Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

RadulescuRomulus

Hai sa-ti mai zic o treaba: stiu un caz concret, dar am auzit de 4 reprezentante in RO care vand auto VAG si care aduc in parcul SH masini luate de pe carsontheweb.com . Insa, eu nu am intalnit nici un parc auto SH al reprezentantelor care sa se "laude" ca au masini aduse de afara. Toate merg cu lozinca "la noi ai garantie" sau "nu cumparam toate cazanele de pe strada".

Concluzia: discuta cu dealerul de oferirea unui discount! Mai ales daca achiti toata masina. Si nu ceda pana nu obtii cel putin 200€ ! Trebuie sa te targuiesti ca in piata! Welt si altii ca ei sunt samsari la 4 ace, iar in final auzi si la unii si la altii sa auzi aceleasi replici ieftine.

Trimis de pe al meu GT-S7562

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Un prieten de-al meu cumpara de pe www.carbider.com si uneori prinde masini foarte bune chiar din reprezentante singura dovada care trebuie sa o faca este un certificat ca e dealer autorizat de masini.

S-a oferit sa ma ajute dar cu atata bataie de cap cu taxa cu RAR cu alte cele am zis ca mai bine iau din Romania ca doar nu e dracul asa de negru..

Ideea e ca masina de la Avia cu 6390 a disparut din oferta.. Cea de la Brandy cu motor de 2.0 tdi 170 cai si DSG a disparut din oferta asa ca nu mai stiu ce sa cred..

Voi suna maine si voi intreba ce mai au pe stoc.. Poate le epuizeaza pe toate pana saptamana viitoare  :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Nu mai fi asa incantat de masini luate din Ro. Parera mea, de cumparator. Mai bine una cu 300.000 de afara , pe care sa o testezi bine inainte, rulata doar pe sosele ca n palma, cu motorina de calitate si revizii la timp, decat una omorata 100.000 in Ro , plimbata la Porsche si reparata deampixu

Link către comentariu

KeGPR ai dreptate in privinta anumitor lucruri dar cred ca si cei de aici ar putea avea cateva masini bune din care sa poti alege.

Momentan dupa multe cautari m-am oprit la un 4motion dar daca dispare si acela pana luni crede-ma ca primul lucru pe care il voi face va fi sa caut o reprezentanta cu masini rulate Volkswagen din afara..

Link către comentariu

considera un semn ca e cazul sa iei de afara decat cazaturi din romania.

"cateva" alea care le dorim toti nu ne pot ajunge tuturor.

daca urmaresti orice topic de achizitii de aici din orice arie ai sa vezi prima recomandare, sa cauti afara. sunt mult mai cinstite, adica pretul reflecta calitate si nu are asa multe lipsuri ca astea care sunt "full de full fara navigatie/piele/trapa" .

fa ceva analize si studiaza din ce tara ai tu mai usor acces sau cunostinte si indreapta-te spre tara respectiva, ideal ar fi germania dar si acolo sa verifici sa nu fie importanta din alta parte si sa fie doar pt tine din germania si tot asa.

Multa bafta si casca ochii inainte decat buzunarul apoi!

Link către comentariu

Eu am luat din Ro, cu 66.000 km reali-reali, servisata la PBN. In 15.000 km, dupa aprox 8 luni, dupa ce am mers cu ea doar afara din oras la drum intins, am schimbat:

- discuri spate + placute (toate)

- capsula vacuum galerie admisie

- kit ambreaiaj si volant

- reparat cutie de viteze ( inlocuit un rulment)

- bucse bascula fata

- reparat reglaj electric lombar de la sofer

- schimbat parbriz (era ff matuit de pietricele si nu-l mai suportam)

Toate astea au fost cam 1400 euro, in plus fata de pretul masinii 8100. Este drept ca acum am o masina de 81.000 km, care este in stare perfecta de functionare si - teoretic - nu ar trebui sa-mi ofere surprize majore un interval destul de mar ede timp, injectoarele fiind noi ( schimkbate pe circulara), turbina este in stare foarte buna, EGR e curatat si interiorul este impecabil. Si chiar este full (trapa, bixenon / AFS2, alcantara bej, cruise, 170cp etc). 

Ce vreau sa spun... este ca, fie si in cazul acestor ocazii ( eu consider totusi ca a fost o ocazie), trebuie sa fii foarte atent si pregatit sa accepti ca o masina SH este..o masina SH. Care iti va cere bani. Nu poti sau pretinzi sa dai 8000 euro pe o masina de 30.000 si sa nu existe si dezavantaje. 

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

Caut un passat 2008-2009 si nu stiu ce motor sa aleg.La 1.9 cade turbina ,la 2.0 pd injectoarele iar la cr pompa de inalta presiune.Benzinar exclus.

Modificat de ByZ
Link către comentariu

da, la toate cade cate ceva.... depinde de ce vrei sa cumperi.

daca te gandesti sa cumperi o masina buna, km putini - ai toate sansele sa fie ok.

Eu am CR de aproape 2 ani... nu a cazut nimic la el. Cumparat din reprezentanta in Germania, cu 59.000km la bord.

Link către comentariu

Vreau sa cumpar si eu un passat B6 dupa 2008 diesel, automat si navigatie.

Imi ajung 12.000 pentru o masina buna?

Cat e casco pentru o asemenea masina?

Cam ce piese pica mai des?

Cam cat costa pe an intretinerea la o asemenea masina?

Pana acuma am detinut o masina cu garantie si full casco, asa ca nu ma pricep deloc la cat costa diverse piese ce pot poca la o masina.

E mai problematic dsg-ul? Am inteles ca trebuie sa ii schimb uleiul si ca costa vreo 20 de milioane.

E mai mare consumul ca la cutia manuala?

Merita mai mult o skoda superb? Sau e in principiu aceiasi masina?

Scuze pentru zecile de intrebari, dar pur si simplu nu vreau sa regret ca vand o masina cumparata de noua(nu e logan) cu putini km, si toti facuti de mine si sa ajung sa detin un mancator de bani...

Link către comentariu

Din 2009 au inceput sa puna motoare CR, care sunt foarte fiabile si economice.

Casco, costa in jur de 3500/an.

Uleiul la cutie se schimba la 60.000km, dar nu stiu pretul.

Intretinerea este la un pret moderat. Eu fac reviziile la reprezentanta si ma costa cam 800 Ron cu ulei si filtre originale. Cu piese de producator poti ajunge la jumate.

Consumul la DSG, este cu 1l mai mult fata de manual. Recomand acest motor si DSG, ca au 2 prieteni.

Intr-adevar nu scot consum de 4.3% cum scot eu cu 110cai Bluemotion, insa un 5.5% scoti la drum. In oras, ia mai mult, ca esti tentat sa o calci. Motorul este fascinant. Va fi urmatorul motor pe care-l aleg, cu DSG.

Sfatul meu este sa-i bagi motorina doar de la pompe cu brand serios si sa nu te bucuri la o economie de cativa lei cu motorina proasta.

In rest, nu ai ce probleme majore sa intalnesti, depinde si de norocul fiecaruia.

Spor la cautari si noroc!

Link către comentariu

Totusi despre ce motor vorbesti?

Vad ca 2.0 este si in varianta de 110 si 140 si 170 de cai.

Link către comentariu

Vorbeam de cel de 170cp DSG, care-l au 2 prieteni si care la intretinere (consumabile) costa ca si al meu.

Al meu, de 110cp, este f economic, dar dupa ce conduci 170cp si te intorci la 110cp esti putin dezamagit, daca intelegi senzatia.

Link către comentariu

nu ceda asa usor.....cauta si de 140cp. Inarmeaza-te cu rabdare si vei gasi masina dorita.

Link către comentariu

eu as cauta sa sa iau de 170 cai , daca ai rabdare o sa apara si "zana" ta

Modificat de bn12cos
Link către comentariu

Salut,

Caut un passat 2008-2009 si nu stiu ce motor sa aleg.La 1.9 cade turbina ,la 2.0 pd injectoarele iar la cr pompa de inalta presiune.Benzinar exclus.

La 1,9 din 2008 ,nu prea am auzit sa cada turbina asa usor.

Eu am 200.000km,masina de noua,achizitionata din Romania si nu am avut probleme cu turbina,pot afirma ca am cam tras de masina(fiind si masina de servici),volanata da,am schimbat-o la 120.000km.

In ceea ce priveste pompa de alimentare cu motorina,la ce te astepti avand in vedere calitatea motorinei din tara noastra.

Acum sa o spunem drept,ceva trebuie sa pice,depinde si de norocul fiecaruia.

Bafta in alegerea masinii dorite.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Este cineva pe forum care iti poate oferi istoricul masinii contracost daca ii dai seria sasiu?

Link către comentariu

In topicul asta, post-ul #4171

L-am gasit cu functia 'search'

Modificat de nyrol5
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut băieți,

Sunt pe cale să achiziționez un Passat (2008 euro4 B6 TDI 2.0 CR 140 CP) la 164.000 km la un preț de 8.800e. Mașina a fost foarte bine întreținută, distribuția a fost schimbată și nu a avut probleme. Îl cunosc pe proprietar și este un tipicar, perfecționist, a mers cu huse puse a făcut reviziile la timp, mașina nu manifestă nici o problemă la km pe care îi are, are foarte multe dotări inclusiv comenzi pe volan (http://i.imgur.com/V6fqjxa.jpg)

Vreau să știu dacă merită banii ținând kilometrii pe care îi are și potențialele probleme care pot surveni. Voi ce părere aveți ?

Link către comentariu

Iar la cei 8800e gasesti din 2010 dar la ce km?! La 164k ? vise umede....

Link către comentariu

Gasesti 2009/2010 cu 180-200 mii km reali.La 100 mii km rulati  in RO(in majoritatea cazurilor) masina se deterioreaza mai mult decat daca ruleaza 200 mii km in DE. 

Vezi preturile de pe autovit pt 2009/2010 , scade 19% si iti da pretul din DE.

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

bate la ochi..... putini km, putini bani.... iar acest aspect se va echilibra in timp, cand o sa bagi diferenta de pret, in piese, manopere, etc.....

Link către comentariu

In plus  de la 2008 la 2010 e o diferenta de luat in calcul.Exemplu: ceasuri bord,volan,clima,pompa ulei fara probleme....etc

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!