, vreau sa cumpar un Passat, ceva din 2009 - 2011, si sa fie blue motion printre altele. Din ce stiam, doar motorizarea de 110 CP avea blue motion. Insa am vazut ceva anunturi cu 140 CP / BMT / 6 trepte. Am vazut destul de putine anunturi de genu si ma intreb, daca exista motorizarea asta cu blue motion, si eventual daca are cineva un link catre datele tehnice. Din cate stiu doar din 2012 s`a introdus motorizare de genu, dar si facelift, iar ceea ce am gasit, nu e cu facelift in poze.

Mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la B6, facelift se numeste modelul care il am eu - vezi in aria masina mea - cel cu interiorul nou, clima noua, volan nou, dupa sf anului 2009, incepand cu 2010

ce vrei tu, incepand cu 2012 - se numeste B7.....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Salut,

si eu vreau sa achizitionez un passat variant 2009-2010 cu xenon, senzori si alte optiuni, minim 140 CP. As vrea sa ma incadez in 10.000 euro, insa nu sunt naiv sa cred ca pot gasi asa ceva fara multi Km sau lovita.

Ce parerea aveti despre masina aceasta? S-ar putea sa fie reali cei 229.000 km ?

http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/vw/model/passat/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:vw,mdl:passat__model_all,frn:2009-01,prx:10001,pwn:87,cli:automatic_climatisation,drc:four_or_five,stn:3,stx:6,emc:euro5!euro6,arb:front_and_side_and_more_airbags,dmg:false,abs:true,esp:true,xhl:true,prs:true,elw:true,nvs:true,pas:true,ehs:true,crl:true,fsh:true/pg:vipcar/187148944.html

Daca a adus cineva recent o masina din DE, il rog sa ne impartaseasca costurile cu drumul, taxe RAR, inmatriculare s.a.m.d.

Mersi

Link către comentariu

tind sa cred ca da, si de ce ? ...........in Germania, daca "te prinde" ca ai/sau dat km inapoi, este "caz penal".

Link către comentariu

cine / ce autoritate verifica daca ai dat km inapoi?

verifica din oficiu sau la cerere?

Link către comentariu

Deci ca sa fi sigur ca e ok 

1. Recomand un dealer neamt, cel pus de tine pare de alta natie, plus ca e pe mobile doar din 2012. Nu ca as avea ceva impotriva, dar sunt dealeri foarte vechi si banuiesc ca daca au rezistat atat timp sunt ok.

2. Masina care o cauti sa fie 'pentru germania' si nu 'pentru export'. Suna-l pe dealer sau mail, de preferat ar fi sa vorbiti in germana si sa ii spui ca te intereseaza sa inmatriculezi masina tot in Germania, de ex in Hamburg sau orice alt oras. Daca zice ca nu mai e valabil sau alte abureli inseamna ca ceva nu e ok.

3.Daca totusi e ok, cere VIN-ul. Nu strica sa verifici istoric-ul. Intreaba si de TÜV. Daca il are luat recent e ok, daca nu are TÜV e un pic ciudat.

4. Daca ai ajuns pana aici, inseamna ca e ok.

Succes!

Link către comentariu

Salut,

si eu vreau sa achizitionez un passat variant 2009-2010 cu xenon, senzori si alte optiuni, minim 140 CP. As vrea sa ma incadez in 10.000 euro, insa nu sunt naiv sa cred ca pot gasi asa ceva fara multi Km sau lovita.

Ce parerea aveti despre masina aceasta? S-ar putea sa fie reali cei 229.000 km ?

http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/vw/model/passat/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:vw,mdl:passat__model_all,frn:2009-01,prx:10001,pwn:87,cli:automatic_climatisation,drc:four_or_five,stn:3,stx:6,emc:euro5!euro6,arb:front_and_side_and_more_airbags,dmg:false,abs:true,esp:true,xhl:true,prs:true,elw:true,nvs:true,pas:true,ehs:true,crl:true,fsh:true/pg:vipcar/187148944.html

Daca a adus cineva recent o masina din DE, il rog sa ne impartaseasca costurile cu drumul, taxe RAR, inmatriculare s.a.m.d.

Mersi

barele de pe plafon sunt de Highline... trebuie vazut de ce.....

drum - daca mergi cu alta masina - carburant la amandoua, taxe, etc - putin sub 500 euro.

taxa poluare - eu am dat in 2012 - 190 euro - acum cred ca a mai scazut.

RAR - cartea plus ITP - aprox 100 euro... restul, inmatriculare, traduceri... le gasesti pe site-urile institutiilor care reglementeaza aceasta activitate.

tind sa cred ca da, si de ce ? ...........in Germania, daca "te prinde" ca ai/sau dat km inapoi, este "caz penal".

este... dar nu inseamna ca nu vin si masini modificate de acolo. Sa nu uitam ca sunt multi turci, albanezi, etc... patroni de parcuri.

e caz penal, daca se descopera acolo.... de aceea banuiesc ca risca doar la cele de Export....

cine / ce autoritate verifica daca ai dat km inapoi?

verifica din oficiu sau la cerere?

....sigur nu din oficiu. O poti verifica la orice reprezentanta, dupa ce o cumperi..... sau depinde ce documentatie are la masina.

aici cine cumpara mai des masini de afara, ne poate ajuta cu o precizare.

Link către comentariu

Salut. Si barele de pe plafon la masina mea sunt tot de Highline si masina este Comfortline cu ceva dotari(xenon, parbiz fata incalzit, trapa, RNS510, geamuri fumurii fabrica, perdelute usi spate, senzori fata-spate, camera mers inapoi, park pilot, etc) si am si un amic la care este la fel. Precizez ca eu am fost dupa ea in Germania si am verifiact-o (inainte binenteles ) in reprezentanta si nu au fost inlocuite.

Link către comentariu

am inteles.... pe semne au fost perioade/tari - pentru care s-au pus barele de Highline....

Link către comentariu

Si eu am comfortline. Barele sunt cele de highline. Banuiesc ca exista un pachet exterior chrome(optional).

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Link către comentariu

posibil.... de obicei Highline vine cu toate ornamentele ext cromate - inclusiv grila fata.

o sa urmaresc acest aspect, pe viitor.

Link către comentariu

barele cromate de pe plafon era dotare optionala pt confortline si sportline, standard full crom pt higline (bare+crom geamuri+bandouri usi+grila fata), pt sportline optional crom geamuri si bare

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut tuturor! Sunt nou pe aici, sper sa nu supar pe nimeni :). As avea nevoie de niste opinii in legatura cu achizitionarea unui Passat b6 motorizare 1.9TDI

Am un buget care se invarte undeva intre 7000-8000 E. Daca se poate sa-mi dati unele sfaturi, la ce ar trebui sa fiu atent cand cumpar o masina de genul asta, ce intrebari sa pun etc. :) De altfel daca este cineva dornic sa ma asiste in vizionarea masinilor si sa-mi acorde niste sfaturi live (chiar si contra-cost) ar fi super :D

Iata o masina care mi-a placut http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C31984847.html

Daca aveti niste pareri legate de ea va rog sa-mi spuneti. O zi buna

Link către comentariu

l2h tipul mai are vreo 6 masini la vanzare .... pentru mine nu e un semn bun asta .

El e din galati dar masina are numere de VN , celelalte masini au numere de GL sau germania

Link către comentariu

In anunt scrie ca are faruri adaptive. In general samsarii baga astfel de balarii la descriere sa fie lumea impresionata. Masina se vede ca are faruri normale cu halogel nicidecum adaptive. Sfatul meu este sa cauti o madina nerulata in Ro. Eu tocmai ce mi-am luat un B6 si am asteptat o luna pana am gasit ce vreau. In prima faza am cautat pe Autovit insa 80% sunt petarde. Nu merita. Stai si cauta afara saumacar una adusa din Germania nerulata sau manarita. Cand iti place o masina cere-i seria si verifica istoricul

Link către comentariu

1. Urmeaza sfatul colegului si fugi de samsari.

2. Fugi de masini de pe autovit (sfat personal).

3. Cauta sa te orientezi la alt buget pt o masina de genul asta in firea ei.

4. Referitor la masina, le langa ca nu stii real cati km are, sau cati km de romania, sau cum a fost servisata in romania.

5. Mergi pe premisa ca o masina buna costa, nu poate fi ieftina. Din pct meu de vedere ala e pret pt golf v in firea lui si ceva dotari, nu de passat.

6. Gandeste-te ca la o masina sh ai de facut revizii minimale: schimb ulei si filtre (intr-un caz fericit aprox 800 ron), distributia (ca nu poti sti km si presupunemi doar vreo 1800 ron la reprezentanta, mai punem un set de anvelope noi/bune) si ai sa vezi ca nu iti da nimeni o masina de 30.000€ noua o vinde dupa cativa ani la 1/3.

Lucrurile astea s-au mai discutat dar pt roman conteaza eticheta adica masina, nu si cum/daca functioneaza ea.

Bafta la cautari si nervi tari!

Ps: nu am luat in calcul taxa de poluare, daca necesita.

Link către comentariu

Ok. V-am inteles parerile asa gandesc si eu in momentul de fata, important e sa vizionez masinile apoi sa-mi analizez variantele.

bgd_b92 multumesc pentru link-ul de mai sus, foarte util o sa am in vedere tot ce scrie acolo in momentul in care sunt hotarat sa cumpar o masina :)

Totusi sper sa primesc niste sfaturi in legatura si cu masinuta din anuntul urmator ( imi place foarte mult :) )http://mercador.ro/oferta/vand-volkswagen-passat-b6-berlina-an-fabricatie-2006-ID1776z.html#ebc6bba226

Link către comentariu

Masina dupa mercador arata cam cat poti sa vezi in 3 fotografii. Ce mi-a sarit in ochi este uzura volanului in partea stanga. Am dat search dupa nr de tel nu mai apare nimic. DAR- putem sa spunem cate-n luna si-n stele aici. Pana nu o vezi live si nu o pipai degeaba. Puatra de hotar pt multi care-si vand masina este sa le ceri seria pt verificare istoric. Cartea degeaba ti-o arata. Se fac pe genunchi cartile si in Ro si in De. Mai ales daca el sustine ca e luata din Midocar clar masina a fost inclusa in program de garantie si service post vanzare. La buget adauga si schimburile de ulei si distributie.

Link către comentariu

Legat de seriile masinilor, exista un site unde as putea verifica istoricul sau asta o pot face doar la un service ? 

Link către comentariu

parerea mea, prea pare vopsita proaspat, pentru masina rulata de la 0km in Romania...

si nu, nu e Sportline. e trendline.

nu vad xenon.

Modificat de cosmin_nst
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!