Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

zwzw, prima cred ca a gresit sa scrie numarul de km, ori lipsteste un 1 ori un 2 in fata...eu as alegeo pe a2a dar verificale bine prin reprezentata sa vezi ultima intrare, cartea de service daca o are, o diagnoza, daca e toul bine si km sunt reali la a2a, eu pe aia as alegeo ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da si eu zic ca a doua mai ales daca are cum sa demonstreze ca au fost schimbate injectoarele, volant si alte chestii...

Link către comentariu

Pentru masina de 78.000 am mai gasit un link si se pare ca kilometrii ar fi ok : http://www.ebursaauto.ro/vw/passat/2008/vanzare/bucuresti/second-hand/autoturism/796041.html

Pe de alta parte mi se pare ca masina a 2-a, care v-a placut si voua, e mai dotata :icon_confused:

Link către comentariu

zwzw nu stiu ce sa zic de pozele facute la istoricul service ...ia seria vin si intreaba la o reprezentanta (vorbesc de prima masina aia cu km putini)

Ce e sigur e ca e cam ieftina la cum pare masina in poze si cel mai important tipul care o vinde mai vinde si alte bmw -uri ..lucreaza oarecum la bmw-bavaria

i-am cautat nr de telefon http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=0721267680&oq=0721267680&gs_l=hp.3...1477.1477.0.2152.1.1.0.0.0.0.95.95.1.1.0...0.0...1c.1.4.psy-ab.apGmaTYIe0Q&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42768644,d.Yms&fp=8f918b249813900d&biw=1440&bih=799

Link către comentariu

La prima masina se vede pe cartea masini ca este inscrisa in 07/2007, iar el a spus 2008, apoi km si cu cartea de service imi par putini

Link către comentariu

Parca a-si trage o fuga pana la asta  http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/vw-passat-1-6-fsi-highline-aurich-sandhorst/174970957.html?useCase=SearchSession〈=ro&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minPrice=5000&maxPrice=8001&ambitCountry=DE&siteId=ROMANIA&features=CRUISE_CONTROL&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=150000&categories=Limousine&maxCubicCapacity=2000&minConstructionYear=2005&tabNumber=2. Nu intentionez sa o cumpar, dar in cautarea mea orice, testdrive facut, este o lectie invatata despre passat. Orice parere este binevenita. Este cam la 2 ore cu trenul, de mine.

Off - peste 2 saptamani vin acasa in concediu, si a-si vrea si eu o parere despre vag-com, din partea celor care au, modele, cum se comporta, atentionari. Nu caut original ca nu am ce sa fac cu el, dar vreau sa-l cumpar acuma, pentru a-l folosii cand voi cumpara masina, si pentru ca nu este varianta originala, si sa nu incalcam regulile site-lui, rog raspunsuri pe  PM. Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Verifică km la reprezentanţa pt prima , parerea mea . Vezi ca era un coleg de forum aci, mihai.serban, vinde passat b6 2008 1.9 tdi 60k km, 11.000 euro.

Modificat de Christian.B77
Link către comentariu

Salut,

Ma puteti ajuta cu o opinie pentru 2 masini:

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C27983222.html

si

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C27940779.html

Ambele sunt aproape de bugetul meu. La prima ma incanta numarul mic de km si echiparea highline, iar la a 2-a ma incanta navigatia desi nu mi-am dat seama ce nivel de echipare are. Desi nu caut neaparat cutie automata o consider un plus. sau nu ar trebui?!?

La ce ar trebui sa fiu atent daca merg sa le vad? sau ce parere aveti voi?

Din pacate nivelul meu de cunostinte e foarte mic, asa ca ma bazez pe opiniile voastre.

Nu te duce fara cineva priceput sa le vezi. Daca nu ai prieteni, amici, mecanici priceputi intr-ale VAG, ia pe cineva de pe forum sa te ajuta cand vrei sa mergi sa o vezi.

Prima e prosteala pe fata. Nu neg ca nu ar fi reali kilometrii, dar daca erau reali avea alt pret masina. My 2 cents.

Ce e ieftin, dotat si kilometrii putini, are ceva de ascuns.

Nu te arunca pana nu esti convis ca este ok masina si ca este ceea ce vrei.

Bafta

Link către comentariu

La masini inmatriculate RO, cum se procedeaza cu TAXA de inmatricualre? Cum se face dovada ca s-a platit si nu s-a recuperat?

Am sunat la Fisc si au zis ca, cumparatorul va cere aceasta adeverinta la inmatricualre si dureaza 30 zile pana se elibereaza! Dar de unde stie ca nu s-a recuperat si va trebui sa o plateasca si nu e deloc de neglijat!

Modificat de ccristian
Link către comentariu

vanzatorul trebuie sa aduca acel document prin care se adevereste ca nu s-a recuperat taxa....si ea poate fi recuperata numai de la unitatea fiscala de care apartine vanzatorul.....dureaza de la unitate la unitate...la mine spre exemplu se da de pe o zi pe alta.

daca nu poate sa faca dovada "nerecuperarii" , atunci las-o balta.

Link către comentariu

Salutare

E periculos si cu adeverinta de la ANAF.

Exemplu concret, stiu pe cineva, proces castigat din decembrie dar nu a depus actele pt recuperarea taxei.

A vandut masina de cateva zile, a dat adeverinta cumparatorului precum taxa nu e recuperata > a obitinut pret mult mai mare pe masina in acest caz, a doua zi, a depus actele pt recuperarea taxei.

Am o impresie vaga ca in curand o sa se auda cat mai des de asemenea cazuri, in care sigur cumparatorul, desi de buna credinta, va fi obligat sa plateasca taxa.

Totul din cauza legilor facute pe genunchi !!

Stima !

Link către comentariu

Salutare.

Cum se prezinta piele de pe passatul hl dupa cativa ani?  Ma refer la cea standard deoarece am achizitionat un golf VII cu scaune ergoactive si pielea este acceasi ca pe passat hl

Modificat de Bogdan VW
Link către comentariu

Florin, sunt masini si masini.... sunt masini care au un cost de achizitie de 15.000 euro.... altele, peste 30.000 ... cand ultimele ajung la 3 ani vechime, sub 100.000km... si sub 10.000 euro - sigur nu e vb doar de iaurt.

o masina cu putini km - reali - nu se vinde ieftin.... proprietarul prefera - de cele mai multe ori - sa o pastreze, decat sa o vanda la pret de Autovit.

Link către comentariu

Cata dreptate are Florin , eu sunt in cazul asta :

Masina e din 2007 si are ~106 000 km (are si injectoarele noi si la pompa de ulei s'a schimbat lantul cu pinioane ceva de genul) e f dotata se poate vedea si in topicul din semnatura.Are atat revizii la reprezentanta cat si la service normal (distributia cu pompa de apa spre ex e la reprezentanta si inca cateva schimburi) 

Si  nu as da-o fara 12 000 euro fata de 7000-8000 cat cer bisnitarii pe ele si prefer sa raman cu ea inca 2-3 ani poate si mai mult , nu are alte probleme dar simt lipsa unui DSG doar d'asta as schimba-o

Link către comentariu

intr-adevar cine are o masina buna si stie asta nu o da pe un pret de nimic,eu am un mondeo din 97 care nu valoreaza acum mai mult de 1000-1500 euri dar decat sa o dau la banii astia mai bine ii dau foc si decat sa-i dau foc (gandindu-ma bine)mai bine o ti inca vreo 15 ani ca o a doua masina ca doar nu ma incurca :D

Acum nici sa exageram cu lumea care nu accepta ideea ca la masina scade pretul aproape la jumatate dupa ce o scoti pe poarta fabricii...

Link către comentariu

Am fost la ANAF sector 3 si au zis ca nu elibereaza Adeverinte de plata taxei de inmatriculare decat pentru, atentie, cumparatori!

I-am explicat ca practic cumparatorul nu exista daca nu are dovada platii ca nu cumpara nimeni masini pe vorbe si au zis sa dau actele unei terte persoane, zis si cumparator, sa se duca la ANAF de care apartine si sa ceara adeverinta.

E asa cum zice cucoana de la fisc? Mie mi-a spus ca ar face o ilegaliate daca mi-ar da adeverinta pentru Seat (cel din semnatura) eu fiind un potential vanzator (evident vreau sa-l vand daca imi iau un Passat).

PS: Mai e varianta sa dau actele neamurilor (mama, sora, socru, etc) si sa se duca la fiscul lor sa ceara adeverinta pe motiv ca vor sa-mi cumpere masina dar suna ciudat rau de tot din punctul meu de vedere.

Modificat de ccristian
Link către comentariu

Nu suna ciudat , suna foarte ciudat !!! da ce prostie o mai fi si asta ? :)) 

Stai linistit si eu m-am lovit de multe ori de incompetenta functionarilor de la sector 3 , deci ceea ce a spus e mai mult ca sigur o prostie

Link către comentariu

Inseamna ca toti sunt intr-o prostie, ieri am sunat si am vb cu alta persoana si mi-a zis acelasi lucru. Am cautat pe autovit dupa anaf, unele anunturi au si poze cu adeverinta si, concidenta sau nu, masinile au nemere din alta localitate fata de vanzator, de unde trag concluzia ca vanzatorii sunt intermediari si au scos adeverinta in numele cumparatorului.

Daca fac o procura in care ma oblig fata de cumparator sa ii returnez banii (contra masinii, evident) in cazul in care taxa e recuperata nu e mai simplu?

Link către comentariu

Salut la toata lumea !! uita'ti ce am gasit  http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C27724535.html  merita  ? Km or fi p bune (el a zis ca sunt, dar romanu'.....) Maine ma duc sa o vad cu okii mei in realitate ,nu pe PC       La ce ar trebui sa ma uit ,ce ar trebui sa verific  (in afara de becuri, geamuri sau alte kestii dastea) ?

Avand cartea masinii daca ma duc la reprezentanta o sa'mi dea un istoric al ei ? 

Astept sfaturi si sugestii!

Multumesc antcipat!!!

Link către comentariu

cr33py ai gresit ceva in link , nu functioneaza

Daca masina a trecut macar o data in viata ei prin reprezentanta in principiu doar cu seria de sasiu (VIN) orice reprezentanta iti arata istoricul service (in general sunt amabili )

Link către comentariu

@ cr33py Si daca tot mergi la reprezentanta o poti verifica la ei si cu testerul si pe elevator....ar fi undeva la 150 ron. La km astia (daca sunt reali) ai mai putea fi atent si la ambreiaj/volant.....daca sunt pe sfarsit te-ar mai usura de vreo 1000 de euro.

Link către comentariu

Ambreajul Sachs (cel care e si pe masina, dar nu luat de la VW) este 1.200 de lei, l-am schimbat eu la 100.000km. Cu volant si manopera ajungi la un 2000 si un pic de lei. Eu am 129.000km si nici o problema pana acum la volant.

Masina de mai sus mi se pare putin cam mare ca pret, cu tot cu taxa de poluare e 10.000 de euro, nu e highline, are doar 110cp motorul si un numar destul de maricel de kilometri. Eu nu am  putut sa o dau pe a mea cu 12.000, avand motor de 170cp, highline, piele full, xenon, trapa etc si pe vremea aia avea si in jur de 100.000km. Mie mi se oferise de catre samsari 10.000 si nu am dat-o.

Modificat de geovadim
Link către comentariu

volant la bluemotion-urile de 110 CP e scumpa ca naiba. Sub 2500 de lei eu nu am vazut....probabil din cauza sistemului start/stop, iar ca si medie pe la 150k e cam gata....desi nu e o regula..depinde de la masina la masina sau mai bine zis de la sofer de la sofer. E bine de verificat oricum.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!