Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Mobil 1 daca nu vrei sa consume ulei. La filtre ..nu te zgarci.

Super dotari, sg minus sunt scaunuele non-sport, altfel ai de toate. Cat a fost si cati km are? Si...ce provenienta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. Sunt interesat de achizitionarea unui Passat b6, 140cp, cr, si am gasit ceva cu urmatoarele dotari: jante nichel, proiectoare, comenzi volan, pilot/tempomat, scaun sofer electric, dubluclimatronic, 4 geamuri electrice, oglinzi reglabile si incalzit,e si pliabile electric, mp3, are semnalizatoarele galbene, si nu are pachet crom si sertare la semnalizare. Intrebarea este:... modelul est Comfort sau Trendline.

Ca dotari are un pachet minimal care sa spunem ca ma multumeste, insa cel mai important pentru mine este motorul, km, mecanica (discuri, placute). In viitor as putea s-i pun o navi dedicata, sa schimb semnalizatoarele si sertarele ...etc. Multumesc.

Am uitat...... are senzori ploaie lumini si sa vedem de pneuri......?

Modificat de jordi
Link către comentariu

Este un trendline putin peste medie, dpdv al dotarilor. Passatul chiar si chel este mai dotat ca o octavia, de exemplu.

Sunt putine cele fara climatronic, pilot, geamuri electrice spate ...

Link către comentariu

Sau poate fii un confortline foarte chel :)) ca eu numai inteleg nimic.....depinde ce scrie pe carte. Am vazut coleg cu trendline care ii lipsea trapa si era highline :))

Link către comentariu

@jordi: daca are dotari care te multumesc, mai conteaza ca e TL, CL sau HL? Al meu n-am stiut daca e TL,CL sau HL decat dupa ce-am vazut factura initiala de achizitie. Cineva imi spusese ca e HL, ei bine e de fapt CL cu ceva optiuni.

Link către comentariu

Asa cum am spus in primul rand conteaza motorul, mecanica, etc... si dotarile sunt importante dar preturile din piata au cam luat-o razna si nu inteleg de ce pentru ca euro a luat-o in sus, nu in jos....Masina pe care am avut-o inainte, avea dotari sub medie si la vanzare multi au intrebat de dotari si mai putin s-au interesat de motor, directie, calculatoare, desi pentru mine astea erau pe primul plan, asa ca sunt si astea importante...

Link către comentariu

Buna ziua,

am nevoie de parerea voastra. 

Detin un buget de 9500 EUR as vrea sa achizitionez o masina mai noua, spatioasa, fabricata in 2009 sau dupa.Dar probabil in bugetul acesta va fi fabricata in 2009. 
Din verificarile mele am ajuns la doua optiuni : 
1. VW Passat break B6 1.9 tdi (105 CP), 2.0 tdi (140 CP sau 170 CP) 
2. Opel Insignia 2.0 cdti (130 CP sau 160 CP). 

M-ar interesa in principal comparatia in termeni de fiabilitate, costuri de intretinere la cele trei variante VW 1.9 tdi, 2.0 tdi. Opel 2.0 cdti. 
Cat costa un schimb complet de distributie la Insignia vis-a-vis de Passat?care sunt intretinerile uzuale pentru cele doua in service si care e diferenta de pret , daca stiti. 

De asemenea m-ar interesa si diferenta de consum intre cele 3 variante, avand in de vedere ca 70% din km ii fac in oras. 

De asemenea, nu in ultimul rand, m-ar interesa perceptia ( subiectiva, normal) a celor dintre voi care ati incercat doua sau mai multe din modelele pe care le-am pus la comparatie (putere, ergonomie, confort, echipare). 

Va multumesc anticipat pentru orice informatii care m-ar ajuta sa iau o decizie intr-un sens sau altul. 

Link către comentariu

eu sunt pe scurt si nu vreau sa te superi pe mine......la banii acestia, orienteaza-te catre un Golf.....daca va fi sa cumperi Passat, mai devreme sau mai tarziu vei spune ce rele sunt VW-urile......iar un Passat in toate mintile lui, din 2009, este cam de la 12000 in sus.

Link către comentariu

@peppe1

Ce as sublinia eu e ca in 2009 nu stiu (mai mult ca sigur nu) daca mai gasesti motorul 1,9 de 105 cp adica pd. eu stiu ca la anul asta, 2009, sunt doar motoare cr adica 2.0 sau 1.6 etc, toate cu dpf deci nu clasicul 1,9 tdi pd.

Daca cineva are detalii exacte cu scoaterea din productie a motorului pd, rog sa ma contrazica sau corecteze!

Bafta!

Modificat de DonzDonz
Link către comentariu

Buna ziua,

am nevoie de parerea voastra. 

Detin un buget de 9500 EUR as vrea sa achizitionez o masina mai noua, spatioasa, fabricata in 2009 sau dupa.Dar probabil in bugetul acesta va fi fabricata in 2009. 

Din verificarile mele am ajuns la doua optiuni : 

1. VW Passat break B6 1.9 tdi (105 CP), 2.0 tdi (140 CP sau 170 CP) 

2. Opel Insignia 2.0 cdti (130 CP sau 160 CP). 

M-ar interesa in principal comparatia in termeni de fiabilitate, costuri de intretinere la cele trei variante VW 1.9 tdi, 2.0 tdi. Opel 2.0 cdti. 

Cat costa un schimb complet de distributie la Insignia vis-a-vis de Passat?care sunt intretinerile uzuale pentru cele doua in service si care e diferenta de pret , daca stiti. 

De asemenea m-ar interesa si diferenta de consum intre cele 3 variante, avand in de vedere ca 70% din km ii fac in oras. 

De asemenea, nu in ultimul rand, m-ar interesa perceptia ( subiectiva, normal) a celor dintre voi care ati incercat doua sau mai multe din modelele pe care le-am pus la comparatie (putere, ergonomie, confort, echipare). 

Va multumesc anticipat pentru orice informatii care m-ar ajuta sa iau o decizie intr-un sens sau altul. 

eu sunt pe scurt si nu vreau sa te superi pe mine......la banii acestia, orienteaza-te catre un Golf.....daca va fi sa cumperi Passat, mai devreme sau mai tarziu vei spune ce rele sunt VW-urile......iar un Passat in toate mintile lui, din 2009, este cam de la 12000 in sus.

corect....

1.9Tdi nu s-a fabricat in 2009.

Link către comentariu

Greu ,greu cu piata din tarisoara noastra ,numai babe umblate prezentate ca virgine "impecabile" (urasc cuvantul asta in orice descriere).

In alta ordine de idei ,ce parere aveti de :

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C29707491.html  (imi place mult culoarea ,eleganta)

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C29661059.html  (e o doamna din cluj care aduce masini din franta ,am mai vorbit cu dansa cand imi zburda seat exeo prin cap)

Link către comentariu

se pare ca nu merge nici un link......

Link către comentariu

Eu unu m-as duce pe cea neagra arata mai frumos pe negru si are navigatia mare ...:)

Link către comentariu

Cand iti iei masina second, culoarea nu ar trebui sa fie un criteriu de selectie atat de important. La cea argintie i-a dat in anunt si VIN-ul, ceea ce confera putin mai multa incredere, pt ca ii poti verifica rapid istoricul la reprezentanta. Vorbeste cu omul cu masina neagra si cere-i si lui seria de sasiu, asa cu un drum le verifici pe amandoua. In rest, masinile au cam aceleasi dotari, iar daca dupa verificarea tehnica la service nu se departajeaza, atunci poti sa faci alegerea dupa culoare.

Link către comentariu

Sfatul meu este sa verifici cu mare atentie masinile si daca te hotarasti mergi ori la vw ori la skoda pt verificare, aceasta direaza cam 1ora si pe mine m-a costat 220 roni , verificat tot .

In privinta km sunt sceptic eu am verificat cam 40 de masini pana am gasit masina pe care am cimparat-o si am luat-o la 187k km reali carte care batea cu reprezentanta .

Bafta multa !

Link către comentariu

da au dreptate baietii :) si eu am luat masina anul trecut si din 10 masini verificate una singura am gasit cu km reali si pe aia am luat-o

din ce am patit eu iti spun sigur ca daca nu ai vreo " relatie " la reprezentanta nu iti spune nimeni km reali ai masinii.

tot cu pile merge la romani ... maine poimaine ne luam si paine pe relatii.

Modificat de benilika
Link către comentariu

RadulescuRomulus

subscriu!

fara P.C.R. nu te descurci. Am 2 sapt de cand caut passat dsg 2010. Verificat 15 masini - toate peste 280.000km reali. in romania, ajung de la 98672 pana la 189.000km.

Link către comentariu

corect.... eu am cautat 3 luni.... asa ca, spor la treaba.... cautati si la reprezentante/dealeri VAG, in Germania.

Link către comentariu

RadulescuRomulus

http://www.artautomotive.autovit.ro/volkswagen-passat-C29690480.html

asta e singura masina "curata" ce am gasit-o...

problemele mele la ea:

- nu isi justifica pretul de 10300eur pt dotarile [lipsa] care le are

- toti se jura ca sunt ok, dar daca te uiti la parbriz [partea stanga] pe cheder vezi o dunga subtire de vopsea.

Astea le-am vazut aseara. Daca are cineva drum pe la Metro Militari in parcare [acolo e un parculet de masini rulate], va rog verificati chestiunea semnalata de mine. Adica sunt curios daca au sters sau nu urma, caci le picasera fata cand le-am demonstrat ca masina a fost vopsita.

Link către comentariu

Preturile sunt ok, insa km nu cred ca-s reali. Eu cred ca au cel putin 200 de mii de km. Ambele masini sunt din 2009, iar cine isi ia diesel, nu vinde masina la 114/146 de mii de km, cat inca e in garantie. Si pe a mea arata 136.000km, dar dupa o vizita la reprezentanta am aflat ca are 210.000 mii de km. Dar am luat-o si asa deoarece masina era ingrijita, si din istoricul de service fusese la reprezentanta la interval de 30 de mii km. Eu am dat pe a mea 9700E cu exact aceleasi dotari ca prima, Comfortline (tot 2009), doar ca a mea are 143CP, este Euro6 (deci fara taxa de mediu), are incalzire in scaune, modul telefon Bluetooth cu tastatura, carlig, bi-xenon, lane assist, front assist, etc. Asta acum o luna.

Ca si costuri dupa achizitie:

- 3400 ron la reprezentanta, schimb de distributie, pompa apa, filtru ulei, filtru motorina, filter aer, filtru polem + 4L ulei.

- 1400 ron inmatriculare (taxe) + RCA + rovinieta.

- 3600 ron CASCO fara fransiza, la valoarea de 12.000E.

Poate mai ajuta si pe altii ca si preturi orientative.

Modificat de binisoft
Link către comentariu

http://www.artautomotive.autovit.ro/volkswagen-passat-C29690480.html

asta e singura masina "curata" ce am gasit-o...

problemele mele la ea:

- nu isi justifica pretul de 10300eur pt dotarile [lipsa] care le are

- toti se jura ca sunt ok, dar daca te uiti la parbriz [partea stanga] pe cheder vezi o dunga subtire de vopsea.

Astea le-am vazut aseara. Daca are cineva drum pe la Metro Militari in parcare [acolo e un parculet de masini rulate], va rog verificati chestiunea semnalata de mine. Adica sunt curios daca au sters sau nu urma, caci le picasera fata cand le-am demonstrat ca masina a fost vopsita.

Eu nu as spune ca este chiar atat de cheala, din moment ce are comenzi pe volan, senzori parcare fata spate, rcd 510, pachet crom, jante, tmps, auto hold, dsg, cruise, garantie 6 luni ... daca mai are si km reali atunci ar fi f ok.

Care ar fi pretul "corect" la o astfel de masina?

Masina mea a fost revopsita integral, s-au adunat in timp diferite zgarieturi mici! Asta ce inseamna, ca a fost rasturnata?

Modificat de D@ny
Link către comentariu

RadulescuRomulus

nu e chiar asa cheala, obiectiv privind lucrurile. Mai ales ca are si km reali. ca i-am verificat.

doar ca am eu pretentii mai mari... tin sa am macar una din urmatoarele: xenon sau scaune incalzite sau parbriz incalzit sau trapa [in ordinea importantei pt mine].

Link către comentariu

Iti poti spune scaune incalzite cu 100 euro... daca asta te tine departe de masina.. 

Link către comentariu

Un prieten al meu a lut o masina de la firma din link-ul lui Radulescu Romulus (ca sa nu-i fac reclama) si in aceeasi zi a dus-o la PBV1 care au verificat-o...Concluzia, Km reali, care picau cu istoricul ELSA, vopsea originala peste tot, u toate ca masina prezinta vreo 2 infundaturi, discurile de frana + placute schimbaet afara si cauciucuri de iarna noi. Masina este 2009, are scaune confort dar in piele, rcd cu touchscreen, si restul pachetului. Pretul a fost 10.000 ..... Nu spun ca tot ce-i acolo este ok daar sunt un pic mai seriosi ca atii.... Eu am verificat pana acum 14-15 masini si asta a prietenului meu este singura cu km si istoric curat. Daca mai vreti detalii vorbim pe mail.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!