Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Eu nu te-am acuzat de nimic.mai putin de faptul ca am crezut ca nu vrei sa ne zici pretul de vanzare a epavei.chiar apreciez ca ne-ai spus patania ta ca sa ne ferim pe viitor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pentru cei care vor sa-si achizitioneze o masina si mai ales din grupul vag si vrea sa afle istoricul sa apeleze cu incredere la colegul nostru radu_trufyn@yahoo.com sau nr de telefon 0752761476  mie mi0a trimis istoricul complet si a fost foarte promt,recomand cu incredere.

sper sa nu fie off,m-am gandit ca e mai comod sa afli tot direct de acasa.

Link către comentariu

Geisterfahrer

Daca masina a patit o dauna totala ca mai sus si n-a fost reparata in reteaua VAG, istoricul nu va fi chiar "complet" ;)

Colegul nostru stie ca i-ai dat aici adresa de mail si telefonul?

Modificat de dinu_s
Link către comentariu

Am mai scris si eu, istoricul e din 2009 in toata reteaua. La masina mea, reviziile oficiale facute la Cardinal Motors din 2007 si 2008 nu apar la Porsche, desi am stampila in carte.

Legat de astia care iau epave cu 3-4 mii de euro, din cauza lor nu se pot vinde masini la un pret corect in Romania mai ales la VW. Se iau de aici sau de afara epave, se repara cu 2-3 mii de euro si scot la un 8-9-10 mii cu profit de cateva mii bune pe barba unui client care cumpara o gioarsa. Personal masina second hand daca va fi cazul o sa imi cumpar doar de la prieteni sau cunoscuti, va fi exclus de pe autovit.

Link către comentariu

colegul stie ca i-am pus nr de tel,puteti sa-l contactati si sa il intrebati.

Modificat de Valentin
Link către comentariu

Aici se vede cu adevarat utilitatea acestui forum! Tocmai ca fiind prezenti aici invatam atatea lucruri care altfel nu am avea de unde si fara de care am fi prada usoara pentru smecherii d'Vitan. :D

Eu pot spune ca in iulie 2011 cand am cumparat passat-ul, l-am cumparat fiindca mi-a placut, fiindca masina nu avea defecte vizibile. I-am facut un test la Autotest2000 in Vitan unde a iesit bine, mai putin la sectiunea frane (trebuiau schimbate discurile frana fata) si la caroserie unde avusese elemente vopsite de la zgarieturi.

Dar acum imi dau seama ca am avut un noroc fantastic ca l-am gasit pe omul care mi-a vandut masina, un director de la o firma de medicamente care primise masina ca bonus la iesirea acesteia din leasing si care a vandut-o imediat. Stresul cu injectoarele, omul avea un copil mic (avea montat scaunul pt copil in spate cand m-am intalnit prima oara cu el) l-au facut sa o "marite". Si l-am gasit tot pe Autovit. Din aceasta cauza spun ca am avut un noroc mare...

Dar in aceasta perioada de timp am invatat suficient incat acum nu voi putea fi inselat prea usor. Daca stii unde sa te uiti, daca ai vazut o masina avariata, poti discerne care masina merita si care nu. Care are bara prinsa in lemne (un cunoscut a patit-o) si care este reparata constiincios. Care are volant pe duca si care mai tine cateva zeci de mii de km. Care are vibratii la relanti si care toarce ca un motan.

Eu nu gasesc nimic rau in a repara masini si a le vinde cu un profit rezonabil. Nu toata lumea isi permite o masina de 28.200 euro (pretul de nou pentru fosta masina, passat-ul) si o masina reparata cum trebuie poate sa aduca multa satisfactie si comfort.

Ce mi se pare marsav este sa induci in eroare, sa minti omul cu nerusinare ca acea masina este "virgina si neatinsa". Escrocheria dublata de lipsa de informatie este reteta dezastrului. De escrocherie se pare ca nu putem sa scapam, dar macar lipsa de informatie o putem rezolva. Asta imi place la acest forum.

LE: nu vreau sa se umple net-ul de asocieri intre mine si VIN-ul fostei masini asa ca atasez o poza cu acesta:

post-94450-0-80516600-1362429108_thumb.j

Cine studiaza si este interesat o sa gaseasca ce trebuie citind acest topic. Pana cand cineva se va gandi sa faca un topic special unde sa fie trecute toate VIN-urile cu probleme.

Modificat de mars01
Link către comentariu

Manyx86 ar trebui sa si precizezi sau ale cui sunt acele date de contact ca omul cere sa ii virezi bani in cont ca sa iti dea cel mai mic detaliu ... 

"Trimite suma de 40 de ron in contul BCR -....... - in atentia Trufin Radu Vasile- si in momentul in care primesc suma respectiva trimit ... "

Si ii cerusem doar la un KM anume sa vad daca a fost schimbata distributia, atat ....

Link către comentariu

Atunci cand mi-am luat masina, in lunile cat am tot cautat, am crezut ca le-am vazut pe toate din partea acestor samsari. Se pare ca m-am inselat... din nou. Chiar nu mi-as fi inchipuit ca o epava sa starneasca un asemenea interes. Asta spune totul... Mars01, eu iti multumesc pentru cele relatate si... sper sa alegi tot un Passat, sa ne intalnim mai des pe aici. 

Link către comentariu

Mulțumesc Valentin, eram dezamăgit de o remarca de pe PM în care mi s-au făcut reproșuri și acuze de o persoana care îmi era relativ simpatica prin post-urile sale.

Intenția postarii mele a fost foarte clara și o repet ca sa fie mai clara si fără interpretări:

Oameni buni! Cascati bine ochii ca altfel veti casca buzunarele!

Nu cumpărați fara verificare tehnica doar ca va "garantează" vânzătorul ca este o mașină impecabila!

Și el este un om, chiar cinstit fiind tot ai tendința să nu spui tot dacă nu ești întrebat în mod concret.

Și cu asta am încheiat.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Modificat de mars01
Link către comentariu

Buna.

Eu am avut o experienta asemanatoare cu fosta mea masina, un Audi A4 B7 din 2007 care a fost declarat dauna totala dupa un accident frontal. Airbagurile sarite, ambele lonjeroane un pic indoite, motorul si cutia automata neavand nici o problema. Duminica seara la 10 am pus anuntul pe Autovit la un pret considerat de mine ca fiind una destul de mare (5000 euro). Ziua urmatoare a fost destul de enervanta pentru mine, deoarece am primit in jur de 150 apeluri, dimineata de la 7 pana seara la 9. Chiar daca am zis ca am vandut deja masina si chiar dupa ce am scos anuntul in aceeasi zi pana la sfarsitul saptamanii am mai primit apeluri, de multe ori de la aceeasi persoane. Luni pe la ora 4 dupa masa epava a fost deja vanduta si in timp ce epava a fost urcata pe o platforma telefonul a sunat intr-una. Chiar daca nu este vorba de un Passat ci de un Audi A4 v-am povestit ca sa stiti ca foarte multi traiesc din repararea masinilor accidentate care au fost declarate dauna totala.

Levi

Link către comentariu

Vă salut.

Doresc ca până în iunie să-mi achiziţionez un autoturism care să aibă an minim de fabricaţie 2008, să nu coste mai mult de 8500 euro, de preferat Passat sau Audi.

Mulţumesc celor care vor avea timp să-mi răspundă!

Link către comentariu

Și întrebarea care ar fi? Dacă este posibil? Depinde de ce pretenții ai la viitoarea mașină: motorizare, opțiuni, varianta de echipare, stare tehnica, kilometraj real ...

Modificat de mars01
Link către comentariu

Scuze, uitasem.

Varianta de motorizare care e mai bună, să aibă dublu climatronic, geamuri electrice, culoare alb dacă se poate, şi alte dotări pe care nu ştiu să le scriu acum.

Cât despre numărul de kilometri sunt împăcat cu ideea că majoritatea le au daţi înapoi.

Întrebarea mea era o rugăminte la voi pentru anumite modele şi poate cunoaşteţi pe cineva care vinde aşa ceva.

Modificat de cbogdanel
Link către comentariu

Atunci cineva trebuie sa își facă mai întâi temele, sa știe ce vrea sa cumpere și apoi colegii vor răspunde în măsura în care se poate răspunde.

Mai concret: se face o lista cu ce este absolut necesar și ce "ar fi bine" sa aibă. Motorizarea depinde de așteptările pe care le ai de la mașină: sa te duca de la A la B în siguranță și fara cheltuieli mari sau poate iti plac senzațiile tari. Etc etc

Modificat de mars01
Link către comentariu

O să-mi fac temele şi o să revin.

Maşina de care ziceam că vreau să mi-o achiziţionez este următoarea:

- suma maximă, cu tot cu înmatriculare, 8500 euro

- motorizare 1,9 diesel, însă e bun şi 2,0

- kilometri nu-i pot pune în discuţie pentru că majoritatea sunt daţi înapoi

- culoare alb sau oricare alta dacă nu găsesc ce vreau

- maşina îmi trebuie să mă duc din A în B dar şi pentru concedii cu prietenii

- consumul să nu fie foarte mare

- aş vrea un Passat, în principiu

- dotările să fie gen climă, geamuri electrice, şi altele(cele două mă interesează în mod special)

Momentan nu ştiu să dau alte detalii, aştept oferte/sugestii dacă aveţi

Modificat de cbogdanel
Link către comentariu

eu am pus datele colegului nostru cu scopul de ajuta pe cineva care nu are timp sa umble pe la repezentante,cine vrea detalii trebuie sa-l contacteze pe el sa stabileasca conditiile.mie mi-a oferit istoricul masinii mele de care am fost multumit si de detaliile care sunt acolo si de promptitudinea colegului,eu am sa pun aici link cu topicul deschis de el.

http://vwforum.ro/topic/99633-ofer-istoric-si-nr-km-reali-vw-audi-skoda-seat-pe-baza-seriei-de-sasiu/

PS am avut intentia de ajuta ,va salut cu respect

Link către comentariu

Off-topic: @manyx86 sunt curios cum ar putea sa scoata km reali si istoricul de service la a mea :D (jahreswagen, fosta masina de showroom, nici revizia n-au facut-o, ca au scos-o la vanzare inainte de a implini un an, la 27.000km; are o intrare in service in Romania pentru test turbo)

On-topic: @cbogdanel: in locul tau, la banii aia m-as orienta spre Golf.

Modificat de EWS
Link către comentariu

Corect

Link către comentariu

Toate masiniile care sunt acolo pe mobile.de la pretul ala, cred ca au fost taxi. Se vede la numarul de km...si toate sunt albe.

Orienteazate spre Golf in pretul asta..

Link către comentariu

In sfarsit am gasit masina care imi place si convine deal-ul insa acum ma lovesc de alta problema: Ce documente trebuie sa imi dea vanzatorul la masina?

Masina este adusa din Franta de o firma din Romania.

Vanzatorul a zis ca imi da factura + chitanta si FIscalul peste 2 - 3 zile cand are el timp. Suspicios din fire (paranoia din RO) i-am zis ca nu ii dau banii pana nu imi da fiscalul care atesta ca firma nu are datoriii si etc. As vrea totusi pentru speta expusa sa imi spuneti ce documente trebuie sa iau de la vanzator si la ce sa fiu atent (brief-uri sau ce o fi in FR, factura de franta, etc).

Si mai am o nedumerire: mi-a zis ca nu trebuie sa facem fisa de inmatriculare (cartonul acela care se face la gheretele de acte si pe care vanzatorul ia stampila de la ANAF iar cumparatorul il duce la ANAF de care apartine pentru a inscrie masina pe rol fiscal. De ala trebuie sa facem?

Multumesc mult si apreciez ajutorul comunitatii VW, Cristian

Eu recent mi-am vandut Leonul si am dat cumparatorului urm. documente:

- contact V-C in 2 exemplare cred, eu am primit unu;

- talon cu mentriunea instrainat catre;

- CIV

- RCA

- Vinieta

- FISA DE INMATRICULARE stampilat de ANAF secotr 3 de care apartin;

- 2(doua) Fise fiscale care atesta ca nu am datorii de la ANAF sector 3 de care apartin;

Stiu ca de exemplu in loc de contract V-C voi avea factura + bon fiscal, dar de restul nu sunt sigur. Mai precizez ca maina are acum NR de Franta si asigurarea i-a expirat pe 28.02. Dupa achizitionare o sa iau numere rosii, nici acolo nu stiu de ce acte am nevoie.... :( ma mai interesez.

Link către comentariu

Toate masiniile care sunt acolo pe mobile.de la pretul ala, cred ca au fost taxi. Se vede la numarul de km...si toate sunt albe.

Orienteazate spre Golf in pretul asta..

Am primit o ofertă foarte tentantă de la un coleg de pe acest forum însă nu prea mă încadrez cu banii pe care-i am. :(
Link către comentariu

ccristian

Eu am achizitionat o masina adusa tot din Franta si am primit:

- Brief de Franta (doar 1 mic) -spre diferenta de Germania unde este unul mis si unul mare - cu stampila pe brief : Vanduta la data ....

- Factura de vanzare catre firma care ti-o vinde tie (daca nu au mai fost si alti intermediari).

- Factura + chtanta de vanzare catre tine ( sa fie corecte datele firmei si datele tale, precum si VIN-ul masinii).

- Certificat fiscal al firmei precum ca nu are datorii asupra masinii marca..., seria masinii...

Modificat de Nelutzzu
Link către comentariu

ccristian

Eu am achizitionat o masina adusa tot din Franta si am primit:

- Brief de Franta (doar 1 mic) -spre diferenta de Germania unde este unul mis si unul mare - cu stampila pe brief : Vanduta la data ....

- Factura de vanzare catre firma care ti-o vinde tie (daca nu au mai fost si alti intermediari).

- Factura + chtanta de vanzare catre tine ( sa fie corecte datele firmei si datele tale, precum si VIN-ul masinii)

- Certificat fiscal al firmei precum ca nu are datorii asupra masinii marca..., seria masinii...

Suntem din acelasi judet, momentan eu in B :)

Factura de Franta mi-o da in original, el nu are nevoie in conta? Mi-a zis ca imi da copie stapila, semnata si notata conform cu originalul ...

Pe factura emisa catre mine ce date ale masinii se trec?

Am mai auzit ca daca imi da copie dupa CUI nu mai e nevoie sa imi vizeze fisa de inmatriculare, voi face doar cu mine cand o sa o inmatriculez.

Link către comentariu

Atentie de la ce firma cumparati masinile. Am mai scris pe forum legat de Top Cars Pipera si cum in mod periodic apareau clienti inselati, politisti imbracati in civil (totusi se legitimau cand li se solicita acest lucru). Sunau la interfon la firma unde lucram eu pentru ca la interfonul apartamentului unde era sediul lor social nu raspundea nimeni.

La un moment dat le-am deschis la niste politisti personal, si am avut un intreg show de la rudele patronului Top Cars Pipera pentru ca am dat drumul la politie in imobil ...

Am dat nume pentru ca e bine sa stim cine sunt teparii ...

Modificat de mars01
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!