Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

RadulescuRomulus

chiar nu pricep: tu fugi de targ si cand colo iti cauti masina la tomberoane?!

+

de unde atata bafta pe tine sa alegi anunturile cele mai evidente ca masinile-s prastii.

sfatul meu: nu te grabi. achizitia unei masini bune, sh, poate dura si 2-3 luni, in functie de cat de disperat esti sa faci o achizitie si norocu' de-a gasi ceva bun pe net.

sa incerci si sectiunea de vanzari auto de pe forum, poate iti va placea vreuna [dar sa retii ca sunt sanse sa mai pui ceva bani ca sa le cumperi].

Acum aproape 5 luni, un unchi de-al meu a vandut ceva ce cauti tu; avea 33k km reali, masina de prin 2008, luata din RO. A vandut-o cu 10.000eur. Retine ca masina a fost pe persoana fizica [nu samsar] si unicul proprietar al ei in toata viata masinii aleia. Deci, o masina buna... sare de bugetul tau.

parerea mea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

RadulescuRomulus

~ de astazi, pt o perioada de timp [nu stiu cat] am acces la site-ul carsontheweb.com

pt cei interesati de achizitionarea unei masini de acolo, va pot oferi seriile de sasiu ale masinilor care le solicitati.

Daca se considera necesar, voi deschide un topic pe tema asta. Las la aprecierea unui moderator. ~

Link către comentariu

Dute omule si vezi masinile..tu te iei dupa ce spune unul altul si nu le vezi din cauza ca sunt prea ieftine..cere detalii la telefon inainte sa bati drumul, incearca sa le vezi pe cele mai apropiate de tine, si care te incanta mai mult ; sunt oameni care vand si scump si ieftin..piata momentan este 0% barat....normal ca unii se vand nevoiti sa isi vand masinile ieftin...asta e un impediment ca sa nu o vezi ? pretul ? si daca are mici defecte sau unele probleme, ia in considerare pretul mic si faptul ca iti permiti reparatia fara sa sari de pretul pietei...decat sa iei o teapa de bani multi, mai bine cumperi una mai ieftina fara defecte majore si o aranjezi tu de banii care iti raman..masina noua nu vei gasi, km dati inapoi sunt inevitabili, asa ca testeaza masina la sange si vezi sa nu aiba probleme majore...

Link către comentariu

Sunteti de parere ca un b6 variant este bun (si ca marime ma refer, imi e teama sa nu fie prea mare) pentru cineva care are carnet de 1 an ?

Link către comentariu

Daca te referi, comparativ cu B6 berlina, diferenta de lungime este nesemificativa. Asa in general, depinde de preferinta si de obisnuinta.. Am cunostinte care dupa ce si-au luat carnetul au condus masini lungi (Passat sau Mondeo combi), pt ca asa a fost conjunctura, si nu i-am auzit sa se planga.

Link către comentariu

@tkz...diferentele la lungime nu sunt mari. Sedan-ul are 4765 mm iar variant-ul are 4774 mm. Am trecut si eu (in sfarsit, dupa o pauza de 2 luni fara masina) la variant. Stima!

Link către comentariu

Oho.... sa-l stapanesti sanatos !

Asteptam o prezentare..... pare ca avem aceelasi an.

sa inceapa update-urile.... :lol:

Link către comentariu

Multumesc foarte mult Florin. Sunt foarte multumit de achizitie...o sa deschid un topic nou pentru aceasta masina in sectiunea dedicata...sper sa nu mai am asa de multe modificari de facut (are cam de toate) dar, dupa cum stii, nu cred ca o sa ma...linistesc asa usor. Stima!

Link către comentariu

Buna ziua. Ce parere aveti despre aceasta masina ? http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C31268206.html

Ce stiu sigur, a mai fost scoasa pe autovit in decursul anului 2012-2013 de vreo 2. Dar nu mi-am notat cati km avea atunci. Cum sunt aceste motoare la performante in comparatie cu 2.0tdi de 140 si 170cp ? Ce consum mediu au si cel mai important, ma intereseaza daca mananca ulei. Dar daca are bi-xenon, crom, jante pe 18, nu ar trebui sa fie Highline ? Ca grila aia nu este in totalitate cromata.

Link către comentariu

Masina arata ok, motorul este senzatie, iti dai seama 200 CP...

Eu am 2.0 FSI, cu 150 CP, trage bine, gandeste-te asta cu 50+ cai si turbo ..

Pe langa 2.0 TDI chiar si cel de 170 CP este mai performanta clar, nici nu se pune problema. Pacat ca nu e DSG

In fine, masina arata bine, km cred ca sunt reali, e totusi benzinara..si anul este destul de bun, 2008..

Consumul este ca-m tot ca la al meu 2.0 FSI, adica in Negresti Oas (un oras mai mic) aproape de unde stai tu :P ...am un consum de 9% cateodata 10...iar la drum intins intre 6.5-7.5 % la mers lejer, iar cand o calci 7.5-8.5..si 9 poate .

Ulei, hmm fiind benzinara, mananca ceva ulei, fata de un 2.0 TDI, am facut un drum de Austria, si mers asa mai sportiv, a consumat putin ulei, a trebui completat.

Iar, intrebarea "nu ar trebui sa fie highline? " pot zice ca nu..daca are bi-xenon si jante pe 18 nu inseamna ca e highline, si sportline sau comfortline au asa ceva, poate jantele au fost puse dupa, bi-xenon probabil a venit ca dotare din fabrica..

Eu cred ca e Comfortline, asa e si la meu, fara grila cromata dar cu crom la geamuri. Deci cred ca e Comfortline, daca era Higline avea si crom fata. Dar cred ca alea sunt scoaune de Sportline, deci nu putem da verdictul :)) ...ramane doar sa il intrebi pe proprietar..

Deci in concluzie, daca nu te prea intereseaza consumul, si vrei ceva mai puternic, si mai diferit fata de altii (ca de obicei doar TDI veizi, rar veizi cate o benzinara) merita sa veizi masina, insa e ca-m departe...Masina pare ingrijita, culoarea e ok, jantele sunt senzatie.

Insa dintre toate, motorul o sa iti placa foarte mult, la performante ma refer, ca la consum...nu prea :))

Edit/// Si eu am mai vazut-o pe Autovit mai demult, nu stiu ce sa cred...(despre km vreau sa zic) ..dar tind sa cred ca sunt reali, iar pretul e ok..poate mai lasa putin din el.

Modificat de xDaniel
Link către comentariu

2.0TDI puteam sa cumpar demult de la prieteni. Dar toti au avut probleme la ele asa ca am ramas la varianta 1.9TDI, dar mi se pare cam slaba pentru aceasta masina. Asa ca am trecut la benzinare. Modelul B6 este foarte frumos dar inca nu am gasit motorizarea potrivita. Vroiam diesel dar nu prea am de unde alege. Cele CR sunt cam scumpe.

Un consum mediu de 7-8% este acceptabil.

Modificat de Scorpyon
Link către comentariu

Buna ziua. Ce parere aveti despre aceasta masina ? http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C31268206.html

Ce stiu sigur, a mai fost scoasa pe autovit in decursul anului 2012-2013 de vreo 2. Dar nu mi-am notat cati km avea atunci. Cum sunt aceste motoare la performante in comparatie cu 2.0tdi de 140 si 170cp ? Ce consum mediu au si cel mai important, ma intereseaza daca mananca ulei. Dar daca are bi-xenon, crom, jante pe 18, nu ar trebui sa fie Highline ? Ca grila aia nu este in totalitate cromata.

Nu, nu are nicio legatura.... dupa interior este Sportline, Jantele e posibil sa fie cumparate ulterior.....

consumul - o sa fie semnificativ mai mare, fata de 2.0Tdi - depinde si de traficul in care circuli... in Bucuresti, banuiesc ca 12l/100km e ceva pe aproape.... avand in vedere ca si CR-ul migreaza pe langa 9-10, in functie de aglomeratie.

Link către comentariu

buna ziua,

imi poate spune cineva putin despre motoarele 2.0 TDi CR (105kw) bluemotion euro 5 cu ADBlue?

cam ce consum au urban/extraurban/mixt (testat nu asa din carte) si daca merita ca si cheltuieli ulterioare sa fie cu ADBlue?

inca ceva...tapiseria daca e full piele (din aceea perforata) cum se comporta in timp...e mai ok sau nu fata de cea alcantara?!

Link către comentariu

Revin din nou cu o intrebare.

Exista costuri suplimentare la BlueMotion ?

Link către comentariu

Nu cred ca exista, si oricum toate Passaturiile astea noi (CR) sunt BlueMotion.

Si, au sistem start stop.

Nu are de ce sa fie vreun cost suplimentar, doar daca nu se strica mai repede electromotorul din cauza sistemului start-stop, da nu cred :))..e proiectat "cu cap"

Link către comentariu

buna ziua,

imi poate spune cineva putin despre motoarele 2.0 TDi CR (105kw) bluemotion euro 5 cu ADBlue?

cam ce consum au urban/extraurban/mixt (testat nu asa din carte) si daca merita ca si cheltuieli ulterioare sa fie cu ADBlue?

inca ceva...tapiseria daca e full piele (din aceea perforata) cum se comporta in timp...e mai ok sau nu fata de cea alcantara?!

Eu am motorizarea 105kw, 143cp, euro 6, cu AdBlue. Consum urban 8L (Cluj-Napoca). In afara 5L daca mergi linistit, cu maxim 120km/h. Daca mergi pe autostrada cu 160-200 consuma 7L-8L. Un plin de AdBlue tine cam 9-10 mii km. Un plin insemnand 80 ron. Cat despre start-stop, nu am asa ceva. Masina e model 2010.

Modificat de binisoft
Link către comentariu

tapiteria - ok - mai ales daca ai grija de ea - sunt creme speciale, lavete, etc.

consumul - variaza de la oras la oras, pondere urban/extraurban, stil condus, dimensiuni roti, etc.... deci, poate sa varieze cu cel putin 1l de la o masina la alta... cu mult mai mult, raportat la regimul de utilizare.

Link către comentariu

pt tapiseria full piele..ma gandeam la confort: gen iarna e gheata, vara se incinge super tare...:)....si pielea aceasta e la el?

referitor la verificarea unei masini la achizitie:

-in afara de km dupa VIN in reprezentanta, ce ar mai trebui verificat ce este critic(ceva pe la motor)?

-toate motoarele 2000TDi CR sunt cu BlueMotion(alea care nu au sigla) /  doar alea care au sigla sunt?

-merita un motor de 1600TDi sa-i acord interes...din 2010?

-care motoare sunt mai econemice 2000TDi CR / 2000TDi CR BlueMotion / 2000TDi CR BlueMotion + ADBlue? sau asta nu conteaza....doar variaza emisiile de CO2?

Link către comentariu

2.0 TDI CBAB mi se pare foarte economic, daca merg legal scot pe la 5%.

Cu motorizarea de 1.6 pe Passat a fost un topic intreg, a iseit cu smardoiala, merge daca esti familist si atat.

Link către comentariu

da, tapiteria se incinge vara... iarna, pana lucreaza incalzirea, e un pic rece... astea sunt motivele pentru care eu optez mereu pt combinatia cu alcantara

Link către comentariu

vreau sa achizitionez kit-ul  R-line de la tipul din Focsani  am mai cumparat cineva de la el se potrivesc?

Link către comentariu

ce pare aveti despre cutiile automate (DSG)? merita sau e mai buna cea clasica (manuala) pt aglomeratia din Romania?!

ce costuri suplimentare mai inplica o cutie automata?! am inteles ca uleiul trebuie schimbat la un anumit nr de km(cati? cat costa uleiul?)

Link către comentariu

daca mergi foarte mult in oras , merita DSG

Link către comentariu

Uleiul si filtrul la dsg se schimba la 60.000 km si intra 5.7 litri. 1 litru ulei OM 110 lei+ 1 fitru OM 115 lei.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!