Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Eagle n.ai tu treaba! Daca nu o cunosti pe colega!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eagle n.ai tu treaba! Daca nu o cunosti pe colega! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ar trebuii sa o cunosc??... hai sa ramanem totusi on topic

Modificat de EaglePk
Link către comentariu

apropo de cc-ul meu problema e urmatoarea in viziunea mea... cind iti place un lucru si il vrei nu te mai intorci de100 de ori inapoi. m-a ajuns reparatia 3000 e da imi merge perfect si chiar daca pierd banii astia la revinzare nu imi pare rau. ce nu inteleg la tine e urmatorul lucru...sunt probleme la care nu gasesti rezolvarea pe forum ci numai o diagnoza ti le spune. daca intai faceai diagnoza si afisai rezultatul era altceva. nu cred ca exista clarvazatori pe aici sa spuna exact de la ce defect provine martorul respectiv.daca ar fi un martor in bord pentru fix fiecare problema aparuta mai ziceam! da asa ca o parere generala iti zic sa nu te mai codesti(c....) si sa cumperi masina aia o iei la pret de b5.

Link către comentariu

Ideea e ca multi prefera sa se informeze inainte de a cumpara, ca nu au de unde sa bage ulterior 3000 de euro intr-un moft. Unii muncesc din greu pentru bani, nu li se pun pur si simplu pe masa.

On-topic: in Passatul ala mai trebuie bagati niste bani ca sa fie pus intr-o stare de functionare. De remarcat mesajul "Engine fault, Garage!".

Modificat de EWS
Link către comentariu

Eu nu stiu ce aveti cu omul?daca el vrea sa se informeze cat mai mult e foarte bine.

Acum pentru colegul interesat de acel b6 cu "probleme" :Daca poti sa mai cauti si alte masini sau daca mai poti astepta vreo luna,fa-o nu te repezi aiurea ca nu te fugareste nimeni cu parul.scotoceste topicurile, pune intrebari fara jena pentru ca scopul forumurilor asta e!salutari

Link către comentariu

Eu am achizitionat masina din semnatura de la TopCars si din pur noroc nu am avut nici o problema la masina.Pretul a fost conform cu marfa,singurele minciuni au fost asupra nr de km(am aflat ulterior,dar si cand am luat-o nu credeam ca sunt reali-realizat test) si a doua cheie care nu am primit-o.(si in ziua de azi imi zic ca mi-o vor da cand va ajunge la ei).Cred ca depinde f mult de noroc si verificarile care le faci innaintea cumpararii.Bafta.

Link către comentariu

frate da la 2500 e ce pretentii sa mai ai? are 4 roti si scrie passat e ok. mai bagi 2500 si ai masina buna.iar in privinta bagatului de bani e relativa treaba. poti lua si una cu 12 mii e si sa bagi bani in ea dupa.parerea a fost ca la cum arata masina si ce probleme are 2500 e merita in mod sigur

Link către comentariu

eu nu stiam de pret si sincer mi se pare foarte mic.daca masina merge bine si nu are probleme grave la o proba si mai ales daca o conduci in anglia zic ca merita banii,daca iti place si o vrei o iei ,o terorizezi un pic si dupa o dai la piese daca nu iti mai convine :D .oricum in anglia masinile sunt foarte ieftine.

Link către comentariu

E adevarat, de aia e forum, sa ceara fiecare cate o parere dupa ce a cautat prealabil daca nu exista deja un raspuns. Dar pt cineva ca monica_33 sa dea sfaturi pe aici mi se pare super ironie...

Link către comentariu

Ma aliez lui EWS, nu toata lumea face banii la imprimanta, sau in cazaul 'brunetelor', prin cluburi sau hoteluri.

@EaglePK - parerea mea este sa o duci in primul service si sa-ti dea un raspuns de acolo: problema si costurile. Daca iti place masina mult merita 100 - 200 de lire cheltuite, si stii exact ce ai cumparat si ce ai de facut pe viitor, sau, reversul medaliei, descoperi ca nu merita sa o cumperi! Oricum tu castigi!

Drumuri bune ""BA FRATE"" :D

Link către comentariu

Ideea e ca multi prefera sa se informeze inainte de a cumpara, ca nu au de unde sa bage ulterior 3000 de euro intr-un moft. Unii muncesc din greu pentru bani, nu li se pun pur si simplu pe masa.

On-topic: in Passatul ala mai trebuie bagati niste bani ca sa fie pus intr-o stare de functionare. De remarcat mesajul "Engine fault, Garage!".

Eu nu stiu ce aveti cu omul?daca el vrea sa se informeze cat mai mult e foarte bine.

Acum pentru colegul interesat de acel b6 cu "probleme" :Daca poti sa mai cauti si alte masini sau daca mai poti astepta vreo luna,fa-o nu te repezi aiurea ca nu te fugareste nimeni cu parul.scotoceste topicurile, pune intrebari fara jena pentru ca scopul forumurilor asta e!salutari

Multumesc frumos.

Am un buget modest de student de 5000 lire sttransi prin munca cinstita ... nu am fost privilegiat sa ii primesc de la parinti... in 10 luni DECI NU IMI PERMIT SA II CHELTUIESC AIUREA ...  in care trebuie sa intre dumul in ro si inapoi 500lire, taxa prostiei de mediu 1100euro aprox , RAR, asigurare numere carte identitate etc.. inca sa zicem 500 euro deci ar mai ramane 3000 lire pt masina...

Acum ma gandeam sai fac o oferta de 3000 lire vanzatorului acestuiia http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201302175379515/sort/default/usedcars/price-to/4000/price-from/3000/model/a3/make/audi/onesearchad/used/onesearchad/nearlynew/onesearchad/new/page/3/postcode/cv56fb/radius/1500?logcode=p

Voi ce ma sfatuiti sa fac? iau audiul si mai trag o luna .. mai strang  niste fonduri .. sau vw-ul in speranta ca nu va trebuii sa cheltui foarte mult?

Inca odata multumesc anticipat

Modificat de EaglePk
Link către comentariu

1 la mina e treaba mea cum fac banii si 2 dau sfaturi pentru ca stiu destule in diverse domenii.am avut 8 masini pina acum si am intilnit diverse probleme sa nu mai spun faptul ca am citit multe si pe alte forumuri dedicate diferitelor marci deci conceptia asta ca nu sunt in masura sa dau sfaturi nu tine! dar daca vrei sa asculti de parerea mea sa stii ca in cazul in care aduci masina sa o inmatriculezi in romania nu merita. nu vb. numai te taxa de timbru, rar si alte cheltuieli, folosirea unei masini cu volanul pe dreapta in romania sau alte state europene eu as interzice-o prin lege. e un pericol pe sosele si pentru utilizator da si pentru ceilalti din trafic. hai ca prin oras te poti descurca da in exterior cum depasesti un camion sau un tir ori o dubita? ce vizibilitate ai? te increzi in spusele celui de pe locul dinm stinga daca e cineva acolo? voi ati condus o masina cu volan pe dreapta ca sa stiti ce inseamna asta? eventual daca nu faci depasiri si o folosesti strict in oras o poti lua.apropo as ramine la passat, a3 din cite vad are si ac manual( pare din poza ca aripa fata e sifonata ???) si e oricum mic la locurile din spate si portbagaj. in plus daca o dai sa zicem la dezmembrari mai cautate sunt piesele de passat b6.

deci tu oricum nu iei o masina pe viata cindva o vei vinde si una la care ai dat si taxa de timbru mult si cu volan pe dreapta nu vei reusi sa o dai in romania decit la dezmembrari, recarosare sau la un pret foarte mic....si nu uita ca bani ai de gabat mai devreme sau mai tirziu in orice sh ai lua nu te limita fix la buget.

Link către comentariu

Daca vrei sa cumperI masina cu volan pe dreapta si sa circuli in ro,eu as zice sa stai cuminte mai ales pentru confortul tau sau mai bine zis pentru disconfortul care ti-l ofera aceasta manevrand-o practic invers.daca vrei sa o inscrii in ro si sa o folosesti in GB nush ce sa zic pentru ca nu cunosc legile de acolo,eu sunt in italia si dupa 3 ani am ales sa platesc taxele aici pentru ca imi e mai comod chiar daca dau mai mult...ce tine de alegerea ta intre a3 si passat depinde de ce ai nevoie de la o masina confort,sportivitate sau mai mult spatiu,daca vrei un pic de sportivitate ia-ti a3 daca vrei mai mult confort si spatiu ia-ti passat sunt doua masini din clase diferite si nu prea le poti compara dar amandoua sunt destul de fiabile.

PS:daca de obicei folosesti masina pt oras sau 80% te urci numai tu si prietena/sotia iti sugerez sa iei a3 pentru ca nu are rost sa cari cateva sute de kg in plus ale passatului numai de dragul de a te da cu passatul,eu iti dau ex pentru ca ma uit la mine,am gresit ca am cumparat variant doar din cauza asta pentru ca de multe ori ma urc in ea singur si plec la munca in schimb mie nu mi-au plcut niciodata clasele mici ci masinile mari si sanatoase" cum le mai zic eu ...parerea mea e strict pesonala si nu generalizez nimic,TU alege sfaturile care iti convin,cu respect

Link către comentariu

Se omite un lucru: acela nu este buget de Passat.

Ca sa nu mai vorbim de intretinere si cheltuielile initiale (ai sarit peste ceva cheltuieli cu revizia si distributia (care se recomanda a se efectua daca nu esti sigur de istoricul masinii)).

Parerea mea: la banii astia si la situatia pe care o descrii ar trebui sa te reorientezi catre alta marca/model.

Link către comentariu

masina din primul link care l-ai pus nu e aceeasi cu cea din poza adaugata odata cu filmuletul

Link către comentariu

Ca sa nu mai vorbim de intretinere si cheltuielile initiale (ai sarit peste ceva cheltuieli cu revizia si distributia (care se recomanda a se efectua daca nu esti sigur de istoricul masinii)).

Parerea mea: la banii astia si la situatia pe care o descrii ar trebui sa te reorientezi catre alta marca/model.

parerea mea e ca asta e cel mai bun sfat pe care-l puteai primi.

reorienteaza-te catre altceva!

Link către comentariu

Ideea e ca aici preturle sunt ceva ma mci . Lam sunat pe baatul cu audiul:  carte servce pana la 120000+ bonul de la ultmul servce care a fost facut acum 4 luni. Fltru aer fltru motorna, schimb ulei fltru ulei,  caucucuri etc.

Am negocat la 3000 lire

Link către comentariu

La o adica, poti face reconversia volanului pe partea stânga .

Link către comentariu

La o adica o poti faci si break. Conteaza si cat mai costa ...

Link către comentariu

si la o adica , daca vrei sa ai masina iti cumperi alta

nu credeam sa ajung sa vad discutii despre achizitionare B6 la 3000 de euro , lire sau alte jucarii

Link către comentariu

Mda am facut depozit de 50 lire lun ma duc cu ban ii cash fac actele etc. s e a mea pt 2500lire. Revn la noapte cu nste poze relatv ma detalate cu ea si mai multe info. Pana atunc multumesc dn suflet pt ajutor.

Link către comentariu

Treaba asta cu depozitele .. in general sunt tepe mari (e adevarat cu sume mai mari 500-1000 lire) , 50 de lire nu e un capat de tara , sper sa nu ii pierzi

Modificat de jiji2008
Link către comentariu

Salut,

Ma puteti ajuta cu o opinie pentru 2 masini:

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C27983222.html

si

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C27940779.html

Ambele sunt aproape de bugetul meu. La prima ma incanta numarul mic de km si echiparea highline, iar la a 2-a ma incanta navigatia desi nu mi-am dat seama ce nivel de echipare are. Desi nu caut neaparat cutie automata o consider un plus. sau nu ar trebui?!?

La ce ar trebui sa fiu atent daca merg sa le vad? sau ce parere aveti voi?

Din pacate nivelul meu de cunostinte e foarte mic, asa ca ma bazez pe opiniile voastre.

Modificat de zwzw
Link către comentariu

Treaba asta cu depozitele .. in general sunt tepe mari (e adevarat cu sume mai mari 500-1000 lire) , 50 de lire nu e un capat de tara , sper sa nu ii pierzi

E dealer auto mai avea  20 masn de vanzare deci eu  zic ca e o treaba o ma ales ca ma dat bon cu stampila data semnatura...

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!