Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Scuze de greseala  (mc mihai.serban) l'am sunat pe om de am vb cu el si ia'm zis ca io vroiam  nav daia mare RNS 510 si el a zis ca mi'o pune el  . Ce ma intereseaza p mn e cum stiu daca nav pusa de el se potrivetse cu CAN'ul masinii ,sa nu am probleme cu bateria , daca comenzile de pe volan vor merge fara nici o problema si daca senzorii de parcare vor aparea p navigatia asta mare la fel cum apar la cele de fabrica  adik cv de genu : http://vanapian.deviantart.com/art/PDC-on-an-VW-RNS-510-VW-CC-Editorial-2012-336543863

Multumesc anticipat si mai astept sfaturi legate de ce ar trebui sa mai verific !

Modificat de cr33py
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mi se pare ca masina este de ceva timp la vanzare, fii atent cand o verifici. Am dubii serioase ca ar fi fabricata in 2010, MY2010 da, insa cred ca e fabricata in 2009.

Ia VIN-ul, suna la reprezentanta si roaga-i sa-ti dea ultima intrare in service. De asemenea cere-i sa-ti arate factura, acolo ar trebui sa apara si numarul de km. Decat un navi aftermarket mai bine rn310 original.

La banii astia sunt destule masini cu 140cp, gandeste-te ca are 1.5To fara sofer.

Si nu uita sa ne spui ce s-a intamplat :).

Modificat de ccristian
Link către comentariu

In functie de dotari poate sa fie si mai grea , a mea pe talon masa la gol adica fara sofer e de 1626 kg

Link către comentariu

nu o iau daca o inlocuieste cu una aftermarket vreau rns 510 oem , nu chinezarii sau alte prostii.... Mi'am fct o lista cu vreo 4 5 masini de vazut maine... sper sa am timp si noroc  sa le vad p toate :D

Modificat de cr33py
Link către comentariu

nu e ieftina  pentru un '2010' ,fie el si CL,variant?

Link către comentariu

nu o iau daca o inlocuieste cu una aftermarket vreau rns 510 oem , nu chinezarii sau alte prostii.... Mi'am fct o lista cu vreo 4 5 masini de vazut maine... sper sa am timp si noroc  sa le vad p toate :D

Sa nu o ratezi pe aia neagra cu trapa si camera. ;)

Link către comentariu

Salut la toata lumea !! uita'ti ce am gasit  http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C27724535.html  merita  ? Km or fi p bune (el a zis ca sunt, dar romanu'.....) Maine ma duc sa o vad cu okii mei in realitate ,nu pe PC       La ce ar trebui sa ma uit ,ce ar trebui sa verific  (in afara de becuri, geamuri sau alte kestii dastea) ?

Avand cartea masinii daca ma duc la reprezentanta o sa'mi dea un istoric al ei ? 

Astept sfaturi si sugestii!

Multumesc antcipat!!!

da... sunt pe bune.... sigur. Pret mic, km cati vrei tu.

Incearca si tu sa scrii romaneste, ca sfat pe viitor.

Oficial - ca sa ai acces la istoric - trebuie ca masina sa fie in proprietatea ta.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Salut toata lumea! Am fost de am  vazut  passatul din link  http://www.autovit.r...-C27724535.html . Acesta e adus din Germania si cica a fost luat la o licitatie . Eu daca vreau sa o cumpar ce acte trebuie sa imi dea omul ? (mentionez ca masina a fost cumparata de la licitatie printr'o firma , firma care i'a vandut'o omului )

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Salutare! Am un prieten care vrea sa isi achizitioneze un Passat B6 dar, are ceva intrebari legate de fiabilitate motorului, consum si intretinere. El doreste ca Passat-ul sa fie: variant, motor 2.0TDI cel de 140cp sau cel de 170cp (as dori sa stiu fiabilitatea la ambele versiuni si costuri de intretinere), masina sa aiba intre 150.000-200.000km(ce sa se astepte la km aceia), ar vrea un DSG (ce bube poate avea si consumul masinii impreuna cu motorul de 2.0TDI) si l-ar mai interesa daca se gaseste cu frana de mana mecanica. Frana de mana electrica se defecteaza des? Bineinteles dublu climatronic, cruise control, full electric si posibil alcantara sau full piele.

Astept niste sfaturi si as dori sa stiu daca e mai bine sa o ia din Germania! La ce sa fie atent cand o achizitioneaza si cam la ce preturi se vinde modelul.

Modificat de Ronald
Link către comentariu

"Frana de mana electrica se defecteaza des? Bineinteles dublu climatronic"

B6/3c cu frana mecanica nu exista. doar pe buton

eu zic sa fie atent doar sa aiba dubla/tripla climatronica, ca altfel nu mai merge masina clar.

sincer..... de ce "bineinteles"??? dar probabil sunt eu rau si interpretez asa.

ce inseamna pentru tine "full electric"?

daca citest mai atent niste topic-uri ai sa vezi ca motorul 2.0 in combinatie cu diferite cutii de viteze ies mai multe masini practic:

1) 2.0l 140 CP+ CV m

2) 2.0l 170 CP+ CV m

3) 2.0l 140 CP+ DSG

4) 2.0l 170 CP+ DSG

sunt 4 configuratii diferite. nu iti poate da cineva un raspuns in legatura cu toate 4. ce trebuie sa tii seama e ca variantul are de la 1600 kg in sus. tot in functie de ce alege difera si costurile de intrertinerii. EX: schimbul de ulei al DSG-ului daca nu a fost facut la timp poate rezulta o masina cu probleme.

Numai bine! succes la alegere!

Link către comentariu

Mersi. Prin bineinteles vreau sa spun ca un dublu climatronic este ceva normal sa ai intr-o masina mai noua. Full electric inseamna geamuri electrice fata spate, la asta am vrut sa ma refer.

Stiu ca sunt mai multe combinatii intre cutie si motor. Eu am intrebat de motor 2.0 + DSG; asta inseamna 2 variante, cel de 140cp si cel de 170cp.

P.S: Ai dreptate, cred ca esti tu rau. :))

Modificat de Ronald
Link către comentariu

pai nu ai dat detalii de citi bani dispune,daca sare de 9-10000 isi poate lua passat cu motorizarea noua common rail,sub banii aia ia pd,care e cam slabut si cu probleme.dsg e cum ai noroc, schimbul de ambreiaj la el e mai scump ca si intretinea lui.este mai confortabil dsg intr-adevar, dar confortul costa.

Link către comentariu

Mersi. Prin bineinteles vreau sa spun ca un dublu climatronic este ceva normal sa ai intr-o masina mai noua. Full electric inseamna geamuri electrice fata spate, la asta am vrut sa ma refer

full electric inseamna ,scaune cu memorie si miscarile de ajustare elctrice/incalzite si mai nou cu masaj, senzori de toate natile: de ploaie, de parcare, de lumini, de presiune ,oglimzi electrice si cu degivrare trapa electrica  si cu siguranta lista poate continua eu asta as intelege prin fulL electric

si nu, nu este ceva normal dublu climatronic este inca la categoria optionale  climatronicul (la care faci tu de fapt referire e una) dublu climatronicu sau bizonalul este alta si exista clasicul AC care poti zice ca este un must have

zic si eu.....

Link către comentariu

Ai dreptate cu full electicul, dar eu la geamuri ma referisem. Greseala mea de exprimare. Si cred ca un AC e un must have doar daca nu gasesti climatronic. Climatronicul e ceva de confort. Si cand ziceam binenteles, e ca la o masina ca Passatul B6 nu trebuie sa te zgarcesti sau sa il lasi deoparte. La o masina ca Passatul e un must have, camasina e din alta clasa, premium.

Link către comentariu

In seara asta m-am convins si eu de ce nu o sa cumpar urmatoarea masina din Romania sau daca o cumpar de aici trebuie sa fiu extraordinar de atent. Si nu glumesc cand spun: extraordinar de atent.

Din momentul in care am postat anuntul pe autovit cu masina mea avariata pe care o vindeam ca atare, atentie, in 30 secunde de la publicare anunt, cand nu eram lamurit daca mai trebuie sa bifez ceva sau sa modific/optimizez anuntul, eram deja sunat in legatura cu anuntul. In intervalul in care am preluat cateva apeluri, in primele 15 minute aveam cca 20 apeluri ratate. Dupa 30 minute deja am vandut masina si am scos anuntul ca ma disperau cu telefoanele, aveam 36 apeluri ratate si am inchis telefonul.

Morala este, pentru cei care nu stiau inca, ca exista o intreaga industrie in a prelua "epavele" rezultate in urma daunelor totale, repararea acestora, "lustruirea" lor si apoi prezentarea lor ca masini de calitate.

Din curiozitate o sa monitorizez anunturile pe autovit in urmatoarea luna pentru ca la masina mea nu o sa ii ia mult timp sa intre in "circuit". Am luat dauna totala in principal pentru o ureche motor rupta si lonjeron stanga spate afectat, plus elementele de caroserie afectate in mod curent.

Modificat de mars01
Link către comentariu

Mda,pai acum iti vinzi mult mai repede masina lovita si rasturnata decat una perfecta!!!!mai ales daca este Passat!

Link către comentariu

dar ce s-a intamplat ?

Link către comentariu

In cazul meu nu a fost rasturnata. Mi-am gasit-o dimineata in parcare turtita in spate si in fata. Un cretin de etnie s-a gandit ca ar fi interesant sa vada cum este sa avarieze 3 masini parcate regulamentar. Eu am fost mai ghinionist si m-am ales cu dauna totala. Ghinionist ca de 3 luni sunt fara masina. Insa norocos avand in vedere suma cu care am ramas tinand cont ca la mine nu era platita renumita taxa.

Norocos poate si fiindca ziua urmatoare imi expira asigurarea CASCO !!!

Modificat de mars01
Link către comentariu

De curiozitate..... la cat a fost calculata epava de casco si daca se poate sa ne spui cat a fost despagubirea?

Link către comentariu

Off-topic: Din pacate nu pot sa public aceste informatii. Dar pot spune ca s-a respectat la litera contractul, am primit exact cat se stipula acolo desi era formulat cam ambiguu cum ca nu am voie sa primesc o suma mai mare decat valoarea masinii la data accidentului - contract BCR Asigurari. Poate a contat ca mai intai le-am "dat eu cu contractul in cap".

Situatia a durat mult, din 8 decembrie sunt pieton. Din 4 ianuarie au fost toate actele in regula. Am ajuns sa fiu aproape sigur ca ajung la proces cu ei si i-am facut si pe ei constienti de acest lucru. Am cerut oferte de la 4 cabinete de avocatura ...

Regula Nr 1 in relatia cu asiguratorii, oricare ar fi ei, este: ridicat tonul si urlete din prima zi. Nu imi venea sa cred cand oameni bine intentionati m-au avertizat de acest lucru, dar asa este. Verificat personal. Chiar si asa abia dupa ce am spus ca imi fac actele ca sa ii dau in judecata, abia atunci am simtit ca s-a schimbat atmosfera. Brusc.

Pot spune ca acum sunt calit in relatia cu asiguratorii si stiu cum le merg "rotitele". Macar aceasta experienta m-a expus la aceasta lume ciudata, jumatate legala, jumatate escrocherie.

Recomandarea mea este sa aveti grija cu ce broker de asigurari lucrati. Pe acest parcurs nu o data mi-a parut rau ca nu am lucrat chiar cu unii dintre colegii nostri de aici care au mult know-how. Pe mine nu m-a ajutat cu nimic broker-ul unde am facut asigurarea. S-au facut mici mici.

On-topic: Din cate am citit, pe acest topic sunt oameni cu experienta, care au cumparat/vandut multe masini la viata lor si care avertizeaza ca piata de masini din Romania este masluita extrem de mult. Intelectual am inteles si acceptat acest lucru dar undeva in spate era asa o voce care zicea: "hai mai ca n-o fi naiba atat de negru" si ca "nu o sa mi se intample tocmai mie". 

Dar dupa reactia de aseara ... am fost zdruncinat putin in prejudecatile mele. Fiindca se pare ca, chiar asa si este. Riscul este foarte mare si nu doar cu kilometraj "ajustat" mai mult sau mai putin, ba chiar cu calitatea masinilor oferite spre vanzare. Practic toate cele poate 15-20 persoane care m-au sunat in acel scurt interval de 30 minute se ocupau cu acest "job". Va dati seama cati altii sunt si care nu s--au uitat atunci pe net, la 8:00 seara ...

As fi oprit eu epava si multi mi-au zis ca cu 3000 euro o faceam noua, vopsire integrala cu vopsea Glasurit etc etc. M-a oprit insa timbrul lui Ponta si faptul ca a fost afectat lonjeronul spate. In plus, poate ca dupa un timp vreau sa vand masina si nu vreau sa fiu pus in situatia sa vand o masina declarata anterior dauna totala.

Modificat de mars01
Link către comentariu

Nu este secret pretul de vanzare, cel putin nu din punctul meu de vedere. Cum nu este secreta nici suma la care masina a fost asigurata. Cred ca este evident ca eu vreau sa vand epava si cu cat este mai publica informatia cu atat sansele sunt mai mari ca sa pot efectua tranzactia. Nu incerc sa induc in eroare pe nimeni si am oferit toate informatiile acelora care au fost interesati si celor cu care sunt prieten.

Dar am fost atentionat pe PM sa nu postez preturi si am respectat avertismentul.

Din pacate oamenii reactioneaza interesant. Mai intai alearga dupa tine, vor sa vina chiar si noaptea sa iti plateasca o arvuna pe care tot ei s-au oferit sa o plateasca, nu vor sa asculte ce avarii are masina. Se roaga de tine sa stergi anuntul de pe net si sa le rezervi masina si se ofera sa plateasca in plus fata de ceea ce ai cerut initial si care de altfel iti este suficient. Stabilesti (vineri) ca vorbesti duminica seara pentru detalii exacte legate de acte pentru ca nu esti in localitate. Automat oricine se gandeste ca in mod normal masina este vanduta. Nu esti de acord?

Doar ca nu a fost asa. Tipul nu a mai raspuns la telefon si a dovedit neseriozitate. In consecinta am repus epava la vanzare.

Nu cred ca am facut ceva iesit din comun. Cred ca si tu ai fi facut la fel.

De altfel postul meu initial nu a fost o lamentare sau lauda sau mai stiu eu ce. Am vrut sa spun ca sunt foarte multi care se ocupa exact cu acest job de reconditionare a masinilor avariate. Si sunt multi. Sper ca nu am atins un punct sensibil ...

Sunt convins ca am deranjat anumite persoane prin faptul ca am postat aceste informatii. Poate ca daca nu postam acest avertisment cu informatii care sunt de altfel popular cunoscute, cumparatorul care se ruga de mine sa ii vand lui epava ar fi incheiat afacerea. Poate ca ne este coleg de forum si poate ca ii este teama ca ii voi posta numarul de telefon aici ca alti colegi sa poata identifica usor cu cine au de-a face in eventualitatea ca vor initia o legatura de afaceri cu el. Nu e cazul, nu fac politie.

Din fericire nu este singurul care m-a sunat si am destule oferte pentru a incheia afacerea. Si nici nu au intrat zilele in sac, nu ma grabesc.

Modificat de mars01
Link către comentariu

ot: am deschis link-ul lui eug-vw in jur de ora 20.15 si avea 60 de vizualizari.

am dat un refresh in jur de ora 23.00 si "ID Anunt C28193067 Anuntul a avut 837 vizualizari"

un nou refresh la 00.45 si "ID Anunt C28193067 Anuntul a avut 1230 vizualizari"

asta cred ca a vrut sa sublinieze colegul "mars01"

Link către comentariu

Anuntul ajunsese acum (ora 14:45) la 1984 vizualizari. Acesta este doar un parametru care arata interesul pasiv, interesul activ a fost aratat de numarul de telefoane primit (foarte mare). Aseara am fost sunat pana in jur de 22:30 iar mai tarziu au inceput ofertele pe email.

Eu am vandut astazi de dimineata masina (adica am primit banii ceruti) si ce imi pare bine este ca persoana careia i-am vandut masina spune ca vrea sa o foloseasca el deci nu merge la revanzare. Am intrebat la PBV1 si este inclusa in actiunea pentru schimbarea tuturor injectoarelor asa ca dpdv al motorului o sa fie bine.

Am pus povestea aici pentru ca este relevanta pentru cei care acum vor sa cumpere un Passat B6 SH. Sper sa fie de folos.

Modificat de mars01
Link către comentariu

Include si tu VIN-ul intr-un post de al tau, in caz ca ajunge masina la vanzare sa fie de folos cuiva care chiar se intereseaza inainte sa cumpere ceva.

Imi pare bine oricum ca ai avut CASCO :)

Spor.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!