Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Masina e OK. O stiu ca mi-a trecut prin mana la scanat - curata, fara erori. Singura chestie care nu mergea era sistemul star@stop - asta pentru ca meseriasii de la o reprezentanta au inlocuit bateria si nu au mai stiut sa o codeze pe cea noua (si sa o imperecheze cu masina), treaba rezolvata, sistem perfect functional.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da, au uitat.... nu mergea VAS-ul... :D

atunci, mergi si fa o tura cu masina.....

Link către comentariu

Pixelul albastru , masluiesti rezultatele CB :))

:))

asta e tare

am facut poza special cu data si ora pentru veridicitate.

in plus sunt informatiile pozei care pot verifica inclusiv pozitia GPS.

pentru curiosi o sa repet experimentul la alta ora pe aproximativ acelasi traseu.

revin cu poze pentru lamurire!

in trafic lejer de bucuresti la o temperatura suportabila:

este acelasi traseu parcurs si in mijlocul zilei.

post-98967-0-68279500-1370295040_thumb.jpost-98967-0-99391600-1370295045_thumb.jpost-98967-0-01513400-1370295049_thumb.jpost-98967-0-64596500-1370295051_thumb.j

Modificat de DonzDonz
Link către comentariu

Salutare tuturor.

O scurta intrebare am.

Am posibilitatea sa achizitionez modelul de mai jos, 65.000 Km toate facute la Vw.

Passat Var Act. CL2.0 TDI/140 CP DPF CR,M6 , 140 CP/ 103 kW, 6cutie de viteze manuala

Un pret corect care credeti ca ar fi ?

Am uitat sa precizez, B6 din 2010

Modificat de Wally23
Link către comentariu

un pret "real" ar fi intre 12000-15000....daca este sub 10000, ar trebui sa-ti dea de gandit.

Link către comentariu

un pret "real" ar fi intre 12000-15000....daca este sub 10000, ar trebui sa-ti dea de gandit.

Ms de info....

Ce verificari credeti ca sunt mai importante de facut la masina ?

Distributia pe la cat se schimba la modelul asta ?

Link către comentariu

daca este fabricatie 2010, distributia se schimba la 210000km....cat despre verificare, trebuie una completa si facuta de cineva care cunoaste foarte bine "meserie".

Link către comentariu

eu stiu altceva, doar la 125KW se schimba la 210.000, la restul CR se schimba la 180.000..

pretul depinde si de optiuni, nu doar de nr de km, si mai ales de cum a fost intretinuta, estetic..

Link către comentariu

corect.... dar sunt multi carora le place sa fie mintiti.... sunt multe B6 cu 100.000km si la 10.000 euro sau sub... in Romania - din pacate, alora le lipsesc mai bine de 100.000 km de pe bord.

corect - distributia la 210.000 pt 2010 sau 180.000 km pt 2009.

Link către comentariu

Km sunt reali 100 %. Sursa e sigura. A fost masina de firma a cuiva pe care il cunosc personal.

La o prima vedere ar mai avea asa :

Clima 2 zone

Navi Touch screen

Computer bord Plus

Jante aliaj Monza

Volan piele 3 spite cu butoane

Mp3 8 boxe

Bluetooth 

....

etc

Link către comentariu

si pretul ?

Link către comentariu

Salut

Vreau sa cumpar un Passat berlina cu cutie automata si inca ceva dotari; ce am vazut prin Constanta mi-a lasat un gust nu prea placut.Credeti ca merita sa fac un drum in Germania pentru unul dintre acestea:

1. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw-passat-2-0-tdi-dpf-dsg-1-hd-navi-rns-310-shz-m%C3%BCnchen/179923528.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=65&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=223&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&maxFirstRegistrationDate=2012-12-31&minPrice=8000&maxPrice=13001&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&features=NAVIGATION_SYSTEM&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine

2. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw-passat-2-0-tdi-lim-dsg-navi-310-klimaaut-eur5-m%C3%BCnchen/179837800.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=65&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=223&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&maxFirstRegistrationDate=2012-12-31&minPrice=8000&maxPrice=13001&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&features=NAVIGATION_SYSTEM&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine

3. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw-passat-2-0-tdi-dpf-dsg-trendline-salzgitter-lebenstedt/174699931.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=65&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=223&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&maxFirstRegistrationDate=2012-12-31&minPrice=8000&maxPrice=13001&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&features=NAVIGATION_SYSTEM&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine ?

Si credeti ca sunt km reali sau redusi la jumatate?

Numai bine.

Link către comentariu

din punctul meu de vedere...eu zic ca merita....din ce am observat, la nici una nu scrie ca ar fi pentru export, ceea ce ma face sa cred ca sunt km reali....poti cere VIN-ul masinii si verifica inainte de a face atata drum.

Link către comentariu

cel mai bine..................

Link către comentariu

Da , pretul lor de noi a fost un pic peste 20 000 euro fiindca sunt variante mai slab dotate (vezi semnalizarile galbene in primul rand ) 

Si la 4 ani vechime si peste 150 000 km e normal sa ceara cam jumatate din pret .

Ei fac mult mai repede km decat noi , a mea e din 2007 si are ~114 000 km reali fiindca au fost facuti in familie de la 0 (adevarat ca 1 an a cam stat pe bara fiind folosita alta masina dar oricum ei merg mai mult ca noi)

Modificat de jiji2008
Link către comentariu

vezi semnalizarile galbene in primul rand

Aici vreau sa te contrazic, si a mea a venit cu semnale galbene - 1.9 TDI BlueMotion 2008 si nu e cheala...

Link către comentariu

xDaniel nu am spus cheala ci am spus slab dotata ceea ce este adevarat . Spuneam asta pentru ca un pret la o masina SH ca de altfel si la una noua variaza SI in functie de optiuni ...desigur la SH o optiune daca o iei separat la pret e mai ieftina decat o optiune cand o pui pe o masina nou configurata

Modificat de jiji2008
Link către comentariu

si eu te contrazic putin..........a mea a fost cu semnalizari galbene (fiind BlueMotion) si nu este slab dotata......este varianta "Confortline"

Link către comentariu

La fel si a mea..e Highline si a avut semnale galbene ... si are Perdelute..RNS 510..

Link către comentariu

Ok dar masinile din link nu au nici jante aliaj , geamuri electrice spate , incalzire scaune,comenzi volan , reglaje electrice scaune ...etc deci sunt dotare destul de "basic" as spune eu ... in fine.In schimb au cutie automata pe care eu regret ca nu o am spre ex ...

Link către comentariu

eu stiu altceva, doar la 125KW se schimba la 210.000, la restul CR se schimba la 180.000..

pretul depinde si de optiuni, nu doar de nr de km, si mai ales de cum a fost intretinuta, estetic..

Modelul mai exact este :

Passat Variant Confortline

3C5192C9

Cica ar fi vorba de un model CBAB... ce stiti... ceva probleme cu injectoarele la acest tip ?

Link către comentariu

fiind vorba de "CBAB" este varianta CR, iar problema cu injectoarele a aparut doar la cele PD.

Link către comentariu

la CR, adica incepad cu 2009, CBAC, CBAB, CBBB, nu au fost semnalate probleme cu injectoarele..

Link către comentariu

Motoarele CR nu mai au probleme cu injectoarele..

Toti 3 in acelas timp? :lol: mark ai uitat de CBDC

Modificat de razvan3c
Link către comentariu

Toate motoarele diesel de 2L cu cod motor din 4 caracte CBBB CEGA CBAB ... sau ce or mai fi nu mai au aceasta problema , si atentie cand o identifici la RAR la noi sa o scoata euro 5 ! fiindca mai gasesti cate un destept care o scoate un euro 4

EDIT toti 4 in acelasi timp :P

Modificat de jiji2008
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!