Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Doresc sa achizitionez un passat din 2009-2010. Nu stiu ce motorizare e mai ok, adica cea cu cele mai putine probleme. Dispun de 8000 eur si vreau neaparat bi-xenon, incalzire scaune, comenzi volan. Poate cineva sa ma indrume spre o masina cu istoric, km reali...cu mesaj pe privat prin ceva link sau nr de tel.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu vreau sa te superi, dar nu ai cum sa gasesti masina ok, cu istoric complet, etc... dotarile care le vrei tu... si la 8000 de euro. Tu vrei o masina care la achizitie a fost 27,000- 28000 euro..... si in 3 ani sa ti-o vanda cu 8000...

gasesti, dar care au avut 300.000 km sau peste, care au fost lovite, etc.... oricum, nu masini curate.

la 8000 de euro, daca vrei Passat care sa fie ok, sa nu fie masluit, etc.... km pana in 200.000.... istoric, bixenon, incalzire scaune, volan comenzi.... trebuie sa cauti maxim 2008.

ALtfel, daca vrei 2010 cu dotarile care le vrei, trebuie sa mai pui minim 2000 de euro peste suma ta sau te poti orienta catre un Golf 6.

Spor la cumparare ! :icon_thumleft:

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

vezi ca zicea cineva ca poti sa iei B7 din 2011 cu 10k de euro ... mai pui 2k de euro si te-ai scos.

Modificat de livescu
Link către comentariu

asta e si mai tare......... dar nu m-am putut abtine.

probabil ca sunt B6 chiar si B7 la bani "foarte putini".....dar cu siguranta au km ca trenul.

Link către comentariu

5. 10 mii euro e foarte mult !!!Cu banii astia gasesti 2011.

la 10k euro gasesti 2011 doar daca are km de TIR sau daca e trosnita. eu nu stiu cine da minim 25k de euro pe o masina, o tine 2 ani si o da cu 10k euro...

si asta in ideea ca e luata din romania la 25k euro, ca daca vb de preturile din germania, sub 30k de euro nu gasesti passat nou (comfortline).

greu...

Link către comentariu

vezi ca zicea cineva ca poti sa iei B7 din 2011 cu 10k de euro ... mai pui 2k de euro si te-ai scos.

asta e si mai tare......... dar nu m-am putut abtine.

probabil ca sunt B6 chiar si B7 la bani "foarte putini".....dar cu siguranta au km ca trenul.

da... 2017.... rautate mica.... :D

cristi, nu numai ca trenul.... ci si au trecut pe sub el. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Am gasit 2 passat break unul la arad unul la cj dar fara comenzi pe volan in rest bixenon, incalzire in scaune cel de la cj din 2010, cel din arad 2009 cu 198mii respectiv 201 mii cu istoric scos de la reprezentanta la 7600 eur respectiv 7400 eur. Cel din cj e negru ( cam pretentioasa culoarea) cel din arad gri, amandoua cu 2.0-140 cai, euro 5( taxa de vreo 100€). Sau octavia break 2.0 cu 140 cai din 2010, bixenon cu 90 mii km luata din reprezentanta. Ce sa aleg? Sau sa mai caut...dispun de un 7000 dar mai strang cureaua pana la un 8000.

Link către comentariu

la euro 5 cu filtru de particule - taxa este aproape 200 de euro.

nu pot sa-ti recomand nimic, deoarece la banii astia - si km 200.000... sunt mai mult ca sigur masluite. Verifica bine, e pacat sa arunci cu banii....

Link către comentariu

Pai ... ok , iei una din alea  si ? daca pica ceva ai bani sa o intretii ? la 200 000 km (mai ales masinile dupa 2005 adica facute pt societatea de consum) poate pica orice.

Tu ai 7000 euro si strangi cureaua pana la 8000 ...parerea mea ...nu-ti permiti un passat ok .

EDIT : are dreptate radulescuromulus , gasesti un passat ok dar nu anul si cu dotarile pe care le vrei

Eu , pe al meu(2006  fara xenon , navi , cutie automata si trapa ...in rest nu stiu ce-i lipseste) ... il poti vedea dand click in semnatura nu l-as da pe 8000 chiar daca asa merge piata (facuta de samsari)

A fost luata in familie de noua ( ZERO km ) , la mine de la 45 000 km si momentan are 122xxx km (avea de dimineata) cu service si VW reprezentanta  si service normal , stiu ca la 12 000 km mereu schimburile de ulei si toate filtrele plus o bucsa, ce mai era nevoie.

Modificat de jiji2008
Link către comentariu

RadulescuRomulus

iti permiti passat ok.

doar ca un passat ok la 7-8000 eur nu e din 2010. Si nu euro 5.

un passat ok e de la un cunoscut ceva. In piata, nu gasesti passat ok, mai ales pe autovit.

Daca te-ai decis sa cumperi, urmareste si tu 1-2 luni netul, si vei ajunge sa deosebesti samsarul de proprietar. apoi, cu un test la reprezentanta sau alt service de incredere pt tine => vei gasi passat ok.

Link către comentariu

In principiu nu gasesti un Passat din 2010, totusi oricat de incredere ar fi vanzatorul verifica-i istoricul la reprezentanta. Inca o sugestie, daca gasesti un Passat din alt oras, roaga pe cineva de pe forum daca poate sa vada masina. Eu nu sunt in Arad acum, altfel te-as fi ajutat cu cea mai mare placere

Link către comentariu

Ha ha. Passaturipe dotate sunt mai ieftine decat Golfurile 6 Trendline :)), acelasi an de fabricatie. Nu cumva pt ca Passatul mananca km ca trecul pe cand cu golful nu prea iti vine sa bati sute de mii de km pe autostrazi?

Cine isi mai cumpara Logan nou la 7000 euro cand gaseste Passat dotat, vechi de doar 3 ani si costa 8000 euro?

Interesant.

Link către comentariu

Pasat-urile sunt ieftine doar cele variant ,deoarece 99% sunt preferate de societati comerciale.Golf-urile si berlinele vin de la persoane fizice si sunt mai scumpe,dar si mai putin alergate.

Link către comentariu

Ha ha. Passaturipe dotate sunt mai ieftine decat Golfurile 6 Trendline :)), acelasi an de fabricatie. Nu cumva pt ca Passatul mananca km ca trecul pe cand cu golful nu prea iti vine sa bati sute de mii de km pe autostrazi?

Cine isi mai cumpara Logan nou la 7000 euro cand gaseste Passat dotat, vechi de doar 3 ani si costa 8000 euro?

Interesant.

se stie,,,,

si mie mi=a zis cineva cand se uita la masina mea - Variant - uite domle, astia le fac full pe astea break, ca sa le vanda..... am ramas masca.... :D

Excalade - diferenta este, cel putin in Romania... ca in Germania, majoritatea masinilor sunt variant sau hatchback.... de cateva sute de euro...

.... diferenta mai mare, o fac masinile aduse de samsari si pe care noi le cumparam - stiind ca sunt manarite/masluite...... masina - indiferent de varianta de caroserie - curata, km in limitele bunului simt (adica sub 200.000km) - din strainatate - este scumpa.

Link către comentariu

Pai asta e defectul nostru ca vrem mult ieftin si bun ! :D

Link către comentariu

ca sa iti iei o masina de 8.000 de euro trebuie sa ai 10.000 disponibili

in caz contrar , e clar ca nu iti permiti acea masina de 8.000

dar ca sa iti iei o masina de 10.000 de euro ( pret real daca ar fi ok ) cu 8.000 de euro ( pret de samsar ptr masina aranjata ) , in cazul in care nu ai decat 8.000 disponibili , este ca si cum ai juca la loto

Link către comentariu

Am bani si 12000 dar problema e ca sunt in contructie cu casa, fac o facultate la Arad si merg la fiecare doua saptamani acolo...nu imi permit sa fac 1000 km dus-intors cu 1.6 benzina. Dar nici nu vreau baga toti banii in masina , nu vreau sa iau o gloaba din 2002 cu 3000 eur si 1 mil de km....as lua si un passat sau g4 din 2002-2005 dar cu km putini si istoric, dar nu la pret de sta mata in coada.

Link către comentariu

in acest caz , pentru drumurile lungi care le faci , cu rabdare , poti gasi la 10.000 de euro un B6 Bluemotion de 110 care sa nu aiba mai mult de 200.000 si sa fie intretinuta foarte bine - cu asta scoti o medie de maxim 5% la consum pe drumurile noastre

cat iti consuma 1.6 a ta extern ?

fa diferentele , transforma in lei si vezi daca merita sa iti schimbi acum masina sau dupa ce termini facultatea si casa

Modificat de tavitara
Link către comentariu

Salutare.

Rog ajutor si sfaturi.

As vrea sa imi cumpar si eu un passat, de preferinta culoare neagra,  1.9 TDI  am inteles ca ar fi mai buna, an 2006-2008 buget maxim pana in 7500 euro.

Treaba e ca nu prea ma pricep la masini si imi este tare frica sa nu imi iau teapa, bine ca  am pe cineva care se pricepe  la masini si il pot lua cu mine sa ducem masina  la tester.

Acum ma tot uit pe anunturi pe net, din targ nu as vrea iau ptr ca este plin de samsari.

As vrea o parere despre masina asta, pare suspect pretu tinand cont ca este din 2008?

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C31143113.html

Link către comentariu

E suspect de ieftina. Anuntul e sarac in detalii, nu cred ca e euro5 mai degraba e euro4 si aici poate ai suprize la taxa de inmatriculare. Oricum poti sa il suni pe vanzator si sa ii ceri seria sasiu, poze dupa factura de cumparare. Asta daca vrei sa iti pierzi timpul, eu bag mana in foc ca ceva nu e ok cu masina aia.

Link către comentariu

in anunt zice ca este platita taxa si nerecuperata...asa mi se pare si mie destul de suspect pretul

Link către comentariu

eu vad ca e highline , xenon oem , jante 17'' ''Westwood'' , motor 2.0 CR , piele , DSG! , comenzi volan nu vad dar in anunt zice ca are , 115.000km din 2008 la 6350 euro??? , din pacate este un vis frumos . nici daca ar fi din 2005 sau 2006 cu aceste dotari si la km respectivi nu ar fi la pretul asa de mic

Link către comentariu

multumesc ptr ajutor.....deci e clar ca e in neregula acea masina.

ramane sa mai astept si sa mai caut dar cred ca sunt slabe sanse sa gasesc pe internet o masina fara problema si la un pret bunicel

ceva sfaturi de unde sa iau o masina buna, prieteni care au un passat de vanzare?

masina asta  http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C31143217.html

o parere?

Link către comentariu

Tu chiar vrei sa cumperi o masina proasta?. Ultima masina pusa de tine, are cadranele cat si radioul de la modelul de la 2009 in sus (sper ca vad bine, ca asta mi-a sarit prima data in ochi). Doi la mana pozele parca sunt exact ca cele din primul anunt, putine si de o calitate slaba. Trei la mana, sper sa nu gresesc dar e euro4 si e dubios ca numai ce desi numa ce a iesit din leasing tipul a platit taxa care apropo cred ca e destul de mare si acum scoate masina la vanzare.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!