Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Mie mi-a dat un original dupa factura din Franta - era o factura listata pe calc. si probabil ca primise 2. Cred ca e de ajuns si o copie stampilata cu mentiune cf. cu orig.

Nu am facut nici o fisa de inmatriculare cu  el si nici nu am avut nevoie de asa ceva.

Da, am primit si o copie dupa CUI-ul firmei, dar cand am dus-o la admin. fiscala, mi-a dat-o inapoi

Pe fact se trece marca masinii si seria sasiului

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca masina are RCD510, are cod de deblocare? Unde ar trebui sa fie? (Proprietarul zice ca nu are sau nu stie de el)

Modificat de D@ny
Link către comentariu

Are. Ori este în carte, ori se află la reprezentanță.

Sent from my S500 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Discutiile referitoare la procedura de inmatriculare va rog sa le purtati in aria dedicata (legislatie si asigurari)!

Multumesc.

Link către comentariu

La fosta mea masina, codul de deblocare RCD era scris pe un mic carton, cam de dimensiunile unei carti de vizita. Era scris codul de deblocare pe o parte si mai era scrisa parca o indicatie de a nu se lasa acel card in masina.

Modificat de mars01
Link către comentariu

Intr-o perioada... cred ca 2009-2010 si dupa - nu au mai dat codurile de deblocare.... il vrei - fuguta la reprezentanta.

Link către comentariu

Si acest mic serviciu e contra cost?

Am cumparat masina, e un confortline cu ceva dotari extra din 2009 cu cod de 2010, 140 cp, volan model nou, KM afara 140 000, KM in RO 110 000 (ma mir ca a dat doar 30 000 inapoi insa doar atat i-a permis cartea service, a facut din 125 000 -> 105 000, dar numai cine nu are nici o treaba cu masinile nu se prindea ca reviziile se fac la 30 000 afara).

Oricum interiorul este foarte ingrijit, plasticile nu sunt zgariate deloc, tapiseria curata, exteriorul are f putine imperfectiuni, tehnic pare OK deocamdata.

Link către comentariu

Manyx86 ar trebui sa si precizezi sau ale cui sunt acele date de
contact ca omul cere sa ii virezi bani in cont ca sa iti dea cel mai mic
detaliu ... 

"Trimite suma de 40 de ron in contul BCR -....... - in atentia Trufin Radu Vasile- si in momentul in care primesc suma respectiva trimit ... "

Si ii cerusem doar la un KM anume sa vad daca a fost schimbata distributia, atat ....

Va salut,

Astazi am trimis banii in contul colegului Radu Trufin si in 30 de minute am primit Raportul cu toate intrarile in service.

Din punctul meu de vedere foarte serios, multumesc manyx86 pentru informatie...

Link către comentariu

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C28101538.html?utm_source=vwforum&utm_medium=externalproduct&utm_campaign=728x90_vw

Ce ziceti de asta baieti? Oare sa fie tot ce spune adevarat? Chiiar in halul asta sa scada pretul in 3 ani? Eu cred ca ceva, ceva nu este e in regula.

Link către comentariu

Anul trecut imi cautam masina. La verificarea istoricului amicul imi zice:

-Cauta alta, probabil masina a fost a unui veterinar!

Eu, ardelean sadea, inghit pe nemestecate replica moldoveanului hatru si zic(nevinovat saracul):

- Da' de unde stii!?

- Pai probabil a stat mai mult cu mana in pi-beep vacii! Face 30000 in 3 luni apoi restul de 9 luni nu mai circula defel...si tot asa in cei 3 ani de existenta.

Masina inca e la vanzare, pretul n-a scazut prea mult, asteapta cumparatorul potrivit. Masina e in Germania, daca asta are vreo importanta...

Deci se mai intampla si pe alte meleguri. Dar e exceptia care confirma regula si masina era scumpa, nu intra in targetul samsarilor.

Pentru ca pretul sa se justifice mai trebuie adaugati probabil vreo 80-100000km.

Link către comentariu

Geisterfahrer

Pe aici (Germania) fenomenul e cunoscut: multi calaresc masinile, apoi inainte sa mearga la inspectie dau kilometrajul inapoi in asa fel incat sa nu fie mai putin decat la inspectia trecuta. Cand o vand, merg cu masina la un detailer care cu 120 de EUR o fac sa arate ca scoasa din cutie (interior + exterior). Rezulta o masina cu aspect impecabil, kilometri putini, verificabili cu istoric de la VAG, dar cam vechiuta ;) Regula e sa nu te apropii de benzinare care au facut conform actelor mai putin de 10k km pe an si de diesel-uri cu mai putin de 20k km pe an.

Link către comentariu

tare si asta - deci, e verificabila si virgina.... :icon_geek:

Link către comentariu

Geisterfahrer

Da, fata batrana ;)

Link către comentariu

va salut pe toata lumea...as avea si eu niste intrebari pentru posesorii de passat b6 sau pentru cei care se pricep..foarte curand vreau sa imi achizitionez o asemenea masina dar nu ma pot decide pe motorizare intre 1.9 tdi si 2.0 tdi..eu as prefera motorul de 2.0 tdi pentru cei 140 de cp..dar foarte multa lume imi spune ca apar foarte multe probleme la acest motor..injectoare, distributie...este adevarat ? voi ce ma sfatuiti sa fac? va multumesc

Link către comentariu

la 2.0 tdi - 140cp - motorul BKP - da, pot aparea probleme la injectoare - dar, daca nu s-a umblat la ele - sa prezinte urme de reconditionare, etc... se inlocuiesc gratis. Distributia - nu au nicio problema.

in rest, e foarte multa lume care vorbeste..... vorbe :lol:

Link către comentariu

dar nu vreau unul nou..si atunci nu mi le schimba nimeni gratis..unu de prin 2007 2008

Link către comentariu

mihaisd  imi pare bine ca te-a ajutat postul meu,asta a fost si scopul meu de a pune datele colegului nostru pentru a fi mai comod pentru utilizatori.

Link către comentariu

dar nu vreau unul nou..si atunci nu mi le schimba nimeni gratis..unu de prin 2007 2008

pai cum nou, ca nu se mai fabrica cu motoarele astea... la toate B6-urile cu motoare de 2.0Tdi PD - si injectoare Siemens - se inlocuiesc gratis.....

Link către comentariu

Ia unul la care deja s-au inlocuit toate cele 4 injectoare sau unul la care nu s-au inlocuit dar sa fii sigur ca poti merge dupa achizitionare sa le schimbi gratis la VW.

Masina asta nu are problema decat la injectoare, care dispare cu cele noi. Alte probleme minore: se mai strica claxonul sau se cojeste bordul unde bagi cheia.

In rest totul e ok.

Modificat de geovadim
Link către comentariu

am inteles..deci pana la urma ce ma-ti sfatuii? 1.9 tdi sau 2.0 tdi ?

Link către comentariu

Clar 2.0, daca poti ia-ti de 170, e un motor in regula. Sau asa cum zici, 140, dar minim. O sa il folosesti cu placere.

Link către comentariu

va multumesc pentru ajutor..cu 170 cp nu prea am vazut de vanzare..doar cateva..dar oricum o sa il cipuiesc sa i mai dau cativa caluti la cel de 140

Link către comentariu

Salut, o sa va intreb si eu de un Passat din 2005 B5.5(nu am gasit topic pt B5.5 in cealalta sectiune, asa ca postez aici...sper sa nu se supere lumea).

Masina este urmatoarea: http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/vw-passat-1-8t-2005-craiova/173162811.html?useCase=SearchSession&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&maxPrice=7001&ambitCountry=RO&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&minConstructionYear=2004〈=ro&pageNumber=3

Din poze arata bine, proprietarul se lauda cu km reali. Intrebarea mea este daca merita sa dai atatia bani pe ea, tinand cont ca e pe 1.8T. Consumul cred ca o sa fie undeva pe la 12...eu stau in Craiova, deci aglomeratie ca in Bucuresti nu este(poate un cunoscator stie mai bine cam cat ia in oras/afara).

PS: Daca supar moderatorul, il rog sa-mi deschida acest topic in sectiunea corespunzatoare(eu nu am acest drept inca).

Multumesc

Link către comentariu

La taxa te-ai gandit cat te ajunge - asta in conditiile pretului afisat pe site-ul respectiv.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!