Jump to content

Passat 1.9TDI PD 2000 Rosu

mircea1380

Postare recomandată

Salutare,

Din aprilie 2006 sunt fericitul posesor al unui VW Passat Lim. 1.9TDI PD 115cp, Model 2000 B5/3B Rosu, cutie M5. Am luat masina la 123k km si acum am ajuns la 135k km.

Dotari standard :

- geamuri electrice fata/spate;

- climatronic;

- oglinzi electrice & incalzite;

- duze stropitoare faruri;

- incalzire scaune fata;

- ABS/ASR;

- senzor ploaie;

- cotiere centrale fata/spate;

- radio-casetofon Blaupunkt + 8 boxe (tweeter+mid per usa);

- pachet sport : scaune fata sport, volan sport imbracat piele, schimbator viteze imbracat in piele, frana de mana imbracata in piele;

- jante metal 15' + anvelope all-season Semperit 195/65 R15.

De cand am cumparat-o, am schimbat :

- distributia - complet;

- placute frana fata/spate;

- burdufuri planetare fata;

- consumabile - complet;

- radio-casetofon Blaupunkt cu CD/MP3 Player Alpine CDE-9850RI (iluminare rosu/albastru).

Urmeaza (sper):

- jante 16' ATP Inox/Inox Elegance sau OZ Racing SUPERTURISMO GT/WRC + anvelope 205... R16;

- 4 seturi tweeter+mid Infinity/Hertz;

- amplif. + subwoofer;

- chiptuning +15cp.

Si cateva poze :

no1vc1.th.jpg

no2ad3.th.jpg

no3bc6.th.jpg

no4sx4.th.jpg

no5ai6.th.jpg

no6ms1.th.jpg

Link către comentariu

Multumesc !

Am dat 9000 Euro. Masina intr-adevar a fost foarte bine intretinuta. Am cumparat-o de la primul proprietar care este pasionat de model si-l tinea in garaj pentru ca tocmai isi luase un B6.

Link către comentariu
  • 1 year later...

N-am mai adaugat de ceva vreme nimic la topic.

Dupa aproape 4 luni de zile, week-endu' asta am reusit si eu sa spal masina:

dsc00225li6.jpg

dsc00226yc7.jpg

dsc00227nx6.jpg

dsc00228sd8.jpg

dsc00229ff5.jpg

dsc00230hq7.jpg

dsc00231li4.jpg

dsc00232zu6.jpg

Modificat de mircea1380
Link către comentariu

Masina este inca stock si cred ca asa o sa ramana cat timp este masina de zi cu zi.

In ultimul an, masina a trecut prin vreo trei accidente minore, partile afectate fiind spoilerele fata-spate, aripa fata si un semnalizator. Toate s-au rezolvat la Brady.

Intre timp, masina a primit amortizoare pe gaz, in locul celor pe ulei, o turbina noua GT1749VB (cea de pe PD150/ARL) si o instalatie bi-xenon pe proiectoare si faza lunga. Desi era instalata la momentul pozelor, am preferat sa n-o aprind deoarece unul dintre xenoane imi face figuri si nu vrea sa stea aprins.

Desi are o anumita varsta, inca imi place forma B5-ului.

Link către comentariu

salut! imi place mult masina ta...daca as avea de ales un "cocosat" mi-as lua ca incepator,sunt innebunit dupa el,iar cele de 116 si 131 de cai...sunt vis... :( multi km fara probleme si sa ne tii la curent....niste poze cu interiorul? sa ai grija de ea :P :D :rolleyes: numai bine!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Scuzatima ca va intreb: dar este cocosat de 131 cp? su stiam ca maxim e de 116 cai?

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

frumusik foc vaporu` .... s-o stapanesti sanatos&la kt mai multi km fara incidente... apropo ai schimbat boxele&twiterele de pe ea? :lol: sunt interesat eu sa-mi pun p a mea....un PM daca da....

multa bafta tuturor

Link către comentariu

@ady09: Nu, man, n-am mai apucat sa-i schimb boxele. Acuma trebuie sa-i schimb vreo doua brate pe dreapta pentru ca a inceput sa cam troncane.

@eto_ro: Din cate stiu eu, sub denumirea de "cocoshat" stau ambele modele - B5 si B5.5. Iar ca motorizari diesel au fost asa:

pe B5: 1.9TDI de 90cp, 110cp si 115cp(primul PD) si V6 2.5TDI de 150cp

pe B5.5: 1.9TDI de 101cp si de 131cp, 2.0TDI de 136cp (toate PD) si V6 2.5TDI de 150cp, 163cp (doar FWD) si 180cp (doar AWD)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pachebotu' tocmai a depasit 160k km, iar media mea de km anuali o sa scada vertiginos. M-am mutat cu serviciul mai aproape de casa si prefer sa fac 20 de minute pe jos decat 30 de minute cu masina. A devenit masina de week-end si de concedii.

Am reusit sa rezolv problema cu xenoanele. Acuma functioneaza amandoua. Dar a aparut necesitatea polisharii farurilor, intrucat plasticul s-a cam matuit. M-am inarmat cu Poxipol si smirghel, iar week-end-ul asta sper sa duc treaba la bun sfarsit

Bratele tot nu am apucat sa le schimb si cam troncane la cea mai mica gropitza.

Colac peste pupaza, mi-am rupt si joystick-ul de reglare a oglinzilor...

Link către comentariu

Am scos-o cat de cat la capat si cu farurile, dupa o "cura" de Xerapol:

12072008013wx7.th.jpg

12072008014xt4.th.jpg

12072008012oe2.th.jpg

Modificat de mircea1380
Link către comentariu
  • 4 months later...

N-am mai scris de ceva vreme pentru ca n-am mai avut noutati. De o saptamana, masina are bratele schimbate si tot ce inseamna frane pe fata. O pregatesc pentru un drum pina in Austria, de Revelion. A primit un set complet de brate Delphi, discuri Zimmerman si placute TRW. Poate ca nu trebuiau schimbate toate bratele, dar am zis ca era o chestiune de timp pina cedau toate. Unele brate erau inca cele din fabrica. I-am mai luat si o baterie noua - ZAP de 85 Ah.

Modificat de mircea1380
Link către comentariu

Caut de ceva timp poze cu efectele XERAPOL. Mai poti atasa niste poze din prezent, ca sa poata fi puse in contrast cu vechea stare ?

Nu-i chiar asa anormal ca inca mai aveai bratele din fabrica inca existente. Discurile cat au fost ? Nu te-ai gandit sa iei unele cu striatii ?

Link către comentariu

O sa mai pun poze cu farurile cand o s-o spal. Oricum ar fi, iti sugerez sa folosesti o bormasina pentru aceasta operatie.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare si un an nou cat mai bun tuturor !

Dupa un drum de aproape 3500km pina in Austria, pot spune ca masina se comporta bine, consumul mediu scos fiind de 5.8% (4 persoane+bagaje, condus in limitele legale).

Link către comentariu
  • 1 year later...

Se pare ca-mi aduc aminte de topicul asta doar din an-in-an. Cu aceasta ocazie va urez un 2010 cat mai bun tuturor !

Anul asta pachebotu' n-a mai iesit in afara granitelor, dar tot a facut vreo 1000 km de sarbatori - ocazie cu care a depasit pragul celor 180,000km.

Incaltata cu cauciucuri de iarna, n-am simtit decat de foarte putine ori ca mi-ar trebui 4motion (cand atacam curbele mai in viteza, avea tendinta sa-i fuga fundu' intr-o parte).

Intrucat se apropie schimbarea distributiei si deja este in posesia mea de aproape 4 ani, m-am gandit ca ar fi vremea s-o schimb pe ceva mai mic si ... 4x4.

Link către comentariu

Sa inteleg ca vrei sa o dai?Cam cat ceri pe ea?In rest multa sanatate si km fara incidente!

Link către comentariu
  • 3 months later...
Publicat (modificat)

Masina a facut 183,000 km si am inceput s-o pregatesc pentru vanzare.

I-am facut revizia, si - cu ajutorul lui Cristi (Al Bundy) - au fost remediate toate micile probleme de natura electrica.

Modificat de mircea1380
Link către comentariu

La ce situatie e acum pe piata, mai mult de 4,800 Euro nu pot sa cer... :tomato:

Link către comentariu

Daca as avea bani maine as cumpara-o...e foarte frumoasa :)

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

foarte bine arata,se vede ca e intretinuta

pacat ca o dai

Link către comentariu

Salut, am citit anuntul tau de la vanzari dar nu pot posta in acea sectiune , am o curiozitate si anume : cam la ce pret ai ajuns pentru lista de piese schimbate + manopera aferenta ?

Multumesc frumos

PS si eu am o caruta de piese schimbate si vroiam sa fac o comparatie in bani

Modificat de Drogas
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!