Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

F l o r i n

De aceea consumul nu-l poti face, cand mergi in oras.... e influentat foarte mult de trafic, durata, distanta, stil condus...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bucuresti:

Distanta: 8-10 km

Consum: 11%

Stil de condus a masina care e cumparata din banii mei.

Daca sunteti sceptici, va invit la un drive test dar si cu pariu macar stim ceva.

Afara, am avut record si 4,3% am mai repetat asta.

Consumul in oras scade putin daca va creste distanta dar nu sub 9%. La un drum de 40 km doar prin oras, acum doua zile din care niste km au fost pe centura deci nu chiar bara la bara.

Link către comentariu

F l o r i n

Donz ... 9 e altceva fata de 11.... stai linistit, depinde mai mult de sofer si rutele alese.... acum, sa revenim la subiectul topicului, ca asa o putem tine mult si bine.....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Ot: vorbesc de acei oameni ce folosesc masinile firmelor si nu stiu cifre de consum, intretinere si merg cu masinile de zici ca sunt kamikaze.

On topic:

Alegerea unui pd pt uz exclusiv in oras, nu e cea mai buna alegere.

Am un coleg cu un leon cu 1.9 bxe si la el se simte un procent in minus dat de caroseria mai usoara.

Le: 9% a fost dupa traversarea jumatate de bucuresti si o bucata de 9 km de centura unde am cuplat si treapta 5.

Modificat de DonzDonz
Link către comentariu

ieri am plecat din militari( la ora 16 )catre vitan (am ajuns la ora 17:40) apoi catre titan (ora 19) pe un trafic pe care il stie toata lumea, si nu am depasit 9% cu b6 2.0tdi pd. asa ca se poate.

Link către comentariu

Daca ti-e frica de Vw Passat B6 2.0 TDi de 140Cp din cauza injectoarelor recomand sa fii atent la cele cu codurile motoarelor BKP,BMR,BMN,BMA,BUZ,BVE,BWV, acestea au creat probleme dar intradevar se pot schimba, cu titlu gratuit, injectoarele defecte. Eu am un Vw Passat B6 2.0 TDi de 140Cp din 2007 cu cod motor BMP si cutie DSG, sunt foarte multumit, are 127000km si in afara de revizii, un burduf la o planetara si un modul de la imobilizator nu am schimbat nimic. Este super masina, inainte am avut Skoda Octavia cu motor de 1.9TDI 105Cp si te anunt ca este o diferenta fantastica atat intre motoare cat si vis-a-vis de comfort.

Oricum, alegerea iti apartine, eu mi-am dat cu parerea ca un posesor al ambelor tipuri de motorizari si marci.

Succes

Link către comentariu

ot: dovezi:

post-98967-0-67266500-1369403728_thumb.jpost-98967-0-53246600-1369403732_thumb.jpost-98967-0-89428600-1369403735_thumb.jpost-98967-0-39796500-1369403739_thumb.j

Link către comentariu

Pixelul albastru , masluiesti rezultatele CB :)) 

Link către comentariu

:))

asta e tare

am facut poza special cu data si ora pentru veridicitate.

in plus sunt informatiile pozei care pot verifica inclusiv pozitia GPS.

pentru curiosi o sa repet experimentul la alta ora pe aproximatic acelasi traseu.

Link către comentariu

Eu iti recomand motoare CR, eu ma dau prin oras in ore de varf cu consum de 6-6,5 si cand e liber cu 5% :D

2.0 Tdi 110Cp  CR

A, sa nu uit sa va spun si eu recordul meu, 3,8% viteza maxima in jur de 90 si mai dadeam si pe a6a(pe liber) cand aveam ocazia

Modificat de razvan3c
Link către comentariu

razvan3c  in Ramnicu Sarat care are probabil un bulevard si pe stanga si pe dreapta e orasul(exagerez dar intelegi ideea) normal ca scoti consum mic , da o tura pe la bucuresti pe la 18:00 :)

Modificat de jiji2008
Link către comentariu

Imi pare rau sa te contrazic :), acela e orasul natal, acum locuiesc in Italia, mai exact in Florenta daca ai auzit de acest oras, as putea sa-l compar cu Bucuresti la ore de varf  ;)

Modificat de razvan3c
Link către comentariu

Firenze are 360 000 locuitori, Bucuresti are 2 milioane. Firenze are 3500 locuitori /km patrat, Bucuresti are 7360(mai mult decat Londra). Florenta mai bine o comparai cu orasul tau natal.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Modificat de Celeronu
Link către comentariu

Vai,vai,unde a ajuns discutia,sa vedeti cand iese papa si se trage in carusel...atunci sa vedeti trafic prin Roma.Eu iubesc Galatiul meu si as lasa Italia in orice moment sa ma duc la pecuit pe Dunare la mine :D .scuze de off

on topic:in teorie un CR ar trebui sa consume mai putin decat un PD,dar costurile de intretinere/eventuale reparatii sunt mai mari,un exemplu sec:cat costa un EGR(care stim cu totii ca e o piesa care se defecteaza aproape prematur) la 1,9 TDI PD si cat costa la un 2.0 CR?Dar daca o iei pe partea cealalta,nu-i ca stai toata ziua cu masina prin service decat daca ai prea mult ,,noroc".eu cand am luat masina sincer nu m-am uitat sa fie PD sau CR,am stiut doar ca motoarele 1,9tdi sunt fiabile.

Link către comentariu

Celeronu

La datele astea poate ai dreptate, nu stiu sigur pentru ca eu nu intru sa caut pe Google ;) dar italieni au cate 2 3 masini in plus fata de o familie romaneasca, si foarte multe sensuri unice care la ore de varf nu ai pe unde sa o iei decat tot orasul pe un bulevard....am fost si in Bucuresti, ore de varf dimineata, seara, pranz, cand vrei tu.

Am fost in roma, milano, si multe orase mari, mai mult de 7% nu am sarit niciodata in orice stil de mers...ca sa revenim la ce se discuta inainte, nu la orasele de unde provenim ;)

Link către comentariu

Salutare tuturor. Momentan detin un b6 1.9 tdi, dar sunt dezamagit de puterea motorului. Ma bate gandul sa-mi achizitionez tot un b6 pe benzina 1.4 tsi 122 cp sau pe motorina 2.0 tdi 140 cp. Ce imi recomandati?

Modificat de stefz
Link către comentariu

Recomand 2.0 TDI 140cp, eu am aceasta motorizare pe un Passat Estate si fuge de rupe.

Link către comentariu

Arata bine si e ieftin la km si la dotarile lui!

Link către comentariu

Salutare tuturor. Momentan detin un b6 1.9 tdi, dar sunt dezamagit de puterea motorului. Ma bate gandul sa-mi achizitionez tot un b6 pe benzina 1.4 tsi 122 cp sau pe motorina 2.0 tdi 140 cp. Ce imi recomandati?

fara reclama ascunsa dar daca simti nevoia cu adevarat de putere pe masa passatului, iti recomand motorul 2.0 tfsi.

are un coleg un passat rosu la vanzare, in aria vanzari masini.

consider ca cei 200 cp dezvoltati te vor multumi.

Link către comentariu

Passat 2.0 FSI, Passat 2.0 TFSI, Passat 2.0 TSI.

Link către comentariu

Multumesc pentru sfaturi baieti. Am stat mai bine si m-am gandit si am sa raman tot cu passat-ul care-l detin acum. Ii voi pune un chip in viitor si cu el am sa raman.

Modificat de stefz
Link către comentariu

Da..si asta e o varianta, si eu cred ca ii pun chip la al meu (Am si un 1.9 TDI Bluemotion) si am auzit, ca trage ca un 2.0 TDI dupa :)

Link către comentariu

arata ok - mergi sa o vezi live.....

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!