Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Daca nu vrea sa-ti dea VIN-ul nu ai decat sa-i faci o poza partii de jos a parbrizului, in partea stanga. Acolo e trecut VIN-ul la B6

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Jericho01 , daca vrei un B6 break 2009 gri sobolan , frumos si bine intretinut , cam de 2 ani rulat in tara , pe la 8000 de euro , iti dau un link

stiu masina ptr ca am vrut sa o iau eu anul trecut la 9000 dar nu a mai vandut-o in acel moment

km reali intre 220k ~ 250k , stiu ca depasise 200k cand a fost adusa in tara

Link către comentariu

1. Am inteles ca exista posibilitatea ca un Passat din 2009 care iese din fabrica cu euro 5 la RAR sa-l inregistreze ca fiind euro4. Cum imi dau seama inainte de a ajunge la RAR daca este euro 4 sau 5?

eu am fost marți  la RAR cu passat b6 din 2007 era euro 4 și euro 4 a rămas

cu becurile din bord trebuie să știi că te poate costa mult să ”stingi beculețele de la pomul de crăciun”

Link către comentariu

depinde de natura alarmei/defectului. daca e o problema minora de un contact sau mai stiu eu ce nimic, nu e cine stie ce, dar unul care vinde o masina, are grija totusi sa stinga din alarmele masinii asa ca alea sunt doar cele ramase zic eu care nu s-au putut rezolva "usor" cu ajutorul romanasilor.

sfatul meu e sa incepi sa prospectezi piata nu de pe autovit ci incepand de aici de pe forum. sa iei sa urmaresti ce masini sunt la vanzare si istoricul ei si totodata sa te gandesti de ce e acel pret comparabil cu targul auto.

Link către comentariu

Va multumesc mult pentru sfaturi. Am cautat si pe forum dar nu am gasit ceva sa-mi placa. Ma intereseaza foarte mult sa fie automata si pe forum nu prea am gasit. Nu ma grabesc foarte tare asa ca ma-I prospectez piata pana sa ma apuc sa cumpar.

@tavitara ma intereseaza daca este automata.

@valentin nu sunt omul conflictului. L-am intrebat daca ma lasa sa-i iau VIN-ul si omul a zis ca nu e de accord, ca "echitabil" ar fi sa mergem amandoi la verificare in service. Nu am insistat pentru ca deja imi facusem o parere si doar pierdeam timpul aiurea.

Modificat de Jericho01
Link către comentariu

nu este automata

pentru o masina buna ( dar cu destui km ) , ce cauti tu , pregateste 10.000

Modificat de tavitara
Link către comentariu

.... cam asa ceva.

Link către comentariu

Salut baieti, intentionez sa-mi iau un b6 si as vrea sa va intreb pe voi care aveti care motorizare este mai buna 1.9 tdi sau cel de 2.0 tdi. am inteles ca astea de 2.0 (BKP-urile) is pacatoase tare la injectoare iar daca cel de 1.9 este cel de pe pasaturile b5 PD.

Vreau sa stiu ce imi recomandati 1.9 sau 2.0 avand in vedere ca nu sunt prea vitezor. care sunt argumentele Pro si contra.

Mersi anticipat.

Link către comentariu

Recomand 2.0 TDI. Injectoarele se inlocuiesc gratuit in prezent daca sunt cele cu probleme. 1.9 TDI doar daca gasesti in stare foarte buna si (foarte) bine dotat (asa a fost cazul meu)

2.0 TDI: 110CP, 140 CP, 170 CP. Tehnologie: PD/CR

1.9 TDI: 105 CP. Tehnologie: PD

Modificat de EWS
Link către comentariu

Acum depinde daca are carte service imi inlocuiesc injectoarele daca nu are ciuciu ca nu le inlocuiesc nu.

Link către comentariu

Exact. Oricum eu zic ca pentru greutatea masinii e mai bine un 2.0.

Link către comentariu

Ai putea incerca si un 2.0 TDI CR (2009+) si scapi de probleme cu injectoarele dar e posibil sa dai peste altele dar in acest caz banii de achizitie sunt altii. (parerea mea personala).

Acuma am vazut caci colegul @EWS a specificat acelasi lucru. :) Dar ma gandesc ca doua pareri la fel sa te ajute la decizie sau macar la orientare inspre modelul dorit.

Modificat de skorpyon_83
Link către comentariu

Eu am un 1.9tdi bkc si mi se pare destul de zvelta la 105 caluti,de 5 luni am schimbat egr-ul (pentru ca ma enerva eroarea) si consumabile megre brici masina.daca vrei intr-adevar putere cumpara un 2.0 sau un benzinar.motorul de 1.9 se stie deja ca e fiabil.

ps:5 luni nu e mult dar am facut 7000 km si masina are peste 200.000 km.

Link către comentariu

mie mii frica de injectoarele astea ca-s pacatoase tare la 2.0 tdi si te lasa cand tie lumea mai draga, iar sa schimb eu injectoarele o sa ma cam usture....asa daca mi le schimba la reprezentanta n-ar fi problema mare da sa stiu exact conditiile in care m-i le schimba astia, dar ce stiu sigur ca masina trb sa aiba carte service alfel nu le schimba.Cine a mai schimbat la reprezentanta daca poate sa-mi zica si mie care-i procedura....ce trb facut.

Drumuri bune.

Link către comentariu

Pai procedura e ..normala 

Dai un telefon de verificare inainte la reprezentanta la care vrei sa te duci (de regula oamenii merg la cea mai apropiata dar sunt si cazuri unde la cea mai apropiata lucreaza oameni mai putin calificati sau mai putin simtiti si alegi sa mergi la urmatoarea) le dai o serie de sasiu si ii intrebi daca se aplica circulara 23h9 (parca) pt injectoare si ei iti spune cu ce sa vii , talon auto , buletin , eventual carte service ... cam atat

Link către comentariu

Pentru asta nu tre sa intrebi la reprezentanta, se poate face si online: http://www.volkswagen.de/de/servicezubehoer/VolkswagenService/rechte_marginalspalte/abfrage_rueckrufaktionen.html

Evident, linkul e in germana. Daca nu intelegi, mai cauta ca pagina exista in mod singur si in alte limbi.

Modificat de dinu_s
Link către comentariu

S-a mai vorbit despre link-ul acela in thread-ul despre inlocuirea injectoarelor.

Se pare ca nu apar informatii cu actiune activa pentru majoritatea masinilor la care se poate face inlocuirea gratuita.

Si eu mi-am pus seria de sasiu acolo inainte sa apelez la reprezentanta si scria in germana ca nu e nici o actiune activa pt masina mea.

Dupa ce am intrebat la reprezentanta mi s-a spus ca masina mea se incadreaza si mi-au facut programare.

In concluzie, nu va bazati pe site-ul respectiv!

Link către comentariu

Absolut, site-ul chiar asta si spune: trebuie contactata reprezentatnta oricum. In orice caz, am auzit si de oameni carora la reprezentanta li s-a spus ca nu e nimic (chiar or fi verificat?!) si au trebuit sa se duca cu printul paginii ca sa-i roage sa se uite mai bine ;)

Link către comentariu

S-a mai vorbit despre link-ul acela in thread-ul despre inlocuirea injectoarelor.

Se pare ca nu apar informatii cu actiune activa pentru majoritatea masinilor la care se poate face inlocuirea gratuita.

Si eu mi-am pus seria de sasiu acolo inainte sa apelez la reprezentanta si scria in germana ca nu e nici o actiune activa pt masina mea.

Dupa ce am intrebat la reprezentanta mi s-a spus ca masina mea se incadreaza si mi-au facut programare.

In concluzie, nu va bazati pe site-ul respectiv!

Masina a fost importata la noi? Daca da, am avut o situatie asemenatoare cu masina unui prieten - am verificat pe site - NIMIC, in reprezentanta -DA, Se schimba.

Link către comentariu

Masina si-a trait primii 5 ani din viata in Germania, iar prin august anul trecut a fost adusa de un 'aducator de masini'. De atunci o am eu.

Link către comentariu

Buna tuturor,

As dori sa cumpar un Passat B6 in urmatoarea perioada, incerc sa gasesc ceva ce sa imi convina in Germania. Sunt interesat la un Variant din finalul lui 2009-2010 (model MY2010) cu motor 1.6TDI sau 2.0TDI de 110 cai, preferabil cu Start/Stop. Practic fac 1-2 drumuri mai lungi pe an (Italia-Romania) pe autostrada cind ma duc linistit, si in rest utilizare in oras si extra-urban in iesiri in final de saptamina, un total de vreo 15.000km/an (din care aproximativ 4-5000 pe autostrada). Asa ca m-am orientat spre astea doua motoare fiindca m-ar costa mai putin asigurarea (in Italia conteza destul de mult puterea motorului la calculul asigurarii), impozitul pe masina si respectiv consumul mai scazut. Ce parere aveti despre ele? Sunt probleme speciale sau sunt in regula? Dupa cite am inteles ofera o putere suficienta pentru a merge linisit cu masina, fara a excela prin sportivitate :) Si pe autostrada ar merge destul de bine pina pe la 140-150km/h, oricum mai mult de atit nu merg.

Masina vreau sa o cumpar din Germania de la ceva dealer mai mare, o masina similara cu http://cerca.automobile.it/auto-inserzioni/vw-passat-1-6tdi-bluemotion-sportline-navi-klimatr-bebra/177396880.html, dar eventual cu un kilometraj ceva mai mic (120-130 mii maxim). 

Multumesc pentru sfaturi,

Florin.

PS:Sunt nou inscris pe forum asa ca sper sa nu fac vreo greseala :) Nu am reusit sa gasesc vreo sectiune de prezentare obligatorie inainte de postare, daca e necesar ma prezint unde e nevoie.

Link către comentariu

eu zic sa nu te impiedici la o diferenta de 10.000-20.000 km. adica sa ai 120 in loc de 140. daca sunt cei reali si facut corecti, e suficient de bine si 150 k. referitor la taxe sa te gandesti unde o inmatriculezi, romania sau italia si sa iei in calcul taxele aditionale.

ca si putere, eu am variant de 105 cp/77 kw, si e masina de mers zi de zi in oras si apoi cand unde e cazu. eu ma declar multumit cat alearga chiar daca nu e cea mai spintena, tinand cont ca e motor generatie veche (PD). cel mai bine pui la punct acest lucu un un drive test cu ambele tipuri de motoare sa vezi tu diferenta si in functie de asta te decizi ce te ajuta/avantajeaza.

in rest, multa bafta si ochii deschisi larg!

Modificat de DonzDonz
Link către comentariu

Eu am motorul de 2.0 110cp, si eu tot in italia sunt, dar nu am suportat sa le fac pe plac lor platind taxe asa mari si asigurari mai scumpe doar pentru ca sunt strain si suntem catalogati vitezomani(in italia). Pot sa iti spun ca este o masina excelenta si urban si extraurban, italia- romania am facut de 3, 4 ori si nu se simte nimic la viteza de 150-160(autostrada, ca in romanica....) Consumul este excelent, urban nu sar de 6,5 mergand normal iar extra urban luand referinta drumul spre tara noastra draga, am scos 5,7(calcul de pompa, nu de bord) pe 2000 de km cu viteze maxime de 180 si mai jos de 140 am mers doar in tara.

Am 115k km si nu mi-a dat nici-o problema....

Spor la cautat si bafta la alegeri!

Link către comentariu

Acum ca familia mai are un membru caut sa cumpar de 2 luni o masina pret calitate , in general am vrut un audi a 4 2009-2010 , nu am gasit (la bugetul meu 10 mii) , dupa 27 de masini verificate  am ajuns la concluzia ca cea mai buna pentru mine este cea de mai jos . Dorinta mea era sa achizitionez una  macar automata dar la dotarile ce le are masina nu gaesc nimic cu DSG . Ce ar trebui sa verific la asemenea masina in momentul achizitionarii?

Va multumesc !

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C28678346.html

Link către comentariu

Hmm... referitor la masina asta, ai grija mare la numarul de km, eu zic ca sunt sanse destul de mari sa fie mai multi. Atentie si la DPF (filtru de particule), cam la km astia te poti astepta sa fie necesara inlocuirea lui (daca are mai multi si nu a fost inlocuit, cu atat mai mult) iar ca pret este undeva peste 1000 de euro. 

In principiu, daca as fi in locul tau, eu m-as feri de astfel de masini aduse de afara si la preturi mici. Daca chiar vrei sa-ti iei o masina buna, du-te tu afara si adu-o, nu lua de la altii care le aduc, le cosmetizeaza, le aranjeaza si mai fac si profit. Masina asta a fost in Germania, zic eu, maxim 9000 de euro. Vezi pe mobile.de sau autoscout.de ce masini cu dotarile astea gasesti la pretul asta si vei vedea oarecum oglinda reala a acestei masini.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!