Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Pai fie e pretul minim si de acolo se liciteaza, fie este valoarea reziduala si le cumpara ori cei care au "relatii" ori se face tragere la sorti :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Preturile sunt de plecare, licitatia consta intr-o oferta pusa in plic care vor fi deschise pe 12 sep cine a pus suma cea mai mare cumpara masina.

Cei care le-au condus aveau prioritate sa le cumpere fara licitatie dar nu au vrut... au primit A4 2013...... huuuuaaa cand se cer reduceri de costuri in firma.

Masinile apartin multinationalei unde lucrez si confirm ca au fost servisate numai la Porsche, starea lor este una buna... au mai luat cate o cheie cate o stersatura zgarietura doar sunt din 2005/2006.

Link către comentariu

Ai grija. Asa am zis si eu ca fac o super chestie, ca iau o masina servisata la pBN, ca are doar 66.000km, ca e ok ca nu e de la samsar... e o loterie! Depinde cine le-a condus.

Eu am schimbat la ea discuri + placute, am alergat pe la diversi "meseriasi"ca aveam o problema banala de vacuum, dar am pierdut timpul ca deh... iar acum se pare ca trebuie sa schimb rulmentii din cutie. Deci daca o iei la un super pret, da, altfel incearca sa o duci la un service inainte sa te arunci!

Eu am dat 8100 pe ea si consider inca a fi un pret bun.

Link către comentariu

Poate ajuta pe cineva care ar vrea sa cumpere masina asta, de care m am interesat eu, sa vada si istoricul

WVWZZZ3CZ9P071799

daca tot a fost platit, ar fi pacat sa nu ajute pe altcineva

report_autoDNA_Maxi_WVWZZZ3CZ9P071799.pdf

Modificat de at_b
Link către comentariu

Chiar eram curios cum arata un raport de la autoDNA, si acuma ca l-am vazut, pot spune ca nu sunt prea impresionat. Se pare ca ei scaneaza niste baze de date publice, dar nu ofera date relevante cu privire la istoricul service, asa cum sunt cele pe care le poti obtine de la o reprezentanta, la alea nu au acces. Si cu banii aia poti obtine istoricul service de la colegul Trufin sau direct de la un angajat de la reprezentanta.

Link către comentariu

RadulescuRomulus

....sau direct de la un angajat de la reprezentanta.

Ma indoiesc. Sincer ma indoiesc de treaba asta!

Link către comentariu

Romulus, eu asa am facut. Atat ca nu mi-a dat omu un print-out, ci mi-a spus verbal inregistrarile cele mai relevante (schimb distributie, schimb pompa motorina sau alte piese) si mi-a mai spus ca nu apar inregistrari care sa faca referire la accident, cati km erau la ultima intrare, etc.

Link către comentariu

In functie de receptionerul de la reprezentanta poate sa iti spuna sau nu istoricul ,cu sau fara talon.Nu se printeaza informatii din baza de date.

Link către comentariu

@nyrol5 serios? cine iti spune tie la reprezentanta cum arata masina in momentul scoaterii la licitatie, inainte de un makeover romanesc? sau cati kilometrii avea daca nu a mai calcat pe la vro reprezentanta VW dupa iesirea din garantie? (cum sunt sigur ca era si cazul asteia) 

mie mi se pare 2 sisteme complementare cu informatii diferite, nicidecum exclusive. ar trebui sa obtii toate informatiile, din toate sursele si sa le corelezi cu povestea/cartea vanzatorului, asa vezi daca ceva miroase ciudat. parerea mea

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Dupa indelungi cautari si o masina achizitionata acum doi ani din Germania ( un Toyota Avensis ) m-am decis ca ar fi cazul sa trec la o masina putin mai noua si cu km mai putini.

Am cautat si aici pe forum dar nu am gasit ceva care sa se incadreze in bugetul meu si nici in dorinta pe care o am.

In schimb am gasit pe site-ul weltauto si la dealerul AviaMotors ceva interesant si as dori daca se poate sa imi spuneti daca considerati ca la km respectivi si la acel pret s-ar merita achizitonarea acele masini.

Am citit foarte mult pe aria Golf 5 despre acest motor tocmai de aceea as dori sa o iau la km cat mai putini.Venind de pe un Toyota cu motor 1.8 vvt-i as dori sa continui tot pe o masina pe benzina.

Aceasta este masina si astept cu nerabdare un feedback si multumesc anticipat comunitatii vwforum pentru viitoarele raspunsuri.Parerea o puteti spune si in privat ca sa nu se considere offtopic daca doriti.

http://www.aviamotors.ro/welt/detalii/1271

Modificat de AndreW_LG
Link către comentariu

Din cate imi aduc aminte, masina asta sta la vanzare de mult timp..... a mai postat-o cineva.

In afara pretului, altceva atractiv la ea, nu vad.

Link către comentariu

dupa indelungi cautari si eu am ajuns la aceeasi concluzie cu tine cu km mai putini si de la un vanzator, sper eu, mai reputabil asa ca mi-am luat un golf de la weltauto/brady. totul pare ok si oamenii si masina foarte ok pana acum, vom vedea pe viitor. 

la masina aleasa de tine, eu nu pot sa ti spun decat ca nu cred ca o sa ai in veci consumul afisat de ei acolo.

Link către comentariu

sigur ca nu are nicio legatura cu ce este acolo......

Link către comentariu

Consumul ma astept sa fie undeva la 10 prin oras nici nu imi fac sperante.

Mai erau doua masini apropiate de aceasta ca si km una pe la 5800 euro parca si cealalta nu am mai gasit-o prin oferta.

Recunosc ca ma tenteaza foarte mult masina din punctul de vedere al km si sa nu fi fost lovita tocmai de aceea am ales acest model chiar daca nu are foarte multe dotari.

Jante imi pot cumpara eu de care doresc daca ar fi sa fac aceasta investitie dar tinand cont ca deja intram in sezonul rece prima optiune ar fi cumpararea unor cauciucuri bune de iarna.

Link către comentariu

RadulescuRomulus

1. la weltauto poti cere dealerului sh sa iti arate istoricul fara nici un cost. Si daca vrea, ti-l arata.

2. intamplarea face, cunosc fostul proprietar. Masina nu a fost lovita [sau cel putin nu stiu eu sa fi fost], el lucreaza si acum la Avia.

Pt ca eu cunosc soferul [dar nu cunosc masina] nu as cumpara masina. Adica... cunosc soferul care a condus-o.

Succes!

Link către comentariu

M-ai bagat in ceata Romulus..

Am citit pe aici cat de mult te-ai chinuit tu sa iti gasesti masina si ma gandesc ca s-ar putea sa trec prin aceleasi etape..

Totusi la km acestia cat de mult se poate sa fi afectat masina sau motorul?  :icon_confused:

Link către comentariu

RadulescuRomulus

ca sa alung ceata: asta cand a luat masina a luat-o pe un super pret [a avut maxim de discount care se poate acorda unei pers fizice]. Si nu e genul care sa ingrijeasca de masina, atat mecanic, cat si estetic/curatenie. Merge ca un bou, ca desi m-a ajutat si pe mine cu verificari la a cele ce i le-am dus, io nu i-as da masina sa mi-o conduca.

pt ca literalmente are scarba de automate, mie mi s-a facut scarba de manuala lui. De aceea am zis ca eu nu as cumpara masina lui. 100% subiectivism.

retine:

- tu nu cumperi masina de la el, ci de la welt

- pe tine nu trebuie sa te preocupe in primu rand cum a fost condusa, ci starea in care este ea acum, ce necesita reparat, chesii din astea. Cum a fost in trecut, lasa pe locul 2.

parerea mea.

Modificat de RadulescuRomulus
Link către comentariu

da... reapare, ca a mai fost acum ceva timp

10l/100km in Bucuresti... mai greu daca e aglomerat.

Link către comentariu

Tinand cont ca saptamana viitoare luni merg la Bucuresti sa ma inscriu la master am luat in calcul mai multe masini chiar daca va trebui sa suplimente putin bugetul.

M-am uitat si la masina aceasta http://www.bradytrade.ro/content/vw-passat-comfortline-dsg-20tdi170cp dar de data aceasta o sa rezerv o zi pentru test-drive cu ea in asa fel macar stiu ca daca se va vinde o sa fiu anuntat in prealabil.

Ceva pareri,obiectii?! :-)

Tin sa îi multumesc pe aceasta cale si lui Romulus fiindca m-a lamurit in cateva aspecte destul de importante,zic eu, in achizitia unei viitoare masini.

Link către comentariu

e una din masinile de care m am interesat. o conduce un mecanic al lor asa ca ai mare grija sa suni inainte sa te asiguri ca e masina acolo. eu am fost de 2 ori si nu am vazut o ca nu era, nu m a interesat prea tare ca era in plan secundar. din cate am inteles masina mecanic ar trebui sa fie ok, din punct de vedere estetic mai are mici defecte. din pacate nu am apucat sa o vad personal.

daca te intereseaza iti dau un pm cu persoana mea de contact de la brady, din cauza caruia mi am luat si masina si care a fost ft corect si de ajutor pentru mine si poti vb/te asigura cu el ca totu e pragatit pentru cand vi.

Link către comentariu

Mi-ai fi de foarte mare ajutor. Cei de la Brady lucreaza maine sau cand o pot contacta pe persoana respectiva? M-ar fi interesat si un alt aspect daca pretul e cel final afisat pe site sau se mai poate face un anumit discount? A nu se intelege ca vreau sa imi scada sute de euro sau merg sa negociez cu ei ca si in targ ci doar sa fie o oferta convenabila pentru ambele parti.

Link către comentariu

Pentru cine e interesat: am nevoie de o verificare de istoric pe baza de VIN si tocmai am vorbit cu colegul care facea verificare de istoric pe baza de VIN, nu mai face asa ceva... Deci faza cu platesti si obtii istoricul deocamdata nu mai merge, trebuie cautat direct pe cineva la un dealer...

Link către comentariu

Eu nu mai pun masini aici pe forum..  :icon_cry:  Ambele masini pe care le urmaream au disparut din oferta..

Oricum voi suna maine sa vad mai exact poate s-a produs vreo eroare sau fac update la anunturi..

Mai am o singura varianta cea cu 4motion daca dispare si ea pana maine atunci chiar ma las pagubas  :tuktuk:

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!