Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Salutare băieți,

Revin cu o întrebare. Ce părere aveți despre motoarele 2.0 CR de 140 cai? Am inteles ca nu sunt bluemotion, dar daca mă puteți ajuta cu mai multe detalii, as fi recunoscator!

Am gasit masina, din 07.2009, cu un astfel de motor, 175000 km reali, cu istoric in Germania, cu TUV din Germania (ceva in genul certificatului DEKRA de care s-a discutat mai sus), echipare Highline, trapa, piele alcantara, scaune incalzite, încălzire auxiliara, iar ca pret, o scot undeva la 11500 euro.

Ce părere aveți?

Hello again,

Zilele trecute va intrebam de masina de mai sus... Ei bine, de ieri masina este la mine!!!!! Si este impecabila, zici ca e noua!

Sunt foarte incantat de ea si as plimba-o non-stop. :) Trebuie sa ma documentez acum, pentru ca trebuie sa ii schimb filtre, ulei + distributie si sa ii fac CASCO. O sa am gramezi de intrebari si ma bazez pe ajutorul vostru! :)

Voi cat platiti la CASCO si unde aveti?

CASCO + RCA la Generali: 2320 + 702 RON. Masina pe numele meu, 32 de ani.

Modificat de EWS
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu despre asta discutam aici.

Citeste informatiile din aria si o sa primesti raspunsuri la 99% din intrebari!!

Link către comentariu

RadulescuRomulus

mare intrebare ce am la voi: masina din poza de mai jos costa aprox 8100eur+adusul in tara alti ~1300eur.

la acest model cu 4 spite la volan, ii pot pune noul volan in 3 spite + comenzi pe volan?

Daca da, cam care ar fi costul?

ma tenteaza, daca iese bine la verificarea seriei de sasiu. dati zoom pe poza ca nu ma descurc deloc cu paintul din windows 7...

post-110431-0-19130100-1374002161_thumb.

Link către comentariu

Sigur ca se poate..... iti trebuie volanul cu comenzi plus airbag (si cablajul interior) - zicem 250 euro SH plus alt calculator coloana - sa zicem 100-150 euro SH.

Link către comentariu

mare intrebare ce am la voi: masina din poza de mai jos costa aprox 8100eur+adusul in tara alti ~1300eur.

la acest model cu 4 spite la volan, ii pot pune noul volan in 3 spite + comenzi pe volan?

Daca da, cam care ar fi costul?

ma tenteaza, daca iese bine la verificarea seriei de sasiu. dati zoom pe poza ca nu ma descurc deloc cu paintul din windows 7...

Mai bine puneai si tu link-ul in loc de un screenshot unde sa dam noi zoom.

Link către comentariu

Salutare fratilor. Vin si eu cu o intrebare in fata voastra: In aceasta toamna vreau sa-mi schimb Golful cu un Passat CR de 140cp si sunt tare atras de cutia DSG. Precizez ca masina, la fel ca si precedenta o voi achizitiona personal din Germania si as vrea sa aiba pana in 150 000Km.

Cum sunt cutiile DSG dupa 2009 - 2010? si cum se comporta in timp.

Link către comentariu

Salutare, am si eu o intrebare ca am vazut ca va pricepeti... ce parere aveti despre http://www.bestauto.ro/vw/passat/combi/auto/2651449.htm?pgsource=searchresult&fuelname=diesel&year=2010&colorname=negru&countyname=cluj,&tabid=1&pictureid=1#breadcrumb ?? cu pretul mai mic bineinteles.

Multumesc pentru atentie.

Link către comentariu

RadulescuRomulus

intrebare: exista si pe aria de Audi un topic asemanator? ca nu am gasit.

si care e intrebarea de fapt:

- cutiile automate de pe audi A4, productie 06.2010 sunt mai fiabile decat cele de pe passat?

- motorul de 2 / 143cp [in anuntul de vanzare] e acelasi cu cel de pe passat?

aici e masina:  http://www.carsontheweb.com/en/cardetail/760820/Audi%20A4%2020%20TDI%20143CV%20Automatic

Link către comentariu

Salutare, am si eu o intrebare ca am vazut ca va pricepeti... ce parere aveti despre http://www.bestauto.ro/vw/passat/combi/auto/2651449.htm?pgsource=searchresult&fuelname=diesel&year=2010&colorname=negru&countyname=cluj,&tabid=1&pictureid=1#breadcrumb ?? cu pretul mai mic bineinteles.

Multumesc pentru atentie.

iti pare mare pretul ?

Link către comentariu

Chiar asa , cum zice si Florin ...cred ca gratis ar fi cel mai bine daca s-ar putea lua , nu ?

E adevarat ca are 180 000 (in anunt) personal am vazut masini din 2010 cu peste 250 000 km ...dar totusi , sub 20 000 de noua nu cred ca a fost

Link către comentariu

Nu-mi pare mare pretul..am vorbit cu el ..e samsar 100%...mai are un ford si-a luat teapa ca e euro4.  Ar parea real 180.000km... 8400euro am vb cu el...cu toata experienta pentru ca am fost de n ori in germania sa-mi schimb masina...si i-am zis ca stiu ce inseamna un samsar... eu sunt din bucuresti...o sa ma duc luni-marti sa o iau ...dar aspteptam ceva pareri:) 

Link către comentariu

Aia cu consumul de 4L/100km mi se pare o mare "vrajeala". Eu sunt curios cum de are ITP valabil pana in august 2015, daca acum suntem in iulie 2013. Pretul e ok, dar km e posibil sa fie mai multi, mai ales ca vad ca are numere de Belgia, cred.

Link către comentariu

Sunt numere de Olanda:)

Link către comentariu

Maine seara plec spre cluj... ar trebui sa ma uit la ceva anume care se strica specific Passat...nu am avut pana acum passat si d'asta intreb. 

Ms. Stima!

Link către comentariu

fbiaction verifica daca pe loc , la ralanti se zguduie masina iregulat poate chiar f fin si insesizabil in mod normal ...e posibil sa fie vestita volant cu masa dubla(tuturor ne face mai devreme sau mai tarziu)

poate fi un motiv pentru care sa ii mai scada pretul

Modificat de jiji2008
Link către comentariu

Si inca ceva... am vazut ca Cd playerul este unul pioneer...are ceva?:-?  e gps..si merg si comenzile pe volan

Link către comentariu

adica e after market. ma indoiesc sa aiba si navigatie (daca e 1din) cu atat mai mult ma indoiesc sa comunice cu comenzile pe volan.

era de cel mai bun gust sa fi gasit playerul OEM pe masina.

Link către comentariu

Asa scrie in anunt:-navigatie (include Romania) , modelul este pioneer avic-f320bt   am vazut ca are gps... si volanul este cel de la passat cc si tot la volan scrie: comenzi volan  

daca nu merge(sper sa nu se intample asta) o sa scad la pret foarte mult... pentru ca imi place modelul, anul si motorul. si un OEM poate il iau de la dezmembrari si sa vand playerul actual... acum ramane de vazut.

Link către comentariu

RadulescuRomulus

revin cu intrebarile mele. pe topicul de audi ... nu misca nimeni :(

- cutiile automate de pe audi A4, productie 06.2010 sunt mai fiabile decat cele de pe passat?

- motorul de 2 / 143cp [in anuntul de vanzare] e acelasi cu cel de pe passat?

aici e masina:  http://www.carsonthe...143CV Automatic

Link către comentariu

Nici aici nu vei primi nici un raspuns, fiind arie dedicata Passat B6 si nu arie versus.

Bump in ariile tehnice se sanc cu warning.

Multumesc.

Link către comentariu

Ai luato? E ok?

Link către comentariu

RadulescuRomulus

:(

nu, n-am reusit. [asta daca mi te-ai adresat mie]

nu m-am inteles la pret cu firma pe care urma sa fie adusa/cumparata masina.

ca istoric, era impecabila: schimb de filtre la zi, ulei in cutie, a schimbat pana si "celebra" broasca de la capota. n-avea distributia facuta.

mi-a scapat. si-mi vor mai scapa, pana gasesc pe cineva cu care sa ma inteleg la bani pt transport  & formalitati.

Link către comentariu

ok, bafta in continuare la cautat.

Link către comentariu

Imi pare rau...dar sunt convins ca vei gasi ce cauti bafta!

Intrebare exista passat cu start stop+dsg ???

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!