Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Simplu din pct meu de vedere:

Lipsa cartii originale, si s-a scos istoricul de la un amic, dupa care a incercat sa reproduca carnetul de revizii original.

Eu am incercat sa te atentionez in legatura cu parcul acela....

Multa bafta in continuare!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

WSC - "The WorkShop Code (known as the WSC) is found on the

Admin screen of a dealer's VAS-5051, as well as on the dealer's stamp. For
example, using the stamp below, the dealer's number is 401/742. To derive the
Work Shop Code, drop the first digit and use the remaining digits in order.

So, Evergreen Terrace Volkswagen has a WSC of 01742. This only

applies to US VW dealers. Canadian dealerships use a 4-digit number on
their stamp. To find the WSC, place a 9 before their number."

Masina era "buna" - de vopsit era cam toata vopsita - chiar cand am deschis portbagajul a venit asa, un aer de vopsea proaspata. Pe nici un geam nu avea trecut VIN-ul - desi masina era adusa din FR. Cel putin Km erau in regula, nu erau modificati. Nu am putut vedea bine daca structura de rezistenta era afectata - ma refer aici la lonjeroane. 

Daca vrei sa vezi daca WSC-ul era corect decodeaza-l ca in exemplu de mai sus - vezi apoi daca exista respectivul dealer - nu cred ca e totusi asa greu de facut o stampila ca cea de pe carte.

Modificat de pronet
Link către comentariu

@ Radulescu....vezi ca mai este una DSG la Hunedoara, pe autovit, si f. buna la bani. l-am urmarit pe vanzator si am vazut ca in 3 saptamani a vandut 3 masini....

Link către comentariu

RadulescuRomulus

@jordi: esti tare! :)) daca omu vinde multe, nu inseamna ca e si om serios. Mai degraba inseamna ca a dat peste habarnisti sau usor de prostit.

uite masina: http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C29727773.html

am scos istoricul: la 11.05.2011 avea 150200km

Reparaturhistorie_WVWZZZ3CZ9P075985.PDF

Link către comentariu

Cred ca  am fost destul de clar.....nu am spus ca omul este serios......ci ca vinde masini si ca este buna la bani...... la fel si cei de la Bucuresti.......la doua bune mai scapa si cate o naspa.....

Da...........masina are 245.000 km...

Modificat de jordi
Link către comentariu

RadulescuRomulus

posibil sa te fi inteles eu gresit; la cata treaba am si cum imi sta mintea numai la passaturi ...

Link către comentariu

Decat 10.000 pe una buna...poti sa dai 6000 pe

Una naspa si s-o repari tu. Cum vrei :)

Link către comentariu

Decat 10.000 pe una buna...poti sa dai 6000 pe

Una naspa si s-o repari tu. Cum vrei :)

...sau mai bine dai 15-16.000 E si iti iei una ok.eu cred ca e cea mai corecta varianta. :)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

16000 in 2013 pe un Passat B6, ii destul de mult, numai daca nu e un R36 :)) sau full option, cu tot...

In banii aia, iei CC foarte ok.

Modificat de xDaniel
Link către comentariu

Km multi nu inseamna neaparat ca masina este rea daca a fost servisata corect, la intervalele stabilite si in service-uri agreeate/autorizate. O astfel de masina este mai buna decat alta din ro, sersisata cine stie pe unde si care are 100.000km. Oricum drumurile din Ro distrug masina dublu fata de drumuri din afara. Si ca sa vedeti ca am dreptate lluati o masina 2008-2009 de afara si una 2009-2010 din Ro si vedeti cat de incheiata este masina, cum vibreaza caroseria, plasticele etc......

Ideea este ca masina sa aiba un istoric in service cat mai bun si cat mai putine interventii....asta inseamna ca soferul a stiut sa mearga cu masina..

cat despre preturi.... 16000 pentru un b6.... nu-i cam mult..... a aparut deja un alt model si se pregateste urmatorul..... o fi masina buna dar moral imbatraneste, iar peste cativa ani investitia se injumatateste.....sau mai rau.....

Financiar este mai corect rationamentul lui keGPR....

un exemplu..... si eu caut un passat.....si am gasit  un B6 din 2006, Highline, 75.000km, fara taxa platita la 12.000e.......

Cine credeti ca ar da banii astia pe o masina, fie si afara?

Link către comentariu

@RadulescuRomulus

tare isoticul, nu lipsesc decat 2 ani si 3 luni, sau mai bine zis a facut 15.000 km in ultimii 2 ani..

masina mea avea multi km, dar m a incantat cand am vazut ultima intrare n service cu 1 luna inainte sa o achizitionez..

si ca avea 15 pagini de istoric, totul facut in reprezentanta vw si detaliat, toate reziviile si recomandarile la schimb.., gen ulei dsg, lichid de frana

Modificat de mark21
Link către comentariu

Si eu, am cumparat Passatul in 2008, (2.0 FSI - an 2006) cu 78.000 si acuma are 95.000 km..si e 2013, 6 ani, si doar 17.000 km

Deci mai sunt cazuri si mai "grave" :))

Link către comentariu

RadulescuRomulus

nu stiu cat de grav esti, dar eu am ramas cracanat cand am vazut masina amicului de care ziceam. pe langa faptul ca isi doreste 12000 pe ea, pt mine e ciudat ca are acelasi sentiment pe care-l aveam eu cand am vandut meganul: pierd enorm de mult la masina la revanzare. si una e megane [adica devalorizarea e intrinseca], alta e passat.

dar cred ca la mijloc e si un principiu: masina nerulata are aceeasi devalorizare ca una rulata normal. Nu mai zic, pierderea e si mai mare cand o compari cu o "tinerica" la aceeasi varsta, dar 300.000km.

Link către comentariu

Anumite componente imbatranesc inerent. Un Cielo din 1995 cu 15.000 km la bord nu e "impecabila"...ca tot ce e cauciuc e dus, tabla pe duca etc. E un exemplu extrem, dar..

Link către comentariu

RadulescuRomulus

:)) deci, principiul e principiu :))

Link către comentariu

Ca vorbeam de devalorizare.....

In familie avem un megane din dec 2005, luat de nou si are 37.000km, absolut reali, revvizii numai la reno. Saptamana trecuta am mers si i-am rectificat discurile de frana pe fata pentru ca la franare te aruncau de pe scaun.....Din cauza statului au ruginit, Nu merg eu cu masina, ins apot sa spun ca masina care am avut-o avea 222.000km si avea discuri drepte, cu o uzura minina.

Vechimea masinii este un criteriu important pe lanaga km...... Km putini si aan jos nu sunt atractivi.

Link către comentariu

Km multi nu inseamna neaparat ca masina este rea daca a fost servisata corect, la intervalele stabilite si in service-uri agreeate/autorizate. O astfel de masina este mai buna decat alta din ro, sersisata cine stie pe unde si care are 100.000km. Oricum drumurile din Ro distrug masina dublu fata de drumuri din afara. Si ca sa vedeti ca am dreptate lluati o masina 2008-2009 de afara si una 2009-2010 din Ro si vedeti cat de incheiata este masina, cum vibreaza caroseria, plasticele etc......

Ideea este ca masina sa aiba un istoric in service cat mai bun si cat mai putine interventii....asta inseamna ca soferul a stiut sa mearga cu masina..

cat despre preturi.... 16000 pentru un b6.... nu-i cam mult..... a aparut deja un alt model si se pregateste urmatorul..... o fi masina buna dar moral imbatraneste, iar peste cativa ani investitia se injumatateste.....sau mai rau.....

Financiar este mai corect rationamentul lui keGPR....

un exemplu..... si eu caut un passat.....si am gasit  un B6 din 2006, Highline, 75.000km, fara taxa platita la 12.000e.......

Cine credeti ca ar da banii astia pe o masina, fie si afara?

Partial adevarat - drumurile proaste au un efect negativ asupra masinii, dar totusi km multi sunt multi, indiferent de intretinere/servisare - adica, o masina la 300.000-400.000km are uzura la componentele mecanice ale motorului, cutiei, etc..... mult mai mare, comparand cu una de 100.000km.....

altfel, masinile de afara sunt - in general - intr-o stare mult mai buna, decat cele din Romania.... dar au pacatul lor - km.... de asta gasesti B6/2010.... cu optiuni - la 10.000-11.000 euro... ca au in jurul la 300.000km.... si pe bord in jurul la 100.000km

un B6/2010 sub 100.000km - in Germania - are pret.....

Link către comentariu

adevar graiesti "coane" Florin.....ca un om mare. :blah:

Link către comentariu

Buna tuturor,

Sunt si eu in cautarea unui Passat B6, asa ca de unde ma puteam informa cel mai bine, daca nu de pe vw forum.

Ca si idee, as vrea un B6 cu motor de 2000, CR, cu bordul de Passat CC, climatronic, senzori de parcare si daca se poate, scaune incalzite si navi. Ca pret, vreau sa ma incadrez in 10000 - 10500 de euro. Legat de kilometrii, vreau doar sa am un istoric, sa stiu exact cati sunt si ce revizii ar trebui sa ii fac, dar nici sa sara de 200.000..

M-am speriat cand am citit pe aici ca unii colegi de forum au verificat si cate 40-50 de masini pana au gasit una buna.. Eu sper sa fiu mai norocos si sa gasesc mai repede.. deja nu mai am rabdare.. :)

Ca idee, ce parere aveti de masinile astea:

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C29480919.html - aici nu are carte service si a ezitat sa imi dea VIN - samsar din ala ordinar.. citez "da` tu cumperi masina sau cumperi km?"

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C29763191.html - aici spune ca are carte service, tot si mi-a trimis si VIN pentru a o putea verifica (astept sa vad ce istoric are) :)

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C29707491.html - pe asta a postat-o un coleg zilele trecute.. am discutat cu omul si s-a vandut la Constanta (avea ultima revizie acum 3-4 luni, la 123000 km) - deci exista si masini cu km destul de ok la niste preturi ok, asta legat de discutiile despre preturi pe care le-am tot intalnit pe aici.

Modificat de Sorin.1986
Link către comentariu

Daca acel Passat nu e revopsit.... :soothe[1]: Si doar 70k km!?

De ce nu va feriti de auto aduse din italia/ franta, te sperii cum pot arata masinile acolo! (exterior)

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

Credeam ca dupa 200 de pagini s-a inteles ca Passat 2009-2010 sau mai nou, cu nr de km <100.000 adus in vest nu poate fi gasit cu un pret de 10.000 E

Link către comentariu

Mai pune inca 150k-200k km la acei 74mii.

1. Nimeni nu vinde o masina cat timp e in garantie si e acoperit cu toate cheltuielile eventuale cauzate de un defect de fabricatie. La acesti km, ar trebui sa fie inca in garantie. Tu ti-ai vinde masina daca ar mai fi in garantie inca 70 mii km ?

2. Cine isi ia diesel de noua, o ia ca sa circule cu ea. Nu da nimeni 30.000 euro pe o masina, o foloseste 3 ani, pierde 20.000 euro prin devalorizare si o da cu 10.000 euro cat e inca in garantie. 20 mii euro sunt multi bani, chiar si pentru un neamt.

Pe mine ma amuza la anunturile de pe autovit ca mereu se precizeaza "primul proprietar". Primul proprietar e firma de leasing din strainatate (sau o persoana fizica), al doilea e autohaus-ul (persoana fizica se duce si o da tot la autohaus cand nu o mai vrea), al treilea samsarul, deci in cel mai bun caz, tu vei fi al 4-lea proprietar.

Link către comentariu

RadulescuRomulus

sub 100.000km si in 10-10.500eur = visul unei nopti de vara [a se citi insomnie!]

Link către comentariu

nici in Romania nugasesti mereu chifle din astea....

Dupa ce o verifici pe cea de la Cluj sa ne spui si noua rezultatul......

Modificat de jordi
Link către comentariu

Buna tuturor,

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C29707491.html - pe asta a postat-o un coleg zilele trecute.. am discutat cu omul si s-a vandut la Constanta (avea ultima revizie acum 3-4 luni, la 123000 km) - deci exista si masini cu km destul de ok la niste preturi ok, asta legat de discutiile despre preturi pe care le-am tot intalnit pe aici.

Doar ca ai vorbit cu el, nu inseamna ca asa si e. Sigur si acea masina avea km mult mai multi. Mie mi se pare suspect ca desi are atatea optionale, nu are comenzi pe volan, iar la descriere mai apare si TV. :)

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!