Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

asa multe ca nu are proiectoare si comenzi volan......... este confortline cu navigatie si senzori parcare......

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa nu fii in stare sa iti dai anuntul cum trebuie inseamna ca ori esti un imbecil notoriu, ori minti/ dezinformezi doar-doar o pica vreun fraier.

Eu am dat 8200 pe un highline 2006 cu 66.000km reali si facuti in Ro. Nu e perfecta si am bagat vreo 500euro in ea, insa overall sunt satisfacut.

Link către comentariu

Mai pune inca 150k-200k km la acei 74mii.

1. Nimeni nu vinde o masina cat timp e in garantie si e acoperit cu toate cheltuielile eventuale cauzate de un defect de fabricatie. La acesti km, ar trebui sa fie inca in garantie. Tu ti-ai vinde masina daca ar mai fi in garantie inca 70 mii km ?

2. Cine isi ia diesel de noua, o ia ca sa circule cu ea. Nu da nimeni 30.000 euro pe o masina, o foloseste 3 ani, pierde 20.000 euro prin devalorizare si o da cu 10.000 euro cat e inca in garantie. 20 mii euro sunt multi bani, chiar si pentru un neamt.

Pe mine ma amuza la anunturile de pe autovit ca mereu se precizeaza "primul proprietar". Primul proprietar e firma de leasing din strainatate (sau o persoana fizica), al doilea e autohaus-ul (persoana fizica se duce si o da tot la autohaus cand nu o mai vrea), al treilea samsarul, deci in cel mai bun caz, tu vei fi al 4-lea proprietar.

corect.....

multi dezinformeaza.... ca sa aduca omul la masina. Dupa aia, vad ei cum il pacalesc sa o cumpere....

Link către comentariu

Ma bufneste si rasul la cat de naivi pot fi unii oameni .

Cum mai fratilor puteti crede ca un Neamt / Francez / sau ce natie de european vreti voi poate fi atat de prost sa va dea voua o masina de 1 - 2 ani de zile ce are sub 100000 Km REALI cu un pret de sub 9000 Euro (cand ea a costat de noua peste 30000 Euro) pentru ca asta ar fi pretul cu care o ia samsarul din Germania sau Franta ca sa o poata vinde aici cu 10000 Euro .

Pai mai oameni buni ganditi oleaca logic .

Sa va explic ca stiu cu ce se mananca treaba asta :

Samsar-ul o ia sa zicem din Germania cu 8500 Euro (ma refer la masinile ce au pe autovit pret de 10000 Euro desi multi de pe autovit nu au fost in viata lor prin Germania ci cred ca mai degraba le iau de prin Arad) o aduce in tara, iar  pe drum mai da in jur de 5-600 Euro, (drum dus Autocar sau Avion, Hotel ca daca ajungi noaptea nu stai in gara cu gramada de bani la tine, drum intors motorina, viniete si ce mai este nevoie) de inscris nu poate fi vorba ca e mare taxa si depareste cei 10000 Euro pret de vanzare, si ajunge masina 9-9100 Euro iar el o pune cu 10000 sau 10200 Euro ca sa poata sa negocieze cu clientul, deci profit 9-1000 euro .

Vreti masini bune trebuie sa scoateti bani din buzunare .

Mai ales la masinile cu multe EXTRASURI (Optiuni la noi) care in Germania sunt foarte apreciate, iar Nemtii cer bani pe ele OPTIUNI nu ca la noi cand ai arati ca ai NAVI , TRAPA , PIELE , ETC Romanu spune ca o ia pe ailalata ce e mai ieftina si arata le fel si ca lui nu-i trebuie aia sau ailalta , dar moare dupa ca nu are optiunile ca cealalta masina  (asta e doar un exemplu) .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Salutare din nou..

@jordi, aia de la Cluj nu apare in baza la VW.. :( asa ca o scot din calcule.. :)

Am gasit o masina la un samsar de la mine din oras, doar ce a adus-o in tara, nici pe net nu a bagat-o inca.. Fabricatie 2010/01, 139000 km, navigatie color, senzori, volan piele cu comenzi, pachet nichel, tapiterie plus (nu am vazut nimic deosebit.. nu stiu ce inseamna), jante aliaj 16", argintie.

Am verificat-o si sunt cateva aspecte pe care nu le inteleg.. poate ma ajutati voi. :)

- prima intrare service la final de 2010, la 31000 km (revizie)

- urmatoarea intrare, in service autorizat, in octombrie 2012 la 121654 km (revizie)

- a treia intrare in service autorizat, in noiembrie 2012 la 117000 (inlocuit ornament bara fata + navigatie)

- dupa care am inteles ca mai apare ceva, nu am inteles daca e tot intrare service (nu as putea spune mai mult pentru ca am vb la tel cu cineva de la Vw, nu am vazut cu ochii mei) din nou cu numarul de km de la revizia din octombrie (121654)

Nu am vazut inca cartea service, in seara asta, cel tarziu maine dimineata ma duc sa studiez mai bine masina si sa vad ce are in carte. Garantia la VW este de 120000 km? Mi-a zis un prieten ca e posibil sa fi dat km inapoi, sub 120000, pentru a rezolva pe garantie problema cu navigatia.. oare asta sa fie?

Multumesc pentru viitoarele sfaturi.. :)

Modificat de Sorin.1986
Link către comentariu

nu e posibil ....... E CERETITUDINE.......... crezi ca astia de la VW sunt prosti ? pai ei nu vedeau ca s-au dat km inapoi de la ultima intrare si schimbau pe garantie asa ca apare la "Vasile" pe bord km mai putini ? ....sa fim seriosi.

Link către comentariu

La ce mai stai pe ganduri?! Clar, a dat km inapoi pentru a face pe garantie, ce alt motiv sa fie la mijloc?!  :tuktuk:

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

prieten ca e posibil sa fi dat km inapoi, sub 120000, pentru a rezolva pe garantie problema cu navigatia.. oare asta sa fie?

Multumesc pentru viitoarele sfaturi.. :)

:)) Multumesc, mi-ai facut ziua mai frumoasa. In ce priveste tapiterie pluş probabil ca jucariile de pluş.

Modificat de iulianb2007
Link către comentariu

Hai ca-ti explic eu cum sta treaba .

Masina a facut in primul an 30000 Km 01.2010 -> Prima revizie Sfarsit  2010

Acum teoretic masina la a doua intrare cea din 10.2012 ar trebui sa aibe 90000 Km cu revizii din 30000 Km in 30000 Km (adica cate una pe an care ar trebui facute in service autorizat dar el nu lea facut) asta daca nu cumva a mai schimbat intre timp la un alt service neutorizat Ulei + Filtre inca odata .

Daca s-ar mai adauga cea de-a 4 revizie de schimb de ulei ar rezulta cei 121654 km care ai are in 10.2012 la a doua revizie .

Deci in concluzie KM sunt dati inapoi .

Dar ce este cert este ca masina sa aibe peste 200000 Km pentru ca este suspecta intrarea intr-ul service autorizat dupa 2 ani .

Ceea ce ma face sa cred ca aceasta intrare din 2012 este facuta chiar inainte de a fi vanduta de catre primul proprietar .

Link către comentariu

@dri@n si mie tot din cauza asta imi e putin teama.. dar sa fi stat oare masina din octombrie si pana acum fara cumparator.. adica in curtea vreunui parc auto?!...

sper sa ma elucidez cand voi vedea cartea service, sunt curios sa vad ce intrari are trecute pe ea si la ce serivice-uri..

nu m-ar deranja sa aiba 200.000 km.. numai ca as vrea sa stiu ca ii are.

Link către comentariu

Atunci, din pct meu de vedere e simpla treaba:

Du-te in germania, ia o masina la 200k km sau peste cu reviziile reale si pretu va fi pe masura si ai si rezerva de bani pt "just in case". Si cu toate astea nu mai esti mintit pe fata de samsarei care au scoala cat trenu si nu ii imbogatesti pe evazionisti.

Link către comentariu

Vineri am fost la Pitesti sa vad un passat 2009, ccu 158.000km, care intre timp s-a si dat.

Am verificat-o si ultima revizie era in martie 2013 la 152.000 si masina avea pe  bord 158.000 k.

In reteaua Vw apar doar 4 intrari printre care si cea din martie cre pica exact pe data si km cu cea din cartea masinii.

Numai ca in cartea service sunt doua tipuri de stampile......

Una de la un dealer Audi, care apare si in reteaaua Vw iar altele  de la service-uri agreeate de Vw, dar care nu apar in istoric......

masina era sevisata la intervale regulate de cate 30.000 ulei filtre, etc.....

Link către comentariu

RadulescuRomulus

era cu DSG? :tuktuk:

Link către comentariu

nu manuala. 6+1 140.........vezi ca este una la Ploiesti DSG.....albastra......verific-o si vezi ce-i de ea.....

Link către comentariu

uite aici un DSG , 170cp stock, si tot ce vrei..

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C29779564.html

cred ca are 60-70.000 km, peste ce scrie acolo, ar fi interesant, daca a verificat o cineva, sa ne zica si noua..

Apropo, de ce insemna masina cu dotari multe, si pretul e pe masura, asta e aproape full..

eu am totusi ceva in plus: parbriz incalzit si sound sistem

dar si in minus: scaune cu memorii, xenon, lane assist

Link către comentariu

Unicat tata, iti spun eu vere ca e unicat ! Ma apuca dracii cand ii vad pe astia ce scriu...

Link către comentariu

ii lipsesc mai multi km....o masina de 3 ani... la 35% din pret.... ?? adusa acasa... oricum, cine vrea masina curata, se duce dupa ea, o verifica acolo.... o achizitioneaza de la reprezentanta/dealer VAG.... si nu are stres.

pe cei care nu-i deranjeaza sa fie mintiti, pot apela la samsari.

Link către comentariu

si asta mai e si vopsita. proababil de aici pretul. portiera sofer difera mult.

"PADELE VOLAN F1" :)))))))))))

Modificat de cosmin_nst
Link către comentariu

unicat in Romania.... ca are clima BI-ZONALE.....

Link către comentariu

Numai acea portiera, eu unu o vad ca pe un cub rubik!  :icon_bounce:

Daca in poze se observa asa tare  :Computer: , in realitate...

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

RadulescuRomulus

o sa incerc sa merg s-o vad. macar pt exercitiul ochiului.

[poate or fi si "inflexiuni" de lumina ? pozele sunt undeva pe inserat, langa biblioteca...]

am sunat. masina este intr-o parcare "ingradita" de langa Liberty Mall, pe diagonala cu McDonald's.

Modificat de RadulescuRomulus
Link către comentariu

RadulescuRomulus

intrebare, daca se intampla sa aiba vreunul din voi date concrete/sigure: in Franta, Weltauto este firma serioasa ? Sau este ca in Romania [ma refer "excesiv" de serioasa, vezi weltauto de la avia pantelimon sau brady militari...]

Link către comentariu

Eu zic sa o iei, e unicat...Nu as mai sta pe ganduri

Link către comentariu

RadulescuRomulus

?? ce sa iau? sau cui te adresezi?

Link către comentariu

Nu mai laudati atat Weltauto.... am afalat de la niste prieeteni ca nu sunt atat de seriosi pe cat se pare. Dupa ce ca pretul lor este mult mi mare ca media pietei, mai fac si invarteli cu masinile.........

Nu pot sa spun mai mult pentru ca pe forum nu pot sa probez..........

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!